שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם../images/Emo20.gif

משהו שמתנגן אצלי עכשיו, מאחל לכולם Love is lovelier, the second time around Just as wonderful, with both feet on the ground It’s that second time you hear your love song sung פרנק סינטרה (טוב אצלי זאת תהיה פעם שלישית
) שבוע טוב לכולכם

שבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gif

שבוע חדש עם בשורות טובות ובריאות טובה לכולםםםםםםם ותגידו לי לאין נעלמו הכותבים ? איפה מסתתר לו בן וגם שולי חסרה לי

צלליתה

New member
אמנם לא התבקשתי להתפקד

אבל במשך השבת כל נסיון להכנס לפורום היה גורם לקריסת הדפדפן. אז זה התרוץ שלי. בוקר טוב ושבוע טוב לכולם.

../images/Emo24.gifבוקר טוב וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ואני חשבתיח שרק המחשב שלי נדפק אתמול צריך לארגן טכנאי דחוף לסדר את המחשב

mamaWitch

New member
שבוע נהדר וליל מנוחה../images/Emo29.gif../images/Emo41.gifוגם

ברוך בואך אקס בריבוע
אהבתי את משחק המילים בשם מאידך... האם זה אומר גם שאתה מישהו (מר X) התחום בריבוע? (יענו מרובע?)

בוקר נעים ../images/Emo24.gif

אוח איזה בוקר טוב עשית לי את היום עם התמונות האילו שלך פרויקט צילומי של הנסיך הקטן סבתאלה תעשי משהו מסודר שישאר לו למזכרת ואיך את מרגישה?

גבי 26

New member
הנה הבונבון שלנו../images/Emo214.gif

מסכן כל כך עייף-עבד קשה מאד!

mamaWitch

New member
לגמרי פיהוק של התעוררות

אכן בונבון גבי, כזה מתוק שהוא... היינו, אמא, סבתא ועידן הקטן - אצל חברים, סידרנו לו פינה נעימה על הספה והקטן פשוט ישן בשלווה. ואז הגיעה קרן
לכיוון והוא התעורר בנועם שכזה. נועם של תינוק שבע ורווי שינה, מאושר ומתעניין יותר ויותר בסביבה. וסבתא המטורפת פשוט עמדה מעל והקליקה על המצלמה... כל הבעה, כל התמתחות
כל מתיקות בהתגלמותה

גאיה ק

New member
ווווואאאאאוווווו

איזה תינוק! איזה פה! איזה פיהוק!(זה פיהוק?) איזה... איזה... איזה...
ואיזה צילום מדהים~"הרגע המכריע"~תפיסה צילומית של צלם בתולדות הצילום,לא זוכרת כרגע את שמו,ברח....

ben3211

Member
שבוע טוב אקס..ברוך הבא../images/Emo45.gif

גם שבוע טוב לכולם. אמש ניסיתי לכתוב, לצרף תמונה, להדביק אייקון. וכשלחצתי על שלח/י.........וואלא אישי.(בתרגום חופשי שום כלום). הדפדפן פשוט קרס. אז נאלצתי לסגור את הדפדפן, את המחשב וללכת לישון בחריקת שיניים.

magy

New member
זו גניבה

שאי אפשר למצוא אותה היא נעלמת ברחבי הנט......... וזה קורה.........לא פעם........

גבי 26

New member
אני יודעת!../images/Emo6.gif

בטח יש איזה מרתף ושם מתחבאות כל ההודעות שנעלמו ברחבי הרשתתתת...

למעלה