שבוע טוב לכולם!!!!

נרו2

New member
שבוע טוב לכולם!!!!

רציתי לשתף אותכם במשהו שמעסיק אותי. רוב הא-מיניים מספרים על עצמם שמין בשבילם זה פשוט משהו משעמם, לא מעניין, לא מושך אותם. ואילו לי, לא רק שזה לא מושך אותי, זה גם מגעיל אותי. זה נראה לי אקט בהמי וטכני ומכוער. אני לא יודע למה אני ככה. (אני לא בא ממקום שבו מין מוגדר כטאבו, ממש לא). אני פשוט נגעל מהפעולה הזאת. אני לא יודע אם יש הסבר פסיכולוגי לזה (איך שהתייחסו אלי כשהייתי קטן או משהו כזה). זה פשוט פעולה מכוערת ודוחה בעיניי. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם!! שבוע טוב!!

נטע2312

New member
אתה לא לבד

תיארת את מה שאני מרגישה כלפי זה במדויק. זה באמת אקט בהמי ומזוהם........חייב להיות לזה איזשהו הסבר פסיכולוגי אבל לאו דווקא משהו שקשור לילדות שלך אלא יותר אולי משהו שקשור לדימוי עצמי / חינוך / תפיסת עולם. למרות שלי אין אף סיבה להיות כזאת. יש לי הפרעות אכילה מגיל 12 אבל לא ניראה לי שיש קשר לא-מיניות שלי. יש גם את הצד הביולוגי לפעמים הפרעות הורמונליות גורמות גם לחשק מיני נמוך.

נרו2

New member
תודה...

אני לא יודע אם את יודעת כמה זה עוזר לי לדעת שאני לא לבד. חשבתי שאני בן אדם מקולקל או משהו כזה. גם לי יש הפרעות אכילה. לפני 5 שנים ירדתי 71 קילו. מ-142 קילו ל-71. (אם את רוצה אשלח לך תמונות בפרטי) אבל לא נראה לי שזה בגלל זה, היתה לי את הבעיה הזו עוד הרבה לפני שירדתי במשקל. אני ירדתי כי היתה לי את האשליה שאם אהיה רזה אני אהיה כמו כולם ואני אמשך למין. מה שנוכח כטעות. בכל מקרה נחמד לדעת שאני לא לבד.

Berethor

New member
OMG

אשכרה ירדה חצי מהמשקל שהיה לך..

נטע2312

New member
ווואיייייי

אתה קולט שחצי ממך נעלם? קודם כל כל הכבוד הלוואי עליי. דבר שני עד כמה שידוע לי הפרעות אכילה זה שבן אדם שנמצא במשקל תקין / תת משקל יורד במשקל עד לרמה מסוכנת ומתייחס בצורה אובססיבית לאוכל / משקל / קלוריות אני מאוד מקווה שזה לא מה שהיה לך....זה סיוט מניסיון. איך הצלחת לרדת כל כך הרבה במשקל? אני חיה על 800 קלוריות ביום והצלחתי לרדת רק 3 קילו....מ48 ל45. =\ ואני גובה 1.63. לא ניראה לי שיש קשר כל כך בין זה ולבין א-מיניות......גם אני הייתי כזאת הרבה לפני הדיאטה..! בכל מקרה....אתה לא לבד וגם אני לא לבד אבל אנחנו יחסית ממש מיעוט...משהו כמו אחוז אחד מכל האוכלוסיה אם לא פחות. אה ו......כן אני אשמח לתמונות שלך לפני ואחרי! ערב טוב :)

נרו2

New member
קודם כל לפי הנתונים את מאוד רזה..

ואני בטוח שגם מאוד יפה. אני לא מצליח לשלוח לך את התמונות במסרים, אולי תשלחי לי את המייל שלך. (אם את רוצה דרך המסרים, כמובן). אני אשמח לשלוח לך את התמונות.

Berethor

New member
טוב

האמת שיכול להיות קשר בין הפרעות אכילה לא-מיניות. הגיוני שגם לאדם רעב ולא בריא, לא יהיה חשק.

snoopytush

New member
כבר כתבתי ואכתוב שוב

זה משעמם וחסר תכלית ( מלבד הבאת ילדים), עם נטייה לגועל פה ושם בעיקר כזה בתקריב ( כמו בפורנו יאק).

הממ.. לא זוכרת שראיתי בזה

כמשהו מכוער. ראיתי בזה משהו... חייתי - משהו שנעשה בין זרים גמורים. אני מודה שיש בזה צדדים לא אסטטיים שממש לא מושכים אותי
זה איבד את הייחודיות שלו מאז שאנשים עושים את זה לשם ההנאה בלבד ולא לשם הבאת ילדים. ולכן זה הפך להיות הנאה שיגרתית כמו כל שאר ההנאות בעולם - שאפשר לחיות גם בלעדיה.

snoopytush

New member
הבאת ילדים היא דבר נעלה לדעתי

אבל כמובן רק בתנאי שמוכנים לזה ומטפלים בהם כמו שצריך. זה לא חוכמה להביא ולזנוח

snoopytush

New member
הבאת ילדים

זה להחזיר נשמות חדשות ישנות לכדור הארץ ולדאוג להם ולהדריך אותם ולהכין אותך לחיין כדי שיוכלו לעמוד ברשות עצמם וזה מדהים

Berethor

New member
מבחינתי

סקס למטרת ילדים לא נעלה יותר מסקס למטרות סיפוק/הנאה, ללא "תופעות לוואי", אלא אם כן באמת רוצים ילדים(ולא כי ככה צריך)..

Xylophone

New member
אני חושבת שאם סקס היה איטי יותר

ממש איטי אז זה לא היה מגעיל כול כך. אבל התזוזות המהירות המכוערות האלו

אני רואה שני גורמים בעייתיים בעיני

בכל האקט הזה: 1. חדירה - נראה לי אלים וחד צדדי. 2. נוזלי גוף - די דוחה, האמת

Xylophone

New member
אבל גם אוננות זה נוזלי גוף

וסוג של חדירה (אם כי אישית). וזה גם מהיר (נראה לי) מה ההבדל? אותי זה מגעיל באותה המידה.

למעלה