אני פה חיה ונושמת . סבא תודה על הדאגה..הייתי עסוקה. בדברים טובים.הכל בסדר אצלי.🙏♥️
ת תקווה25 Well-known member 6/11/21 #1 אני פה חיה ונושמת . סבא תודה על הדאגה..הייתי עסוקה. בדברים טובים.הכל בסדר אצלי.
GoldenEyes Well-known member 6/11/21 #2 נכתב ע"י תקווה25: אני פה חיה ונושמת . סבא תודה על הדאגה..הייתי עסוקה. בדברים טובים.הכל בסדר אצלי. לחץ כדי להרחיב... יופי תקווה אם היית עסוקה בדברים טובים זה מעולה ואם הכל בסדר , אז עוד יותר טוב עכשיו אנחנו רגועים שבוע טוב ומלא בדברים טובים
נכתב ע"י תקווה25: אני פה חיה ונושמת . סבא תודה על הדאגה..הייתי עסוקה. בדברים טובים.הכל בסדר אצלי. לחץ כדי להרחיב... יופי תקווה אם היית עסוקה בדברים טובים זה מעולה ואם הכל בסדר , אז עוד יותר טוב עכשיו אנחנו רגועים שבוע טוב ומלא בדברים טובים
ת תקווה25 Well-known member 6/11/21 #4 נכתב ע"י GoldenEyes: יופי תקווה אם היית עסוקה בדברים טובים זה מעולה ואם הכל בסדר , אז עוד יותר טוב עכשיו אנחנו רגועים שבוע טוב ומלא בדברים טובים לחץ כדי להרחיב... תודה רבה הכל בסדר .שבוע טוב ומבורך..
נכתב ע"י GoldenEyes: יופי תקווה אם היית עסוקה בדברים טובים זה מעולה ואם הכל בסדר , אז עוד יותר טוב עכשיו אנחנו רגועים שבוע טוב ומלא בדברים טובים לחץ כדי להרחיב... תודה רבה הכל בסדר .שבוע טוב ומבורך..
מ מקסים 45 Well-known member 6/11/21 #3 נכתב ע"י תקווה25: אני פה חיה ונושמת . סבא תודה על הדאגה..הייתי עסוקה. בדברים טובים.הכל בסדר אצלי. לחץ כדי להרחיב... שבוע טוב תקווה דאגו לך
נכתב ע"י תקווה25: אני פה חיה ונושמת . סבא תודה על הדאגה..הייתי עסוקה. בדברים טובים.הכל בסדר אצלי. לחץ כדי להרחיב... שבוע טוב תקווה דאגו לך
ת תקווה25 Well-known member 6/11/21 #6 נכתב ע"י מקסים 45: שבוע טוב תקווה דאגו לך לחץ כדי להרחיב... תודה לך.
שמלת תחרה1 Well-known member 6/11/21 #5 נכתב ע"י תקווה25: אני פה חיה ונושמת . סבא תודה על הדאגה..הייתי עסוקה. בדברים טובים.הכל בסדר אצלי. לחץ כדי להרחיב... שבוע טוב שבוע טוב שבוע טוב
נכתב ע"י תקווה25: אני פה חיה ונושמת . סבא תודה על הדאגה..הייתי עסוקה. בדברים טובים.הכל בסדר אצלי. לחץ כדי להרחיב... שבוע טוב שבוע טוב שבוע טוב
חורזת באהבה Well-known member מנהל 6/11/21 #7 נכתב ע"י תקווה25: אני פה חיה ונושמת . סבא תודה על הדאגה..הייתי עסוקה. בדברים טובים.הכל בסדר אצלי. לחץ כדי להרחיב... שבוע טוב ומבורך
נכתב ע"י תקווה25: אני פה חיה ונושמת . סבא תודה על הדאגה..הייתי עסוקה. בדברים טובים.הכל בסדר אצלי. לחץ כדי להרחיב... שבוע טוב ומבורך