שבוע טוב לכולם

עזבי אותך נקמות

עזבי אותך מנקמות. פשוט אל תראי בעיניים. אני גם חשבתי על הפיתוי שבנקמה לא מזמן ופשוט הגעתי למסקנה שהטקטיקה הבריאה יותר היא פשוט לזלזל וזה בא לי טבעי. אמרתי לעצמי" רקדנית. תתעלמי. אל תראי בעיניים. תעבירי..... יש אנשים מסכנים ותמיד יהיו. אין מה לעשות." זה פשוט - תאהבי את עצמך יותר וותחזקי ועזבי אותך מנקמות.

חובה לנקום???

אולי יש צורך מאוד חזק לנקום, אבל חובה? לדעתי אין דבר כזה. (כמו שנאמר, הדבר היחיד שחייבים לעשות הוא למות...)

'כוונת המשורר' הייתה -

שיש הרבה מקרים שאפשר וצריך להבליג אבל יש כאלה שייפות נפש לא עובדת והרצון לנקום עז יותר מזה.

יש לי יש לי איך לנקום אבל ממש

באמא של החתן שמוציאה את המיץ לכלה שאמהשלה מוציאה את המיץ לחתן... לגרום לכך (לא יודע איךאבל רק לחשוב על זה זה נקמה מתוקה) אהה, לגרום לכך שיופיעו באותה שמלה ובאותה תסרוקת לחתונת הבן והבת... (הייתי בחתונה כזאתי פעם...היה מדליק!)

הדרך היחידה....לדעתי.

להראות לה ששמים עליה זין וגם להרגיש כאילו לא היא שעושה את הקשר והיא לא זו שתהרוס אותו! אבל מראש עדיף לשמור מרחק מ"חמות" כאלה... אם אפשר לעבור דירה לאזור אחר בארץ או לחו"ל :)

שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif

אני רואה שהשרשור על הנקמות הקטנות והמתוקות שלנו, צבר תאוצה, אז אני מעלה אותו לזמן נוסף ולתגובות נוספות. אבל.... ראיתי בשרשור הזה ובאחרים במקביל, חוסר כבוד משוויע. במידה וזה ימשיך, אני אמחק את ההודעות המכילות אי התאמה לפורום. בלי קללות, בלי משיכת שיערות. אני מצפה לדיון תרבותי.

lilithmm

New member
../images/Emo26.gifהנקמה האולטימטיבית../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

שמעתי מבחורה נבגדת שבישלה אוכל נפלא לחבר הבוגדני שלה, שכלל תוספות של הקקי של הכלב שלה. כמובן שאחרי שסיים לאכול היא גילתה לו את סודות התבשיל

הנקמה היחידה

[קצת באיחור, אבל אתם תסלחו לי כי אני מקסימונת
] הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן, למולך הלוואי יהיה בי כח לא ליפול על ברכיי מכובד אהבה הלוואי יהיו עוורות עיניי כל זמן שתשאר שלא אראה את פניך שלא אושיט ידי לאתר עוד מעט אנשום לאט אפצע את ידי עד ישות כל לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים, את הריח שלא ארד על ברכיי שתישאר הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן, למולך הלוואי אהיה חזקה עד שתעזוב זאת תהיה נקמתי היחידה אפצע את ידי עד ישות כל לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים, את הריח שלא ארד על ברכיי שתשאר [עד שתעזוב/ ריטה]

למעלה