שבוע טוב ומבורך

שבוע טוב ומבורך

השבתות שלי מלאים בכוכב נולד , בשירים ובמבצעים ובמוצאי השבת אמרו שלום ל2 נוספים השנה המבצעים כה נחמדים ומוכשרים וכל כך שונים זה מזה שקשה לבחור הדברים הללו לפעמים שוברים את הלב הקיץ הזה הולך להיות חםומעניין מלא בותחריות נחמדות של טרויה ושירה עבורי

ben 911

New member
שבוע טוב נסיכה...שמתם לב שהיום 01/07/07

שנת אלפיים ושבע קצרה מאד. לא מזמן חזיתי בזיקוקים של פתיחת השנה בסידני.. לא סידני עלי, סידני באוסטרליה...אגב חזיתי בTV. לא הייתי שם באמת.
הייתי כאן... הזיקוקים היו שם.
בקיצור הזמן רץ ואוטוטו שוב יהיו זיקוקים. הפעם בצבעים אחרים כיאות לשנת 2008. מה שאני מנסה להסביר לכם זה שהזמן רץ...
אבל הסברתי את זה קודם שהוא רץ...
מה לעשות? הסיניליות הארורה.

ben 911

New member
נ.ב זוכרים את הטיול האחרון שנשרפתי שם? ../images/Emo42.gif

רק הבוקר האף שלי מתחיל להתקלף..
הצתה מאוחרת?
אגב..מה מברכים אדם שאפו מתחיל להתקלף?
קילוף נעים?
לא נעים.
מה הוא תפו"א?

maxima

New member
שבוא טוב כולם.....בן...ביום השביעי השבוע

יהיה 07/07/07....

ben 911

New member
מקסי..אני כבר כוסס צפרניים מחכה ל-07/07/07

בכליון....

ben 911

New member
מצטער, אני במצב רוח טיפה עגום הבוקר. ../images/Emo9.gif

מנסה... בינתיים דיי
, לעודד את עצמי.
|הפלצה|

ben 911

New member
זה יעבור. ../images/Emo9.gif

בצהריים אגיע לעבודה.. החברה יחבקו קצת. והעבודה.. שוכחת. אגרד קצת ת'פדחת. ואולי גם ת'תחת. ואז אפשר יהיה למות בנחת.

מה קרה בן ?

אני מאתמול בבוקר מרגישה מתח באויר ,אתה משדר את זה בכל מיני צורות תתחיל לחשוב על ירוק ואז תרגע ,או על כתום, ממש לא אדום לכן מסדרונות בתי החולים פעם נצבעו בירוק ובגדי הניתוח צבעם ירוק ליצור שלווה אצל המנותחים אולי יותר מדי נחשפת לשמש האדומה ואז אתה קצת קרבי תתחיל לאכול דברים ירוקים לא אבטיח אדום

ואני לתומי חשבתי שרק אנו מונעות מהמערך

ההורמונלי שלנו שמשפיע גם על מצב הרוח....מסתבר שגם אצלכם זה כך..אבל זה מתבקש אחרי חופשה בצפון . עם דרוזיות מסוקסות בשחור ותחושת פיספוס על אי יכולת לצלם ציצי ופטמות ..לא קל לא קל ... לחזור לשגרה....לפחות תתנחם בעובדה שפחות חם..שיש הרבה אנשים שאוהבים אותך....אז תמשיך לגרד את הפדחת, תחת, [תוסיף גם את וובוס] ותקנח בחיבוק איזה שוטרת עם גבעות לא מסליקון....יום נעים....

האם הסתכלת על הירח

ירח מלא מעיר אצל האנשים חוסר שקט ועצבנות לא מוסברת הלילה יתמעט הירח וכולנו נרגע מעט עד הפעם הבאה כי שיש ירח מלא כמו הגאות בים גם הגאות בהורמונים בגופינו כי גופנו 70 אחוז מים ,וזה הביורתמוס של הגוף שלנו

maxima

New member
בן...מדוע מצב רוח עגום...אם אלה תופעות

גיל המעבר...מטמורפוזה??...

maxima

New member
ובענין מצב רוח עגום אומרים שצריך רק לעשות

תנועת חיוך בפה וזה מעלה את מפלס מצב הרוח...

ben 911

New member
מה זה גיל המעבר? ../images/Emo12.gif

זה הגיל שעוברים לעולם שכולו טוב?
עוברים לאן? היי מקסי...אני עוד צוציק בשנה הבאה אני מסיים גן חובה.

זה מזכיר לי את המערכון של אריק אנשטיין

ואורי זוהר..חידון התנ"ך.....שסישל נדמה לי היה חוזר כל הזמן " מה הוא אומר"? יו איזה קטע בדיוק עכשיו מתנגן בטלווזיה אריק אנשטיין בשיר" כל אחד רוצה להיות קטן. מליאן . נגן.....

למעלה