שבוע טוב לכולם.

גאיה ק

New member
שבוע טוב 2

בשורות טובות ומשמחות. מחכה לצלצול מתמהמה מביתי שטסה היום לאיטליה וספרד. את הנייד ובו מספר הנייד שלה שכחתי ברכב והרכב בתל אביב עד מחר לפחות,לבדו.. אבל זה כבר סיפור אחר. חוץ מזה מרקיז/ה הכל בסדר. מצ"ב אתר חביב להנאתכם.

גאיה ק

New member
עשיתי שמיניות באויר

השגתי את מס' הטלפון שלה. ועכשיו אני יכולה לראות בשקט את מייק בראנט. (אזעקת הרגעה.)

גאיה, אני שמחה שהשמיניות עזרו לך,

הכי חשוב זה קודם לדבר עם הילד(ה) איפה שלא יהיה, מייק בראנט מתוך שינה זיפזפתי וריאתי, למה הם מתאבדים? ,,החיים נפלאים, ותודה על האתר,, שבוע טוב,

ben 911

New member
יפה שוש,אך דוקא אהבתי את הגירסה הזו שבה..

לואי ארמסטרונג שר על הבמה..ולא ברקע. למרות שהתמונות מקסימות והשיר נותן להם משמעות מיוחדת.

ben 911

New member
../images/Emo4.gif חסר לי הקטע האחרון בשיר

שבו הוא אומר: Hooooo. yaaaaaaaa

uuuuu בן אבל הוא מכוער כמו הלילה../images/Emo6.gif

היה לי הכבוד לראות את הברנג'ה הזו בג'ז אמיתי בערבי הקיץ של מנהטן,, ראיתי להם רק ת'לבן שבעיניים,,אבל חווית הג'ז במציאות היתה מדהימה, ועל זה נאמר אווווווווווו יההההההההה,,,,,,,,,

ben 911

New member
פרסלי, הוא באמת היה ברווזון מכוער..../images/Emo13.gif

אולם בכיעור שלו היה המון יופי.. החיוך הנצחי, הקול הצורמני. וחצרוץ החצוצרה הכל כך אופייני לו. אני אהבתי אותו ועדיין אוהבותו.. אללה ירחמו.
כשאעלה השמיימה בשיבה טובה בעזרת השם.. הייתי מאד רוצה שהוא ייקבל את פניי בקול תרועה במו חצוצרתו. כדי שיהיה לי קצת שמח על הנשמה.

בן, אני מעריצה את חצצרורתו ומוקירה אותו כ

כאדם כושי שהלך נגד כל הסיכויים ,אבל עם כישרון ענק אין מעצור, וכשאני אעלה השמימה יש לי עוד כתובות אחרות עם צלילים אחרים
בן
בנתיים שיהיה לך ולכולנו שמח בגוף ובנשמה פה בארץ,,

ben 911

New member
../images/Emo51.gif שוש פרסלי.../images/Emo13.gif חיבוק טוב, זה מצרך יקר..

בימים טרופים אלה.

למעלה