שבוע טוב ובוקר אור

שבוע טוב ובוקר אור

התחיל שבוע חדש ואיתו הפיניש של ההכנות לחג הקניות בלחץ של זמן ממלאים עגלות בסופר אתמול דברנו בצט , השיקןול בקניות הוא איפה שיש משלוחים וניתן לממש את הקופונים שנתנו במתנה אז מה אתם הייתם מעדיפים מתנות לחג? ואם מוזמנים מה לקחת מתנה למארחת ?

בוקר טוב נסיכה...בוקר טוב לחברים...

נכון...לקראת הפיניש.. והנקיונות נתנו אותותיהם כמידי שנה על עורי הרגיש...לא מבינה את עצמי מה הבעייה לשים כפפות..אז גם השנה לא שמתי כפפות ואצבעותי פצועות מחומר ניקוי התנורים..אח..אח..כואב לי.....המתנות שאני קניתי למקורביי השנה....מ ג ב ו ת....תמיד יש צורך למגבות ..סידרתי אותם בסלסילה חמודה וצבעי פסטל יפים..אחלה מתנה..

ליל הסדר

הוזזמנתי לילי הסדר אצל ההורים של חברתי (חברות כבר מאז שהייתי בת 22) ואצטרך להביא עמי מתנה לא נעים לבוא בידיים ריקות אז מגבות מטבח תמיד נחוצות , אני חשבתי על כלי להגשת סלט המגבות זה רעיון אדיר כי בטוחה שיש לה כלי בית בשפע

שלום לכולם.....מתנות ../images/Emo77.gif

אצלי המתנות זה לא רק למארחת....קניתי שתי קעריות יפות [לא התאפקתי וקניתי גם לעצמי] +מגבת מטבח איכותית מ-"גולף" ומוסיפה לזה כלי נאה למצות. אחכ'-הורי כלתי נוהגים לקנות לי מתנה לחג .קניתי להם [באיזה חנות לדברי נוי שנמצאת בתוך משתלה-בערד]סט מגבות פנים ארוזה יפה. לאמי היקרה אותו סט. לאחותי שנוהגת בכל חג לקנות לי מתנה-קעריות נאות הנ'ל. לגנן ולעוזר גנן [שלא מעלה לי את מחיר העבודה מזה 7 ש']קעריות נאות מסוג אחר [במבצע כדאי-מקבלים 4 כוסות יין מתנה]+יין קינוח ושוקולד באריזה יפה. שיהיה חג שמח לכולם.

shaul flowers

New member
הכי פשוט זה

לעשות קניות ברשת. את יודעת, אני חשבתי לי שלכל חג ולכל מועד וכל אירוע הבא עלינו לטובה, יש צורך בפרחים. אז למה לא לקנות דרך האינטרנט? ולכן פתחתי את האתר שלי. אבל מה עם קניות אוכל ברשת? זה חוסך זמן, אנרגיה וכנראה שגם כסף, נסי כאן. מתנה לחג אני נותן כמובן זר חמניות מלבב ויין מרלו סילבר סלקטד בציר 1978. אני עושה את החג אצל אחות של אבא שלי, אז לא היא, הבת שלה, אז בעלה, אחותו? אצלה.

סויה 1

New member
אולי כבר די עם הפרסומת הזאת?

יש גבול לחוצפה... אתם באמת חושבים ש- "שאול "הוא דובל'ה גליקמן? באמת? מאחורי "שאול " עומד איש פרסום שזו עבודתו. יש עכשיו מנהלת חדשה לא? למה מאפשרים פרסום בתוך הפורום? למה?

../images/Emo45.gif כל הגזמה מחטיאה את המטרה

בטלויזיה......זמן הפרסומות.הוא זמן לגשת לשירותים,להכין קפה ...לעשות עוד משימה בבית וכו' גם באינטרנט הפרסומות הקופצות.......מעצבנות.אני מיד לוחצת על.................x.

66Amiram

New member
אני חוזר ומבטיח לך שהפרחים להלוויתי

ירכשו בחנות שלך בתנאי שזר לא יעלה יותר מ 5 ש"ח לפני הנחת משתתף פורום כמובן . 5X50%ש"ח =2.5 ש"ח לזר .

shaul flowers

New member
אפ אפ אפ, שלא נדע מצרות

אבל כן, אפילו להלוויה הפרחים עליי. אבל שוד ושבר, למה לדבר רעות כשבחוץ השמש זורחת, הציפורים מצייצות והעסקים פורחים! בטח שיש הנחת משתתף פורום! ווה ווה ווי ווה, כל חבר בפורום כאילו היה חבר שלי מהגן או מהיסודי.

סויה 1

New member
יופי שאול...

כאילו ישבנו על אותו סיר בגן של חמדה... הבנו... ועכשיו תן לנו קצת מנוחה ממך...נימאסת... שמעת על תפסת מרובה, לא תפסת... סע לשלום!

סויה 1

New member
נו באמת עמירם...חמניות להלוויה? לא יאה...

||אבל אם זו חנות וירטואלית והזר וירטואלי...אז שתהייה גם לוויה וירטואלית... בתנאי ששאול משתתף בה...

סויה 1

New member
נסיכה יקרה...

אני לא חושבת שזה באישור ההנהלה לפרסם את ...... בתוך הפורום עצמו. וזו בהחלט לא פרסומת סמויה... מצטערת, את בהחלט יכולה למחוק ,

s h o o s h a

New member
בטח באישור הנהלת הפורומים

יש להם ענין בפרסום ועוד יותר ברווחים ממנו.

למעלה