מה שאת מציעה באמת הדרך הנכונה עבורי. בכל מקרה לא חושבת שהעובדה שהיא עובדת או לא צריכה לשנות את העובדה שגם האב צריך לקחת חלק בנטל של גידול הילד וגם באושר (בחופשות) וגם בקושי (בימי מחלה).
רק שההורים גרושים וגם אז אני לא בטוחה השיקול בהצעה זו (שלא טענתי שהיא אופטמלית) היה למנוע פגיעה בימי עבודה בשכר... בנוסף מדובר בתקופה של חודשיים. ואין מה לעשות אי אפשר לוותר על הילד ואי אפשר לוותר על העבודה - חלק מלחיות ולא להשתייך למשפחה בעלת ממון רב... ולא צריך להוסיף שהעבודה היא גם למען הילד לא?
1. להתחלק בזמן החופש חצי בחצי 2. להמשיך את ההסדר ביחס חלוקה דומה למה שהתנהל ביינכם עד כה. (בערך רבע מהזמן אצלך שלוש רבעי אצלה) ככה שאתה מסוגל להמשיך ולעבוד ובתמורה לפצות את האמא והילד בכיסוי הוצאות חופשת נופש בת שבוע בבית מלון למשל (או בסכום כספי שווה ערך עליו תסכימו) ואגב בן כמה הילד שלכם ? (סתם לסקרנות) שיהיה לכולכם קיץ נעים
היו פה כמה רעיונות מעשיים ורציניים שאשקול אותם לחיוב ובחיוך...אני לא לוחמני...(להזכירכם שוב...פודל נחמד לא אמסטף...חחחחחחחחחח)...בטוח שנגיע להסדר טוב בסוף... היו פה גם כמה משעשעים...לקחת אותו כל סופ"ש...מזל שאני בא ממשפחה ברווווווווכת ילדים...כל סופ"ש אצל אחד אחר...
, או שבוע במלון...תשמעו,ממחר אני יוצא לצמתים עם ספל ובו כמה עשרות אג'...נקווה שעד הקיץ הוא יתמלא...
אבל באמת תודה...עזרתם לי...מתי אוכל אני לעזור לכם???(במיוחד לאימהות/לנשים...