שבוע טוב לכולם

שבוע טוב ומבורך ../images/Emo20.gif

הערב עשיתי מעשה טוב קטן
. עשיתי סולחה קטנה בין שני אנשים מפורום ריקודים.את האישה הספקתי להכיר אחרי שגילינו אחת לשניה את הניקים שלנו[הסתבר שרוקדות באותו חוג]ואת האיש זיהיתי באחת ההרקדות .משהו שהוא כתב גרם לי לזהות והעזתי לשאול האם הוא.....מי שאני חושבת. האישה המקסימה שאלה שאלה מסויימת.והתגובות.....היו קצת תוקפניות.מאחר ואני מכירה אותה כאישה באמת מקסימה,רגישה וטובת לב.הגבתי באהדה ותמיכה ויעצתי לה לא לקחת ללב. תגובתה אלי בפורום היתה:"ראית איך נפלתי?" הערב התראינו בהרקדה .היא חיבקה ואמרה:"יוווו.עשית לי טוב בתגובה שלך." אמרתי לה:"אפגיש אותך עם האיש "התוקפן" הוא בסך הכל איש טוב." לחצו ידיים ,סלחו והבינו אחד את השני. בקיצור.....שיהיה שבוע עם המון מילים טובות

מרי היקרה הזהרי מלתווך ולעזור

לאנשים שאת אינך מכירה היטב מנסיון אני מדברת....... שיהיה לך ולכולנו שבוע נפלא

תודה ציפורת

במקרה הזה, זה היה תיווך ליישור ההדורים בין שני אנשים .האחת [שאני מכירה טוב יותר]רגישה ונפגעה וירטואלית ולקחה טיפה ללב. אצלנו במשפחה מקובל לתווך כשהענין טרי ובכדי למנוע החמרה. חייבת לצאת לסידורים עכשיו. יום טוב לכולם.

magy

New member
בוצוריים טובים......

ושבוע טוב.............. אם אפשר פחות לח........

אם מאגי היתה אומרת שקר לה ../images/Emo3.gif

הייתי מודאג, לח זה בסדר...נורמל
עכשיו גם מתברר שגם הנשיא מצטרף לאיציק מרדכי והיו לו קצת חישקוקים, עולם מטורף.

מילה אחת קטנה ומובנים רבים לה ../images/Emo4.gif

מה שקורה עם הנשיא......לא נעים.אבל... הסחיטה[אם זה נכון]נבזית.

סימפתי

New member
אדם נחשב זכאי עד להרשעתו בדין

אנא מכם, כל אדם זכאי לחפות, עד הרשעתו בבית משפט. זו זכות יסוד העומדת לכל אדם. לכן, מוטב שלא להיחפז ולהגיע לאשמה בטרם עת. לא יד לי ולא נחלה לי במעל הזה... של Monkey Trial or Kangaroo Court

למעלה