אכן כל הכבוד לדוסית, אני בדקתי את ההלכה בשולחן ערוך שם כתוב במפורש שבכל תעניות ציבור לא שוטפים את הפה כלל רחיצת שחרית, אם כי רחיצה סיכה ונעילת הסנדל מותרים בתעניות ציבור מלבד ט' באב ויום כיפור, וגם הרחיצה - בידיים, עד הפרקים.
קודם כל תודה על החידושים שאת מזכה אותנו ב. לגבי הציחצוח שינים שמעתי שמי שמפריע לו מאוד (איסתניס) יש התרים לצחצוח אבל לא הבנתי למה עם ראש למטה ג. זאת את דוסית מהצאט חדר חרדים?
אז דבר ראשון אני שמחה לזכות ולזכות. דבר שני הראש למטה בכדי שלא יהיה חשש של שתיית מי הצחצוח. ואחרון חביב אני אכן דוסית מחדר חרדים בצ`אט, ומי אתה? (השם מתעניי מוכר לי למען האמת אבל אם זה הכינוי הקבוע כנראה שאתה לא מרבה לשהות בצ`אט...)
אני נמצאת בפורום בערך חצי שנה אפילו קצת יותר. היו תקופות שבקושי נכנסתי כי הייתי מכורה לצ`אט. היום כבר גיליתי את החיים שלאחר הצ`אט... והנה, אני פה ומדי פעם קופצת לצ`אט לביקור... קולי הוא באמת אחלה בנאדם ואני אומרת זאת אע"פ שמעולם לא דברתי איתו אפילו בטלפון סתם כך יש לנו קשר בצ`אט אז תמסור לו ד"ש... אגב, גם אני גולשת מסלולארי וכמו שאמר שי, בכדי למנוע הצפות אחרי כל הודעה שאתה שולח צא מהפורום וכנס שוב. אם כתוב לך שגיאה או הדף אינו נטען התגובה ג"כ נשלחת ברוב הפעמים.