שבוע טוב לכולם!

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

את מכפילה לי את ההוצאות

שבוע טוב וחג שמח

אין תוכניות , החברה חוזרת מדרום אמריקה אחרי 4 חודש , הגיע הזמן. אין מבחנים , יש עבודה שלא התחלתי. מילואים?? יש מצב גדול . במלחמה הקודמת הייתי שבוע וחצי , בדיוק קיבלתי מכתב שאני מקבל אות מלחמה , והנה אולי שוב יוצאים למערכה... נקווה שיהיה טוב.

RichardSmith

New member
חג שמח. ../images/Emo13.gif

נקווה שלא נצא. אני ביליתי בקריה במהלך המלחמה ההיא. גם מקבל אות. כמעט חודש. נקווה שהלימודים יתחילו כסדרם ולא נמצא את עצמנו במדים שוב... (בדיוק היום שילמתי, אם כי באיחור...)

idanshaf2

New member
שבוע מצוין

ללמוד פיזיקה
ולהתפטר סוף סוף מהעבודה!!! מבחנים.. כן מבחן בפיזיקה שלא יורד לי מהראש.... מתרגשים? ברור שמתרגש... מצד אחד רוצה להתחיל מצד שני ממש לא בא לי מילואים? לא תודה קיבלתי פטור

@יעל@

New member
שבוע טוף../images/Emo70.gif

מה התוכניות השבוע
לא לעשות כלום... לנוח מהמבחנים. האם יש עדיין מבחנים
כן. יש עוד אחד ב 12/10 שזה יוצא יומיים לפני החזרה ללימודים.
לא יכלו לשים אותו יותר מוקדם
טיפשים
מתרגשים לקראת השנה החדשה
בטח. שנה ג' ומחכים לי 2 סימינריונים בדרך. מתכוננים למילואים
לא עושה מילואים...

ViolSastrad

New member
שבוע...../images/Emo61.gif

מה התכנית לשבוע? הממ... לקפוץ למאדים, לעלות למכה, לפתוח חשבון בנק בשוויצריה, להקים לגולנד ליד חדרה ולטגן חביתה עם ארטישוק.. האם יש עדיין מבחנים בדרך? כן... לצערי... מתרגשים לקראת השנה החדשה (האקדמית)? חושב.. אבל זה לא מהלימודים... מתכוננים למילואים בקרוב? כן... קניתי 15 קופסאות לוף.. מכבס 2,000,000 פעמים את המדי א' שיראו כמו מדי ב' בלאי, מגדל זקן, והולך לקנות פנג'אן לקפה שחור..

100vardit

New member
שבוע טוב../images/Emo141.gif

מה התוכניות לשבוע? מחר-אני בלימודים
, שלישי-כלום
, ואח"כ-חג
האם יש עדיין מבחנים בדרך? 5 מבחנים-מועדי א..נשארו לי גם 2 עבודות הגשה...מחר פרזנטציה...וזה הכול
. ("צבה קטנה"- את לא לבד עם סמסטר קיץ....
חחחחח) מתרגשים לקראת השנה החדשה (האקדמית)? לא ממש.. שיהיה שבוע טוב, ושנה טובה!!!!!!!!!!!

עונה

מה התוכניות לשבוע? לעבוד, להיות בשתי ארוחות חג, ולהבדיל לנחם אבלים. האם יש עדיין מבחנים בדרך? לא. מתרגשים לקראת השנה החדשה (האקדמית)? כן. מתכוננים למילואים בקרוב?... (הסורים על הגדרות... או אנחנו על הגדרות שלהם... תלוי איך מסתכלים...). לא. אני ביחידה ערפית מאוד.

מיצי007

New member
יש יש

התוכניות לשרוד את החגים עם המשפחה, לעבוד קצת מבחנים יש עוד אחד, מועד ב' לא מתרגשת ממש... ומילואים, לא בזמן הקרוב...

Lir האחת

New member
מחר מסיימת את הקורס!

וביום שלישי כבר מתחילה לעבוד סוף סוף
תוכניות מיוחדות?...בינתיים אין. אנחנו עושים חג אצל דודים בקדימה, אז יהיה כיף

unholy

New member
היי:)

אני במקור מליד קדימה (כלומר אני מכיר מלא אנשים משם) מי הדודים (אם מותר לשאול)

uri80

New member
תוכניות לשבוע? אין איזה חג בקרוב? ../images/Emo3.gif

אז אני בונה על חופש. הרבה חופש. תענוג. מתרגשים מהשנה החדשה? לא ממש. מילואים? אני כל הזמן במילואים

למעלה