שבוע טוב. שיהיה לך הרבה מזל טוב, עד מאה ועשרים שנה, הרבה שמחה, הצלחה עושר ואושר בכל.
ש שיSY New member 29/2/04 #21 שבוע טוב. שיהיה לך הרבה מזל טוב, עד מאה ועשרים שנה, הרבה שמחה, הצלחה עושר ואושר בכל.
ר רולי NO 1 New member 29/2/04 #23 ומענין לענין.. באותו עניין.אני גם לא הייתי כאן שבוע באתי להגיד שלום קצר ולהעלם לעוד שבוע אז אני מקווה שתסדתרו בלעדי...וכמובן ברכות לדוסית על היום הולדת ועל החזרה...ביי ביי בינתיים!
ומענין לענין.. באותו עניין.אני גם לא הייתי כאן שבוע באתי להגיד שלום קצר ולהעלם לעוד שבוע אז אני מקווה שתסדתרו בלעדי...וכמובן ברכות לדוסית על היום הולדת ועל החזרה...ביי ביי בינתיים!
ד דוסית1 New member 29/2/04 #24 תודה תודה... אבל זה לא בסדר שאתה בורח דוקא כשאני חוזרת... (יש דברים בגו?) מותר לשאול למה? (אם עדיין לא ברחת..)
תודה תודה... אבל זה לא בסדר שאתה בורח דוקא כשאני חוזרת... (יש דברים בגו?) מותר לשאול למה? (אם עדיין לא ברחת..)
S sarav55 New member 29/2/04 #25 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ילדה שתזכי לשנים רבות נעימות וטובות ורוב נחת
ה הפלאות של עליזה1 New member 29/2/04 #27 לדוסית 1 מזל טוב טוב מאוחר מאף פעם מזל טוב ליום הולדתך עד 120 , אושר ועושר,בריאות ושלום,