שבוע טוב אנשים

בא לכם להאנס ע"י קורבן?

מה דעתכם, אולי אשה העומדת מול אנס צריכה לשאול אותו אם הוא קורבן של החברה ולנחם אותו על כך. אולי היא אמורה לשתף איתו פעולה בגלל זהנ? מרגיז אותי שכל מיני חכמולוגים שמעולם לא ראו עבריין מול העיניים מקשקשים כל מיני דברים מנותקים מהמציאות. כמי שעבד שנים עם אסירים אני לעומתכם יודע על מה אני מדבר. בני סלע הוא בשום פנים ואופן לא קורבן של החברה. הוא פסיכופט מטורף ואין לזה קשר לתנאים בהם גדל. אין ספק שיש בין העבריינים אנשים שהם קורבן של החברה, אבל לא זה המקרה. ברור שילד שגדל במשפחה של אמא זונה ואבא נרקומן וגדל בעצמו להיות פורץ , גנב וסוחר סמים קטן הוא קורבן. אבל חלק גדול מהאסירים הם אנשים שבחרו בדרך הזו. אסור בשום פנים לעשות אידיאליזציה של הפשע. מחליא אותי שכל מיני אסירים ואסירות משוחררים נהפכו לסלבריטאים. נורא כיף ללעוג למשטרה ולהציג את השוטרים כנציגי הקפיטליזם המושחת, אבל צריך גם לדעת להעריך את העבודה הקשה והסיזיפית שעושים עשרות אלפי השוטרים בישראל. העובדה שהפיקוד שלהם רקוב ושמאז ומעולם שמו את כל נושא בתי המעצר וליווי האסירים בתחתית סדר העדיפויות הופך דווקא את השוטרים הפשוטים לקורבן שצריך לבצע משימה מורכבת ללא משאבים מתאימים. גם אם 2 השוטרים הללו אכן פישלו בענק לאשמה היא רק בפיקוד המשטרה שיודע מזה שנים רבות מה המצב ולא משפר אותו. נ?ב: למה לי להתרגז ולהתייחס ברצינות למי שחתימתו היא: קקה ופיפי. עלק אנרכיסט.

אל תפחיד אותי במילים גבוהות

וגם לא במילים גסות-) והחתימה שלי היא קקי ופיפי ולא קקה ופיפי כלשונך הוולגארית -)

הייתי צינית.

ולא אני שאלתי את זה, אלא שוביניסט שכנראה חושב שלאשה שהולכה בלבוש חשוף יש אשמה בכך שאנסו אותה

babylon_a1

New member
היה פעם שופט

שנתן עונש מופחת לאנס, כי הנאנסת לבשה ג'ינס ולטענת השופט לא ניתן להוריד ג'ינס בלי שיתוף פעולה מצד הנאנסת אני לא יודע מה נסגר בסוף, ואני מקווה שהוא לא שופט יותר

Moon rise girl

New member
המקרה המדובר קרה באיטליה

בשנת 1999. המקרה היה של מורה נהיגה שהורשע באונס תלמידתו בת ה-18. אותו מורה הגיש ערעור לבית המשפט העליון. בית המשפט העליון פסק: "ידוע לכל... שאין להסיר מכנסי ג'ינס אפילו באופן חלקי ללא שיתוף פעולה של מי שלובש אותם... וזה בלתי אפשרי אם הקורבן נאבקת בכל כוחה", ולכן קבע שהאונס לא הוכח. אני ממש זוכרת את המקרה הזה מאז, קראתי עליו במקרה בעיתון באותה תקופה והזדעזעתי. עדיין מזועזעת.

rigoletto111

New member
זה לא שהוא גאון אלא שהשוטרים

אידיוטים במיוחד. המניאק מביא להם בקשה לדיון בבית משפט ביום שישי ובמקום להבין שהמשק עבר לחמישה ימי עבודה ושעושים עליהם קומבינה (ואפשר לברר את העניין בקלות בשיחת טלפון לבית המשפט) הם מוציאים אותו מהכלא. קישון לא היה מאמין.

babylon_a1

New member
חוץ מהמכתב

הוא לא היה כבול ברגלים, הוא התאמן הרבה (יכול להיות שהוא התאמן בקפיצות לגובה?) , היו לו בגדים אזרחיים , הוא נעלם מהר - הוא כנראה ידע מה הוא עושה - זה לא במקרה..

מותר לי

New member
וחוץ מהכל...

כמה ימים לפני הבריחה אסיר אחר הביא לו נעלי ספורט יותר טובות ממה שהיו לו...

Le Fay

New member
בזמן שאתה יורד על המשטרה ומשבח

פסיכופתים שמצליחים לברוח לה, הרשה לי להזכיר לך, שבניגוד לשוטרים, לסוהרים ולמזכירתה של שופטת בית הדין לעבודה, בני סלע היה ממוקד לגמרי, במשך שש השנים האחרונות, בעניין אחד בלבד; היה לו המון זמן פנוי לשפר את כושרו הפיזי, שהיה מצויין עוד קודם, אין לו מה להפסיד, אין לו עכבות, ושום אדם אחר אינו נחשב בעיניו. אם זה מה שאתה מעריך, תבלה. אבל לפני שאתה שמח לאיד, קח בחשבון את העובדות: כשהטיפוס הזה השתחרר אחרי שנה וחצי בכלא, בגין מעשים מגונים בנערות, הדפוס שלו הסלים למעשים סאדיסטיים אכזריים במיוחד. רק השד יודע למה הוא מסוגל עכשיו. עצם העובדה שמישו מגלה כלפיו איזשהו סוג של אהדה, היא תופעה תמוהה ביותר; ולמקרה שהתבלבלת - השוטרים הפעם בצד שלך.

babylon_a1

New member
אני מעריך את הבריחה

כי היא יפה, לא מעריך אותו, לא את מה שהוא עשה שהוביל אותו לכלא - אני בהחלט סולד ממנו אם נניח הייתי בכלא בגלל רדיפה פולטית, או נניח ואלי ישי היה ראש ממשלה והייתי שם בגלל יציאה בשאלה הייתי שואף שהבריחה שלי תיראה ככה, ולא למשל כמו של הרצל אביטן הערכה שלי: המקום הכי קרוב שהוא נמצא זה פטרה, והכי רחוק זה קוסטה ריקה אני בעד המשטרה בד"כ ,עכשיו הם פשוט מעוררי רחמים ומעלים חיוך במקביל (חשבתי אפילו להתנדב לחיפושים) מישהו כתב בידיעו: " שלחו שוטרים פרשים - בשביל מה ? לתפוס אותו עם לאסו ?" מה מסוק יכול לראות ?!?! שיש כתם חום שנע מצפון לדרום ?

Le Fay

New member
אז זהו, שאני ממש לא.

הייתי מעריכה את היכולת האתלטית שלו, לוּ תועלה לסגנון פעולה אחר. והייתי מעריכה את היצור, לוּ מימש אפילו שמינית מההשתפכות הצבועה שלו בפני בית המשפט. להזכירך, הצבוע המתרפס הודיע לבית המשפט שהוא לא מעוניין לוותר אפילו על יום ממאתיים ועשרים השנים שהוא ראוי להן בכלא, שהוא מתנדב להוסיף עוד שנה על חשבונו, ושכל מה שהוא מבקש זו הזדמנות לסירוס ולשיקום. ברגע שנסגרה עסקת הטיעון, שמנעה בעד המותקפות להעיד נגדו, הוא חזר לסגנונו הרגיל. יוּ, ראית איזה יופי לנו, הוא סידר לא רק את המשטרה והשב"ס אלא גם את בית המשפט. וגם את הקורבנות שתבעו אותו על הטרדה והפסידו, כי הוא טען בפני בית המשפט שהוא טרוד בשיקום. עכשיו יש לך עוד שתי סיבות מצויינות להעריך אותו, נכון? ואם זה לא די מספק אותך, בבחירות הבאות תוכל כנראה להפגין את הערכתך גם לכאלה שהצליחו לסדר את שלטונות המס, את הרשויות נגד הלבנת כספים בשלוש מדינות שונות, וכנראה גם את מפלג הסמים, ההימורים והסחר בבני אדם. הוּריי. אנחנו מנצחים את הממסד בכל החזיתות.

babylon_a1

New member
את צודקת

את לא יכולה להפריד בין מעשה הספציפי לבין השאר זאת אומרת למשל זה כמו שמישהו לא ילמד דוקטרינה צבאית של גאון צבאי, כי הוא היה נאצי אני מדבר רק על הבריחה, לא מה שהיה בבית משפט לא האונס, לא כלום אני מתמקד ב 5 דק' של הבריחה, זהו בלי השלכות, בלי חרדות של הקורבנות, ולא אלף ואחת עובדות נכונות אחרות כי אני חושב שאפשר לקחת משהו עם פינצטה ולהעריך אותו , גם אם הוא מפלצת כשלעצמו זה בריחה נקיה, בלי שוטרים הרוגים, בלי אזרחים דקורים, ובלי כדור בראש רק בגלל זה זה יפה (אם תחפשי עובדות לפני, או אחרי את מפספסת את הנקודה) סתם להעלים מס זה לא יפה וזה לא מעניין מה שעשה האופנובנק למשל, גרם לי להעריך אותו - רק בגלל היכולת , זהו...לא דברים אחרים

למעלה