שבוע טוב לכולם

magy

New member
היום היו בשטחים פתוחים

כן, ניסוי צופרים קבוע...... והבוקר העירו אותי לפני שבע ............. זו ממש התעללות באמצע חלום...........ועוד שני ניסויים שלושה נסויים בשעה? הבנו את העיקרון.........די כבר....................

שבוןע טוב לכולם ../images/Emo20.gif

תאר לך שמפסק הבטחון בלוח החשמל מסרב להתרומם......אוווווו........אז......המזגן.....המקרר.......מכונת הכביסה.........ו.המחשב. קרה לי דבר כזה.

מאיר פז1

New member
מגי אמרה ברוב חוכמה ../images/Emo127.gif

לא נורא // לא נורא חבר.. העיקר שמפסק הבטחון העיקרי ימשיך להתרומם

magy

New member
מוטק , כבה את האור..........חחח

תראה איזה צירוף מקרים סרקאסטי............. הדבקת חתימה חשמלית והופ............... חברת החשמל החליטה להראות לך מאיפה משתין הדג............והחשמל.......... ובאמת מה שחשוב זה ה"המפסק הראשי" שמתרומם בעיקר בחושך...................חחח

מאיר פז1

New member
חחחח // פתחתי פֵה לזה --->../images/Emo190.gif

מכה על חטא שהזכרתי קטיושות // אזעקות // זהו אני סותם. מקוה // שיש אמת באמירה // הסובל מהפסקות חשמל // זוכה באהבה

magy

New member
מהיום אני קוראת לך

שלטרוביץ...................טוב?
////\\\\////\\\\////\\\\///\\\///\\\\////\\\\////\\\\\//// ///\\\\///\\\\////\\\\////\\\\////\\\\\

מאיר פז1

New member
אשה // הפסקות יזומות // לא עובד../images/Emo23.gif

אסביר לך בהזדמנות ראשונה // כיצד זה כן עובד כי עכשיו ממהר לצאת // יאלה ביי // אריבידרצ'י // סלאמת

magy

New member
אני אבוא להיות איתך

שלא תהיי לבד בחושך............ כשיבוא המאירקה המלפופן............. הוא יחליט למי להדליק.......... את האור כמובן.................
אבל למה מלפפפפון...........? אם אפשר גזר.........

מאיר פז1

New member
אישה // כבר שכחתי על מה דיברנו ../images/Emo4.gif

עד שזיכרוני ישוב אלי // כדאי שתדליקי את האור // לא?

שבןע טוב ומבורך

שבוע על אהבה ושקט הכי שאפשר מבקשת סליחה שאני ממעטת לכתוב אבל קוראת אתכם כל יום לא תמיד יש לי מה להוסיף והנושאים מענינים הראש שלי לא שקט מתמודדת עם מחשבות על העתיד ולתקלה של מאיר יש פתרון לפצל את לוח החשמל שהתנור המקרר ועוד לא ישבו על אותו מפסק שעליו יושב המחשב ולהתקין פחת כזה שיקפיץ את המפסק לפני שקצר מקפיץ את המפסק הראשי וזה מנסיון אני נאלצתי להחליף תנור בישול בגלל קצר חשמלי בתנור אבל בגלל ה-פיצול לא קרה כלום למערכת החשמל של המחשב שלי כי הפחת קפץ לפני

למעלה