שבוע טוב לכולם

• פותח הנושא 7han
  • פורסם בתאריך

asia84

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo24.gif

איך שהייתי זקוקה לסופ"ש הזה היה לי פשוט שבוע קשה בעבודה ושישי שבת נחתי כמו שצריך
בלי טלפונים ובלי מחשב שהיה קצת קשה אבל הייתי חייבת לנוח מהכול למרות שהיה מה לעשות בית עשיתי את ניקיונות של שישי אהה ביום חמישי החלטנו לצבוע את הבית טוב רק את סלון עשינו את זה בערב אני אחי ואמא שלי איזה כיף היה חשבתי לעצמי כבר להחליף את מקצוע לזה שזה יותר קל חחח סתם נו נהנתי מצביע
אהה ניזכרתי
חמדה מצאת שמלה כי חתונה ב-16.3.09 מקווה שמצאת סוף סוף משהו טוב ונוח לך ובטוח תראי טוב
אוקי תעדכני אח"כ אם מצאת שמלה טוב חפרתי קצת אז שיהיה לכולם ללומדים ועובדים שבוע טוב וקל כמובן ושמח

ASSIAGIRL

New member
שבוע מצויין צ'ינגוס../images/Emo140.gif

גמני הייתי זקוקה לסופ"ש הזה
.. חרפתי
כל השבת, אחרי יום מפרך שלא היה כמותו מעולם (!!) ביום חמישי, שמהשעה 9 בבוקר אני רק מסתובבת ומחפשת בגדים (שזה כולל מדידות: לשים בגד ולהוריד, לשים בגד ולהוריד.. חוזר על עצמו
.) בערב מצאתי לי שמלה פשוטה ועדינה ולמזלי גם נעליים.. ורק אז יכולתי לחזור הביתה וזה היה ב12 בלילה
אסיה, תודה על ההתעניינות
אני באמת מקווה שאני אראה טוב בחתונה.. כי אם לא רזיתי אז לפחות שהאיפור והשיער יכסו
.. ד"א איך מתקדמים העיניינם לקראת מעבר המשרד
בטח יש לכם שם מזה בלאגן... דיאנה, השמיעי קול
מצאת משהו
אני מאוד מקווה שכן.. קיצר, בטח מחר יהיה לי פחות זמן להכנס לכאן אבל אני אשתדל בכל זאת
.. אני אמצא לי זמן בין לבין...
שיהיה לכולנו שבוע מדהים
וסתם,
כי אני מאוהבת בחיוך שלו
או בו...

dayana3

New member
חמדה ../images/Emo24.gif

כן, מצאתי
סוף כל סוף
אחרי שעברתי שבעה מדורי גיהנום של חיפושים נואשים וטרטורים רבים מאין כמותם מצאתי בשעה טובה בגדים..
איזו הקלה
אני שמחה בשבילך שמצאת גם
מי כמוני יודע כמה זה מייגע לחפש בגדים כאלו
והפעם באמת: שבוע טוב!!

asia84

New member
../images/Emo13.gifהיי חמדה

קודם שמחה שמצאת לך סוף סוף שמלה ושאירוע כבר מחר יאוו איזה כיף אז היום ללכת לישון מוקדם שיהיה לך כוח להנות שם
לגבי המעבר אצלי במשרד הוא מחר 16.3.09 נתחיל בבוקר אז אני יהיה מנותקת זמנית ממחשב ומסן פה אצלי אז מי שמחפש אותי שיזכור שמחר כמה שעות לא היה דלוקה ואם יהיה שינויים הודיעה הודעה במסן ופה בבוקר
כמובן אשתדל להודיעה ואם נעלמתי תתדעו כבר מעכשיו יאוו וטוב שאת זוכרת חמדה שיהיה לי מחר בלגן
יאללה הזוז להתחיל לעבוד רוצה לעוף מוקדם היום
אז שיהיה לכולם המשך יום מעולה ושבוע טוב

NewNJ

New member
שבוע טוב+ המלצה

לכו תיראו את "אנטיק" (ANTIQUE BAKERY)...ניתן למצוא באיכות DVD+כתוביות (אני לא זוכרת איפה מצאתי למען האמת) הנסיך שינגון (ג'ו ג'י הון), וואפל בוי היקר (מקופי פרינס). סרט נחמד.

ASSIAGIRL

New member
אני מתה לראות כבר את הסרט הזה...

הורדתי אותו פעמיים באיכות זוועה
.. אם תמצאי איזשהו קישור טוב להורדה של הסרט תוכלי לשלוח לי
תודה..

NewNJ

New member
טוב שיש לשינגון וואפל בוי חובבות רבות ../images/Emo6.gif

אני הסתדרתי עם האנגלית, אבל אני מניחה שרבים (רבות) אחרים ישמחו לדעת שיש כתוביות בעברית

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo3.gifמעולההההההה../images/Emo70.gif

אליס, נשמתי תוכלי לשלוח לי קישור
אחותי שרופה מחוקה על הג'ירף, ומסרבת בכל תוקף לראות איתי את הסרט באנגלית... זה יהיה נהדר אם אני אוכל לראות אותו איתה.. אין לי בעיה בכלל עם אנגלית, אבל זה יהיה כיף לראות את הסרט עם עוד מישהו ולא לבד... א'פחד לא רוצה לראות איתי בתרגום לאנגלית
.. אני אשמח אם תוכלי לשלוח לי קישור
קומאו
..

dayana3

New member
אבוי לך! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איך יכולת לשכוח את הג'ירף היפה שלי, איך?
התביישי לך!
סתם, סתם..
האמת היא שחיכיתי לסרט הזה המון זמן ועכשיו עד שסוף סוף כבר יש לי אותו על המחשב אני לא צופה בו..
מקווה שהשבוע ייצא לי..

NewNJ

New member
ידעתי שהוא מוכר לי. קחי MV של הסרט כפיצוי

LOVE IS קליפ מוזיקה רשמי מהOST של הסרט (השיר של FT ISLAND כשעוד הייתה בהרכבה הקודם עם ביני- או וון-בין)

nurit224

New member
צפייה בסרט באיכות טובה + כתוביות באנגלית ../images/Emo13.gif

אני צפיתי בסרט אחרי שחנההמליצה לי ו שלחה לי את הקישור...הסרט הזה מצחיק ומאוד יפה...חחח תאמת מאוד הופתעתי מהסרט הזה...בקיצור ממליצה לכולם לראות...אני הכי אהבתי את האופה !! צפייה ביוטוב מחולק ל12 חלקים : http://www.youtube.com/watch?v=dkvHV6HsUXY&feature=related צפייה נעימה

NewNJ

New member
מנצלת. אם מישהו מוצא את The Scam" -작전" שיעביר

לא משנה לי האיכות (הסרט עדיין מוצג שם בקולנוע- יצא למסכים רק לפני כחודש) מתה על הראשי, מתה לראות
על הסרט באנגלית טריילר 1 טריילר 2 (דרך אגב, הסידרה החדשה שלו "A Man's Story" תחליף את BOF לכשתסתיים) תודה

למעלה