שבוע טוב ו...

רוּפֵן

New member
../images/Emo6.gif קראי שוב את ההודעה שלי.. ותראי

ש..נשארתי בעמדתי... "עץ הפיטנגו" לא נמצא בחצרו, אלא.. ראה אותו כשחזר מבית הספר.. ולקח ממנו 'גלעין'.. אז.. שייכנס לגינה ויחפש נביטות ? (אולי יש שם... "כלב גדול ונוֹשֵייָח"ׂ על כן כתבתי " לטמון את הגלעין באדמה עם עלים רקובים כמו שיש מתחת לשיחים.." ואז.. זה יהיה 'כמו בטבע', ובלי להסתכן..

לא לקחתי גלעין של פיטנגו!!! אבל..

רק רציתי לשאול אם אפשר ולא צריך הרכבה, מחר אני יקח. וחו"צ למה שאני יכנס לגינה של אנשים!!!(אפילו שאני יכול להיכנס אין שום כלב ויש כניסה צדדית פתוחה!!!) זה גזל!!!!

שכחתי להוסיף

היום היה יום פתוח בחווה החקלאית בפתח תקווה. נסעתי לשם אם חבר שלי, ולא תאמינו!!!! קניתי שמה שתיל של פסיפלורה ב5 ש"ח ובמשתלה הוא עולה 60 ש"ח 55 ש"ח הבדל ולא עשו לי שום הנחה!!! וגם האנשים שם מאוד נחמדים! הם אמרו לי מה כל צמח וצמח... בקיצר אנשים נחמדים, ובעל המקום הביא לי במתנה שתיל של אלון התבור!!! שאלתי אותם אם אני יכול להתנדב (בלי כסף, יש לי כבר עבודה בחופש) אצלהם והם אמרו לי שאני יתקשר לפני פסח והם יגידו לי, תודה רבה,

רוּפֵן

New member
מעולה ! אתה בכיוון הנכון

עבודה במשתלה, תקנה לך המון ידע עשית בחוכמה

צפנתי אפשר לנצל"ש לך שאלה?

הלפופיות שלך צמחו אצלי זו ליד זו ורודות , סגולות וכחוליות שמימיות. האם יכולה להיות בינהן הפריה הדדית ואיבדתי את התכונות המקוריות שלהן? הורודותת סגולות היו פורחות רק בוקר ונסגרות בצהריים והשמימיות פרחו רב היום. עכשיו יש לי המון נביטות של סגולות שפורחות כל היום .

למעלה