שבוע טוב ו....

לביא4

New member
יישר כח!

אכן כל הכבוד לדוסית, אני בדקתי את ההלכה בשולחן ערוך שם כתוב במפורש שבכל תעניות ציבור לא שוטפים את הפה כלל רחיצת שחרית, אם כי רחיצה סיכה ונעילת הסנדל מותרים בתעניות ציבור מלבד ט' באב ויום כיפור, וגם הרחיצה - בידיים, עד הפרקים.

דוסית1

New member
בוקר טוב ותודה על העדכון....!

בא לי להקיא... האמת היא שהעדפתי אפילו להשאיר את הפלטות בפה... גם ככה אין לי בשביל מה להוציא אותן...

MITANYEN

New member
אהלן דוסית

קודם כל תודה על החידושים שאת מזכה אותנו ב. לגבי הציחצוח שינים שמעתי שמי שמפריע לו מאוד (איסתניס) יש התרים לצחצוח אבל לא הבנתי למה עם ראש למטה ג. זאת את דוסית מהצאט חדר חרדים?

דוסית1

New member
אהלן מתעניין...

אז דבר ראשון אני שמחה לזכות ולזכות. דבר שני הראש למטה בכדי שלא יהיה חשש של שתיית מי הצחצוח. ואחרון חביב אני אכן דוסית מחדר חרדים בצ`אט, ומי אתה? (השם מתעניי מוכר לי למען האמת אבל אם זה הכינוי הקבוע כנראה שאתה לא מרבה לשהות בצ`אט...)

MITANYEN

New member
תודה על ההבהרה

ועכשיו הכל עומד על מקומו ואגב הכנוי שלי בצאט הוא אבי 52 B אם זה אומר לך משהו

דוסית1

New member
וואו....

אתה מדור המייסדים... מהמפגשים בסאקר עם קולי והגיטרה לא...?

MITANYEN

New member
ואלה איזה תותחית

אני רואה שאת לא שוכחת שום תקופה קולי היום כבר לא נמצא הרבה פעמים הוא נכנס ממחשב אז ממצב כמה זמן את פה בפורום

דוסית1

New member
תאמת...

אני נמצאת בפורום בערך חצי שנה אפילו קצת יותר. היו תקופות שבקושי נכנסתי כי הייתי מכורה לצ`אט. היום כבר גיליתי את החיים שלאחר הצ`אט...:) והנה, אני פה ומדי פעם קופצת לצ`אט לביקור... קולי הוא באמת אחלה בנאדם ואני אומרת זאת אע"פ שמעולם לא דברתי איתו אפילו בטלפון סתם כך יש לנו קשר בצ`אט אז תמסור לו ד"ש... אגב, גם אני גולשת מסלולארי וכמו שאמר שי, בכדי למנוע הצפות אחרי כל הודעה שאתה שולח צא מהפורום וכנס שוב. אם כתוב לך שגיאה או הדף אינו נטען התגובה ג"כ נשלחת ברוב הפעמים.

MITANYEN

New member
תודה על כל

ההוראות שימוש נימסור לו דש עכשיו יש לי עוד שאלה יותר נכון לומר לך משהו .שכנאירה ואנחנו גרים באותה עיר

דוסית1

New member
האמת היא שהבנתי את זה פחות או יותר

מ אם טי וי..... :) אתה גר ב: 105?

דוסית1

New member
שייקה, זה פשוט!

קצת להפעיל את השכל! אתה תעלה על זה מהר! בהצלחה!

MITANYEN

New member
אהבתי

חחח דוסית אהבתי אבל אני לא יודע עד כמה את מעונינת שידעו את מקום מגוריך

דוסית1

New member
האמת היא...

שבצ`אט יש הרבה שיודעים וזה לא כ"כ לשמחתי... בפורום לדעתי יש אחלה אנשים אבל בכ"א קצת קשה לי לחשוף את זה... ונראה לי שגם כבודו לא כ"כ מעוניין.., :)

שיSY

New member
ישנם

כאלה שמתבישים בעירם, ואני מתגאה בעירי "ירושלים"!

MITANYEN

New member
גם אם אנחנו הינו גרים ב י-ם או בבב"

מבטיח לך שהינו אומרים לך פשוט זה מקום שמאוד קל להכיר שם אחד את השני

דוסית1

New member
הוא צודק....

ברגע שנאמר את שם המקום לא ירחק היום בו ידעו גם מי אנחנו... וזה לא כ"כ מומלץ לשמנו הטוב..... :) שי, אתה עדיין מנסה לפתור את זה?

למעלה