שבוע טוב ומבורך!

דוסית1

New member
שבוע טוב ומבורך!

וחודש טוב... האמת היא שקצת קשה לי להתחיל מהסיבה שלא הייתי פה כ"כ הרבה זמן... (ברור שהתגעגעתי! :) אז דבר ראשון מגיע לי מזל טוב מכיוון שהשבוע (סופסוף) חגגתי את יום הולדתי ה17.. וחוץ מזה לכל השואלים לאיפה נעלמתי, אז בשבועיים האחרונים פשוט לא היה לי פלאפון מסיבה שאין באפשרותי לפרט... בכ"א אני שמחה לחזור (ומקוה שגם אתם... :) ושוב שבוע טוב לכולנו...! דוסית.

דוסית1

New member
חח.. עדיין לא! :)

אם היו מחרימים לי אותו בסמינר אז א. גם אני הייתי מחרמת. ב. לא היה סיכוי שאי פעם הוא יחזור.. :) ועמו גם אני כמובן)

דוסית1

New member
ממש לא...

יש שם צפיפות יתר וקרינה סלולארית בעוצמה לא נורמאלית... :)

כנראה אנחנו לא משדרים על אותו גל

חשבתי שאת כותבת שאני מפורום מספר 105 שזה שכול ואובדן אבל כנראה טעיתי. בכל מקרה אני לא מי שאת חושבת.

לביא4

New member
שבוע טוב וברוכה השבה

מזל-טוב ליום ההולדת! אני כבר הזכרתי אותך בפורום שבוע שעבר שבימים אלו את חוגגת, והרגשנו היטב שלא היית....

לביא4

New member
גם לה יש בהמשך

את צודקת, הקדמנו קצת את המאוחר אצל שלהבת הצדקת...

דוסית1

New member
לא יודעת... ובכ"ז..

לביא, תודה על המזל טוב :) ואריאלה תרשי לי להיות חצופה ולבקש ממך שתעלי לי את ההודעה המדוברת להתחלה... (אם זה אפשרי כמובן...)

זאת בעיה לעשות את זה

הנהלת הפורומים של תפוז כתבו על זה פעם שהיו מנהלים שעשו את זה וזה גרם לבעיות בפורום, גלישה איטית יותר ועוד.

הנה לינק לזה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=818&msgid=27944356 כשתהיי ליד מחשב תוכלי לראות את זה :)

למעלה