שבוע טוב לכולם!!!!

p019

New member
יש לא מעט א-מיניים שמרגישים כך

ואני חושבת שזה נובע מהא-מיניות (ולא להפך). במקרה שלי - הרגשתי דחייה מכל נושא המין, היו מילים שלא הייתי מסוגלת להגיד. עד שגיליתי שאני לא לבד - עד שנכנסתי לAVEN וקראתי משפטים של אנשים שגרים בצד השני של העולם שהיו שיקוף של מחשבות שלי שחשבתי שאין איש בעולם שמסוגל להבין אותם. פתעום ירד לי משקל עצום מהכתפיים - פתעום מין לא היה מפחיד - הוא פשוט לא היה קשור אלי. אני לא צריכה לתהות, לחשוב ולנסות להבין. אני חושבת שאצלי, וסביר להניח אצל א-מיניים רבים, ההתמודדות היום יומית עם העולם האקסטרה מיני שסביבנו גורם לנו אנטי לנושא. העובדה שיש לנו משפחה וחברים שלוחצים אלינו "להיות כמו כולם" גורמת לנו דחייה. וזה באמת לא מפתיעה. לפעמים, ההבנה של מה קורה יכולה לעזור להוריד את המשקל מהגב. ואת הרתיעה מהראש.

נרו2

New member
גם לי זה טוב לדעת שאני לא לבד...

למרות שלא הייתי מקשר את זה שלא יכולת להגיד מילים מסויימות, לסלידה ממין. אולי זה פשוט נושא שלא יפה לדבר עליו בפומבי והוא גס ולכן לא אמרת את המילים. אני הכרתי הרבה אנשים שנמשכים למין מאוד אבל נבוכים לדבר על זה, ולהגיד מילים ישירות על מין. או שהתכוונת למשהו אחר.

CuzImSleepy

New member
אני חושבת

שמין עצמו הוא דבר טבעי כמו שאוכלים ושותים ואין מה לעשות אנחנו סוג של בהמות בסופו של דבר. ומה שהאדם עשה במין זה עיוותים מפחידים! כל סוגי המין שהאדם "המציא" בעעעע!! דוחה~! לקח לי כמה שנים לעכל את זה שבאמת קיימים אנשים שעושים דברים כאלו ואחרים ועוד שבבית ספר היועצת מסבירה לנו עליהם! זו לא שריטה תגידו לי?! מין קיים נטו כדי להביא צאצאים לעולם ואנשים הופכים אותו לדבר פרובוקטיבי ומגעיל והכי הכי הכי לא טבעי שיש! אני לא מבינה ולעולם לא אבין למה?

חסויה2010

New member
אני לא חושבת ככה...

האמת, אני אפילו לא מבינה למה יש אנשים שכל כך נגד זה.. לא מוזר לי שזה מגעיל אותם אבל לחשוב שזה בהמי ומזוהם ופסול... זה כבר נראה לי מוגזם. אני דווקא כן יכולה לראות את הצדדים היפים שיש בזה. יכולה להבין למה אנשים נמשכים לזה וזה סבבה, פשוט מרגישה שזה לא נכון *בשבילי*. זה הכל...

נרו2

New member
זה דבר אינדיבידואלי בסופו של דבר..

אני רואה את זה כמו שאני רואה את זה ואת רואה כמו שאת רואה את זה. ואין בעיה עם שום דבר.

למעלה