שבוע טוב לכולם

ממושק'ה, אני גיסה נהדרת עד שדורכים

עליי ואז אני יכולה להכות עד זוב דם. עוד לפני שלוש שנים כמעט כשידעה שאנחנו בטיפולים ולא כבר היו שתי בנות, הייתה בכל ארוחת ערב ובכל הזדמנות מכניסה בקטנות שהיא רק מהריח של בעלה נכנסת להריון. אני עדיין מחכה לה בפינה עם הסיפור שאיך שהיא ידעה שאנחנו בטיפולים היא רצה מהר לרופא להוריד ההתקן בכדי להקדים ולהכנס להריון. שחקתי אותי אהבלה שאני לא יודעת שבמשך חצי שנה היא היתה בהיסטריה למה היא לא נכנסת להריון ובכל ערב שבת היתה זורקת לבעלה לידינו "מה אתה רוצה לנסוע אם החודש אני בהריון?". אומרים בערבית : עלינה? יעני עלינו הפוזות? מה כתוב לי על המצח ? פראיירית? אני חכיתי לה בפינה ואת הגול העצמי (שהקב"ה יסלח לי) היא חטפה הישר בתוך הפנים. פעם אפילו הגענו אל חמותי והקפלטא הקטנה שלה (בת 11 כולה כמו אלמנה רכלנית - קופי אמא שלה) שואלת אותי חצי ברוך חצי בעוקץ "נו סיגלי למה את לא בהריון, לאמא שלי יש כבר שלוש". ליטפתי לה את הראש (עם הסבון כלים שעוד היה מרוח בידיי) ועניתי לה ליד חמותי (ההיא כמעט התעלפה לי בידיים מהבהלה מתגובתי) "ממוש, אני לא תחרותית כמו אמא שלך וכשתפרנסי אותי תוכלי לשאול אותי שאלות מהסוג הזה, חוץ מיזה שאמא שלך מביאה רק בנות". מיותר לציין שאביה וחמי ובעלי וחמותי שמעו את התשובה ונדהמו. היום נשבענו אני ובעלי שגם אם יענו אותנו עינויים לא נספר לה את מין היילוד וניתן לה להטחן במיץ של עצמה עד מוות.

jif

New member
איזה גועל../images/Emo5.gif

קלפטע רצינית, ממש מגעילה. מגיע לה שתדרכי עליה ותרמסי אותה.

smagi

New member
Y-Y-Y סיגלי מה קורה אצלכם ../images/Emo12.gif

מה הקטע של הפוסטמה
גם אני נכנסתי בגיסתי ביום שישי והסתומה התחילה לבכות ,קמה מהשולחןולא רצתה לחזור יותר.

מה קורה מגי? כמו בכל משפחה

רק זאת חיה בסרט משלה. השקרים שלה ושל בעלה וההעזה שלה להעביר את זה לבנות מדהים ביותר. עד כדי שפעם אחת לפני שנה בה הבכורה שלה ומבשרת לנו שבקיץ היא נוסעת ל מחנה קיץ בארה"ב. חמותי קבלה פיק ברכיים מהידיעה שבשרה לה הנכדה ואני לעומת זאת עשיתי סימן לחמותי שלא תגיב - ב כ ל ל !!!!!! וזה למה? אלה ה' ישמור ויציל לא היה להם מה לאכול והחשובונות היו מחולקים לאחיה כל אחד בתורו. אמא שלה היתה שולחת לה את דמי הביטוח לאומי שלה בכדי שיוכלו להתקיים וההיא במקום להתמתן ולא להיות גאותנית היה ממשיכה בשקריה ומפליגה על גבי כנפי הדמיון. הכל טוב ויפה אבל למה להעביר גם לבנות שעדיין מאמינות לפנטזיות שלך?

YYY התחילו לעוף לי הפיוזים עליה

והנה עוד שפריץ, כשבעלי היה מטיף לה שתחזור בתשובה ויוטב לה וישתנו כל חייה הריקניים היתה מלגלגת : "שאני אוותר על השרימפסים והקלמרי?", מה פתאום"!!!! ואני תמיד הייתי מכניסה לבעלי שיעזוב אותם בשקט וכל אחד לנפשו. ערב אחד התחיל שוב הויכוח הזה ואני כבר הייתי על סף פיצוץ : עניתי לה " משאלללה מי שישמע את גרה במסעדה צרפתית והשכם וערב את אוכלת שרימפסים, בכלל המאכל היחידי שנכנס אלייך הביתה זה הקלמרי והצדפות שאת אוכלת כל היום, יאללה שחררי מהסרטים שאת נמצאת ותעוררי למציאות הפחות ורודה זה בהחלט יכול לעזור לך".

עציון

New member
אויש. נשים נשים. למה אין אינטריגות

כאלו בין הגברים? לממממהההה?

כי אין בכם שום "כיף" עציון../images/Emo3.gif

אני בהחלט נכנסת באימ אמא צ'לה בכל הזדמנות. אתמול היא "קפצה" לביקור עם הבנות וכשהן ירדן לגן שעשועים התחילה לספר לי איזה סיפור מצוץ מהאצבע על גיסתה שבהריון (מצוץ האצבע , פשוט מתה לדעת ואני שותה לה את הנשמה בכף של מרק) באיזה שלב היא שאלה לפתע "נו, ומה קורה איתך?" הרמתי רגל אחת למעלה (הייתי במצב חצי שכיבה) ועניתי לה "הכל בסדר, רוצה להכנס ולבדוק?" וההיא פשוט מ ת ה !!!!!!! בעלי טוען שאני נהנית מזה כי אחרת הייתי מעיפה אותה לעזעזל מזמן, אני לעומת זאת עונה לו שאין לי לב לזרוק אותה כי אז היא תהיה באמת אומללה.

עוד דוגמא בולטת../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

היות וקרה מה שקרה עם הסיפור של הטיפולים, החלטנו אני ובעלי שיורדים למחתרת ולא מספרים לאף אחד כלום. אבל ההיא חתול עם שבע נשמות פיתחה שיטה שתיק תק עליתי עליה. חמותי היתה מתפקעת מצחוק בכל פעם שהייתה בממתינה ושואלת עם מי שוחחתי הייתי עונה לה "עם הבדיקת שתן שלי" (גיסתי) אין חודש , אין חודש שהיא לא היתה מתקשרת ומספרת לי על איזה חלום שאמא שלה פרשה לה שמישהי בהריון במשפחה ואולי זו אני? עד שפעם אחת עניתי לה : אולי הבת שלך?

שש שבע

New member
זהו החלטתי סיגל

בשנה הבאה, בסדר, את אצלי, תכירי את כל החבר'ה, ואני מבטיחה מבטיחה, לא לתת לך מתנות, את לוקחת מה שבא לך. ואנחנו כל כך לא כבדים, שתרגישי מה זה יציאה מעבדות לחרות.

בע"ה ואני רושמת לי../images/Emo99.gif

חסל סדר עם גיסות ושאר עבמים למיניהם.
אני אצלך ולא צריכה שום מתנה השלווה והרוגע יהיה מתנתך לי.

למעלה