שבוע טוב לכולם

Wild Kitten

New member
המוטו שלי:"לא סולחת ולא שוכחת"...

את גדולה פשוט גדולה!!! הרג אותי במיוחד הקטע של סכין הגילוח...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם הינו חברות הינו כל כך מסתדרות... חתלתולה פראית הנוקמנית...

שאלת היום - לנקום או לא לנקום../images/Emo35.gif

נשים [בנוסף, גברים, לצורך העניין
] - מתי לאחרונה נקמתן בגבר/אשה? על בסיס מה? היה שווה את זה?

חהחהחה..(~צחוק מכשפתי~)..(;

וואוו...רבות הפעמים שרציתי לנקום..:) אבל..אבל...): לא היה לי את האומץ.. ולאט לאט זה פשוט נשכח.. (למרות שמצד שני לשמור טינה זה לא הכי טוב) ..אבל נראה לי התענוג שהפסדתי כיפי בטירוף.. אולי יצא שנקמתי..אבל בקטע שהיה בלתי נמנע.. אם זו חברה שפגעה וניתקתי קשר.. ואז נקמתי בזה שלפתע נעלמתי כי פגעה..והיא בעצם הפסידה חברה.. או...אם זה גבר שתוכניתו היתה לשחק בי.. והנקמה היתה בעצם הרעיון שהתאהב בי.. ולבסוף אני לא רציתי אותו..(; יש כל מיני דברים קטנים כאלה.. לא משהו שעבר תכנון בקפידה וחשיבה מרובה..(:) אבל..מה שכן..אני מצדיעה בפני מי שיש לו את האומץ..(;

משיייי

New member
היי גם חדשה וגם חושבת שיש לי

תשובה אמממממממממממ אני חושבת שאני נקמתי שבוע שעבר זה אומנם לא יצא בכוונה תחילה אבל שקלטתי שזה משגע אותו המשכתי. אז ככה תפסתי את הבחור לפני כחודש וחצי עם בחורה אחרת מותר לנקום בו לא? אז ככה יצאתי לפאב שלי שאני יוצאת אליו כל חמישי ומי הופיע בו הבחור מה זה התעצבנתי כאילו מה בכוח את רוצה לעצבן אותי ועוד בא עם הבחורה כלומר הם חברים עכשיו ועוד מתי קלטתי אותם שהייתי על הבמה ושרתי את השיר שלי שאני תמיד שרה בקריוקי מסתבר שזה "השיר שלהם" קיבינימט עליהם מול הפרצוף באמצע שאני שרה הם מתנשקים לי התחלתי לזייף בגללם. אחורי זה ידיד שלי עלה לשיר את האהבה הישנה והקדיש לי את השיר אבל עם שם של חבר אחר שלי ההוא לא ידע מאיפה זה בא לו, ואז הגיע החבר הנוכחי שלי כיום ורקדנו והתחבקנו והתנשקנו ובחיים לא ראיתי את אותו בחור מסתכל עליי ככה הוא פשוט לא הפסיק לבהות חחחחחח בכל מיקרה אני לא ממש שמתי לב לזה אלה חברות שלי כל הזמן קראו לי משי משי תיראי משי תסתכלי משי ככה משי ככה יומיים לאחר מכן הבחור כותב לי הודעה לפלא "אני מקווה שפעם הבאה נוכל לומר שלוםולדבר ולא להתעלם אחד מהשני" וכן אני חושבת למרות שזה לא היתה נקמה מודעת בפני אני חושבת שזה היה שווה כי הוא פגע בי מאוד והצלחתי לפגוע בו בחזרה אומנם לא כמו שהייתי יכולה אם הייתי רוצה באמת אבל אין כמו נקמה שקטה ולא מחושבת לפי דעתי אז מה אתם אומרות / אומרים זה ניקרא נקמה ?

נקמונת.

לפי דעתי, זה יותר משחקים. אני מדברת על נקמות סטייל 'חיזור גורלי'...
אני, למשל, כמעט הרסתי למישהו את החיים. והיפ פה, שאפילו לא ניסיתי עד כדי כך. הכל התגלגל לבד...

משיייי

New member
אוקיי אז זה משחקים אבל מותר לי נכון

כאילו הוא יצא מאנייק מכל הכיוונים אז מותר לי נכון?

החלטתי סוף סוף להשתתף

אז משיייי... רק שתדעי למרות שזה "רק" משחקים הגברים מתחרפנים מזה... אחד האקסים שלי- וזה סיפור באמת ארוך- נפרד ממני בלי להגיד לי אפילו מילה, מילא, היום הבנאדם נשוי ויש לו תינוק( מעניין דומה לי
- ) וכל פעם שיוצא לו רק להסתכל עליי לשבריר שנייה- אפשר לראות שהבנאדם אוכל לעצמו את הלב... הטיזינג- הוא מבחינתי הנקמה הכי טובה, לא צריך להתאמץ יותר מדי, יש אנשים שלא שווים שינקמו בהם.

yod1

New member
אז תעני את אם לנקום

האם לנקום בגבר ששיקר לך שהוא בתהליכי גירושים ובעצם האכיל אותך בלוקשים של אהבה? האם לספר לאישתו או להמשיך הלאה? אין יותר מתוק מהנקמה אבל השאלה איך את חיה עם זה אחר כך? אותי האכילו לוקשים ואם את רוצה לקרוא את הסיפור המלא תיכנסי לפורום בינה לבינו בכותרת : אני בתהליכי גירושים. מוכר? ותגידי לי מה לעשות

תראי, יש כמה סוגיות פה.

שרשור הנקמה החל מנקמה פרטית שלי. הנקמה נבעה לא מהפגיעה עצמה. גם לי קורה שאני םוגעת באנשים. אלא מזה שהפגיעה נבעה מרוע שלו. אם הפגיעה בך נבעה מרוע, תנקמי. בהחלט! אם היא נבעה מחוסר הבנה, חוסר התאמה וכו', אין סיבה לפגוע בו או לבזבז מאגרי אנרגיות שימושיים. זו כרגע התשובה שלי. יותר מאוחר אני אכנס לפורום ואברר את העניין.

נקמה מתוקה

אני חייבת להתוודא שגם אני נקמנית וזה ממש כייף עם את יוצאת אחרי נקמה עם הרגשה של ווואאווו עשיתי את זה אז שווה את כל המאגרים שתבזבזי על הנושא ואם את לא יכולה לנקום אז תזהרי יש הרבה נקמנים גדולים בחוץ

למעלה