שבוע טוב אנשים

uri80

New member
העובדה שרומל למשל היה גאון צבאי

ואסטרטג מופלא, אכן לא תמנע מאנשים ללמוד את דרכיו. זה עדיין לא סותר את העובדה שלו היטלר לא היה מורה לו להתאבד, בסוף המלחמה הוא היה נשלח לכלא כמו כל פושע עלוב אחר. ובקרש ליצור -סלע - העובדה שהוא הצליח להימלט מאיזה שוטר שמנמן בזמן שהלה היה עסוק בסופגניה שלו, לא ממש גורמת לי להתפעל -זה פשוט גורם לי להבין יותר את המחדל של השוטרים שהיו אחראים עליו. את התפיסה כאילו בני סלע הוא קורבן של החברה, אני לא ממש מסוגל או רוצה להבין. יש אינספור אנשים אחרים שגדלו בתנאי חייו של סלע ואף גרועים יותר ולא הפכו לאנסים ופושעים. העובדה הזו לבדה שומטת כל בסיס מהתאוריה הזו. אנשים אחראים למעשיהם. טענה כאילו הם "קורבנות" מנסה להסיר את האחריות הזו מהם.

Le Fay

New member
לא נסחפנו בכלל, מה?

המשטרה מניידת מאות אסירים בשנה מהכלא ואליו. כל שנה בורחים בממוצע שמונה אסירים. כל הבריחות שמצליחות 'חלקות'. עד עכשיו אפחד מהם לא ירה ולא דקר בדרך, רק שרובם נתפסים אחר ורק מיעוטם לא. אסירים מצליחים לברוח לא כי הם גאונים מתוחכמים אלא כי הם בכושר פיזי מצויין וכי שוטרי הליווי שלהם התרשלו ולא נצמדו לנהלים. הם לא שון קונרי בבריחה לאלקטרז, אלא עבריינים שניצלו הסח דעת. זה שאתה לא קורא בעיתונים תיאורים מפורטים של שאר הבריחות, זה לא כי סלע יותר מתוחכם, אלא כי לגבי האחרים מניחים שאין לציבור עניין לדעת. זה הכל. אם זה ירגיע אותך, גם סלע ניסה קודם ולא הצליח. אתה מכיר עבריינים מועדים? יצא לך להסתובב לידם בזמנך החופשי? הם אתלטיים, שקטים ואלימים. הם מטפסים על מרזבים בזריזות, גם לקומה שלישית ורביעית, קופצים בקלות מעצים גבוהים לחלונות ומנתרים במיומנות מסורג לסורג. הם חזקים מאד בכל מה שנוגע לרפלקסים ולידיים והרבה פחות בכל מה שנוגע לתאים האפורים, אז זה מה שהם עושים בזמנם הפנוי: מתאמנים. זאת ההתמחות שלהם. בזמן אמיתי זה לא נראה מרהיב אלא מפחיד, פתאום אתה מבין כמה חלק מאיתנו עדיין גורילות נמוכי מצח. וזה כל מה שהם. בעיני זו רבותא קטנה מאד. אני מתפעלת אלפי מונים יותר משגיא ומויגן, שעושים נפלאות עם מפסלת ביד. יום יום. בשקט. בלי כותרות בעיתונים ובלי לאיים על ילדות בסכין.

babylon_a1

New member
גוגל לא גילה לי

אז מי אלה שגיא ומויגן בני סלע שיפגוש בגבר, זה כמו שלמישהו רעב יוגשו ברגים פשוט אין לו מה לעשות בזה לא יצא לי להסתובב ליד עברינים מועדים אני מאד לא מעניין אותם, והם לא מעניינים אותי

rigoletto111

New member
אני מתפלא שהאנסים לא הקימו עמותה

הרי רק הם יחטפו בחורה, מייד אולמרט ירוץ לשחרר מהכלא אלפי אנסים + הבטחה למדינה, בתור צ'ופר.

Le Fay

New member
ממי הגאון הצליח לברוח, לעומת זאת,

גוגל יגלה לך בקלות
הנה שני השומרים הקשוחים והזריזים שעמדו בדרכו
ועוד לא ברור אם אמנם אזקו אותו בכלל. במת צריך להיות גאון מתוחכם באופן יוצא דופן כדי להתפלח מהם. ויגן ושגיא הם שני נגרים-אמנים מצויינים, שתענוג צרוף לראות אותם עובדים. הם לא יופיעו ברשת כי הם עסוקים מדי בעבודות עץ יפהפיות (שלא תמיד הם מצליחים לגבות את התשלום עליהן, כמובן. בפרט לא כשהם מבצעים עבודה עבור קבלן).

למעלה