הייתי רוצה בוסית כמו לך../images/Emo8.gif
בטח מהעבודה הפורומים אלא מה? ונראה את הבוס שלי בא אליי בטענה. YYYYYYYYYY איך אני יכולה להסגיר אותו בקלות מה באמת הוא עושה במחשב
. הסיפור הראשון של הפסח מתחיל בערב החג: אחרי מריטת שערות והעצבים על כך שמצבי הרפואי אינו מאפשר לי לקרוע את התחת כמו בכל שנה (אבל המשפחה אינה יודעת ואין לי אפשרות להתחמק אלגנטית, במיוחד מהגיסה המלעונה שלי שישר תעשה לי בדיקת דם ושתן יחד) טוב, הגעתי לגיסתי בעדינות יתרה ולא התנדבתי לעזור אלא בעיקר לשבת וכמה שיותר. הנה אנחנו ישובים ומוכנים להקראת ההגדה ותוך הרמת כוסית יין לחג שמח וכבר החלו העקיצות למיניהן. בעלי הרגיש את מד הנרבוזה שלי מטפס אך היות ואנו מתארחים לא נעים לעשות מריבה. התאפקתי בקושי רב והזעפתי פרצוף כל הארוחה. גיסתי הגישה לנו מתנה לחג (ועל הברכה הרשומה אני אוסיף לכם בהמשך בכלל תתעלפו) ואני בשיא האדישות אמרתי תודה והנחתי אותה בצד. בעלי התעלם לגמרי מהמתנה ועוד הוסיף עקיצה משלו : "סיגלי יש לנו כזה , תחזירי"!!!! ההיא התפחלצה לגמרי (מגיע לה!!!!!!!!!!!!!!) וכעבור שלושה ימים התקשרה נעלבת לומר שזה לא יפה וכך לא מתנהגים , אם נותנים מתנה צריך לומר תודה!!!! עניתי לה בזה הסלנג: (עוד לפני שאלה אותי בנימת דאגה צבועה "איפה את כל הימים?" עם המאהב האיטלקי משתזפת ערומה על הגג! - עניתי) "ההתנהגות הנלוזה שלך היתה מתחת לכל ביקורת , העקיצות שלך היו מיותרות מתי תלמדי שאין לך תחרות איתי ובחיים לא יהיה לך?. שתקתי והבלגתי היות והתארחתי בביתך, אבל המתנה המגעילה שלך היתה בהחלט מיותרת וממש לא במקום ומה לעשות שבעלי לא צבוע כמוך וזורק מה שמתאים לו הישר בפרצוף? ו....... לא תהיה פעם נוספת , החג הזה הוא מסיבת הפרידה שלכם מאיתנו ומהיום והלאה כל אחד יעשה איפה שמתאים לו ועם מי שירצה, נגמר לך השיר של החגים המשותפים את וחמותי יכולים לקפץ מעכשיו כי ה נגמר. המשך יבוא.................