שבוע טוב ו....

שיSY

New member
ניסיתי...

ויכול להיות שגם הצלחתי... ואם זה באמת הפיתרון, אז באמת את כישרונית.

שיSY

New member
אני לא חושב...

שהיא רוצה שאני יכתוב פה (במידה שאני צודק) כי אם כן היא הייתה כותבת הלא כן?

MITANYEN

New member
נראה לי שכבר אין לה כוח להכנס לפה

זה התחיל להיות מסובך תגובה בתוך תגובה פתאום הסף אינו נטען . בקיצור תגיד אות ראשונה ואחרונה של מה שנראה לך ואולי עדיף שתענה לי את זה בתקיה שאני פתחתי לגבי החדר בפנמיה למה פה אנחנו כבר מתחילים להאבד

דוסית1

New member
אמנם אחרי הרבה זמן אבל....

החלטתי להכנס... :) אז חשבתי על פתרון איך נוכל לדעת אם אכן צדקת בהשערתך והרי הוא לפניך: תוריד מהגימטריא של שם המקום את כל האותיות מלבד האות הראשונה והשלישית ותכתב את התוצאה... קצת מסובך, אני סומכת עליך שתעמוד בזה בכבוד! בהצלחה!

MITANYEN

New member
אפשר להגיד

שאני גם לא מעונין וגם החברה בצאט שיודעים זה חברה שגרים או לומדים שם

דוסית1

New member
זתומרת שאתה גם לומד כאן...?

מי עוד מהצ`אט אם מותר לשאול? יש לך קשר למיקוש?

MITANYEN

New member
אני לא לומד כאן

אני גר ליד הפנמיה שלהם והיה לי שם חבר ודרכו הכרתי את כולם והיום אנחנו חברים מאוד טובים ואני חושב שהם גם לא מעונינים שאני יאמר שהם לומדים שם מי שאת יודעת מה טוב מי שלו נשאיר לך את העבודה חחח כמו שאת עושה לשי ואני יעזור לך ויאמר לך שמיקוש כנאירה לא קשור אליהם עד כמה שידוע לי

MITANYEN

New member
אפשר להגיד

שאני גם לא מעונין וגם החברה בצאט שיודעים זה חברה שגרים או לומדים שם

MITANYEN

New member
לא הבנתי מה רצית מאם תי וי

הוא חבר שלי במקרה ומגניב איזה רמזים את כותבת אף פעם לא חשבתי על זה אבל בהחלט 105 כמו שאמרת

דוסית1

New member
חח... בקשר לאם טי וי...

אז קלטתי שיש לכם קשר כל שהוא בצ`אט והוא נדמה לי נמצא אצלך די הרבה או שגם לו יש קרובים בעירנו היפה... בתחילה חשבתי שזה הוא שגר כאן אבל אחרי שאמרת שזה אתה אז קשרתי כמה קצוות של חוטים שהיו חסרים לי והגעתי למסקנות.. בקשר ל105, זה פשוט רעיון שעלה לי באותו רגע... :)

שיSY

New member
פעם הבאה.,

כששולחים תגובה צריך לצאת מהפורום! ואח"כ לחזור.

שיSY

New member
הבהרה בקשר להלכה...

ראיתי בתוך השירשור את מש"כ שאסור לצחצח שינים. אז כתוב בילקו"י (חלק ה` עמוד תקלד) שמי שקשה לו מבלי לרחוץ שיניו, מותר להשים מים וכן לצחצח שינים אבל שלא ישים יותר מרביעית בבת אחת. וכן כתוב שם, שטוב להזהר להוריד פיו למטה שלא יבואו מים לגרונו.

למעלה