שבוע טוב אנשים!

שבוע טוב אנשים!

אני הלכתי לשחק בכאילו חיילים... תראה ירון אני ילדה גדולה החלטתי להתגבר על הבעיה ולצאת כן!!! וזה שאתה לא יוצא-הפסד שלך! יאללה... לילה טוב, שבוע טוב... מיכל כאילו חיילת לשבוע

DecayCell

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

אני אהנה לי משבוע שקט ונטול רס"רים צווחניים למיניהם, כשלרשותי יעמדו המקלחת הפרטית שלי (והרשות להתקלח כמה שרק ארצה - אותה אני מנצל היטב!), ארסנל נשקים מגוון במשחקי-מחשב, הרפתקאות מסעירות בקריאת ספרים, חיי חברה שלא כוללים שיחות שירותים (בזמן שמצחצחים אותם היטב, כמובן) ולצערי גם כמות של שיעורים להשלים...
תהנו.

מכיוון שהיא לא פה, אז תענה לי אתה

איך יש לכם כאילו חיילים? גמני רוצה!!! לנו סגרו את שדה בוקר והעיפו אותנו :\ עד שהביצפר שלנו עמד בקריטריונים :\ אז, איפה הגדנע?

resputin

New member
כנראה שהפילוג האוכלוסייתי בשכבה\בית

ספר שלהם יותר גדול, או שהם נחשבים כמועמדים א', ואתם ב', כמו שהתיכון שלנו היה.. צמצום..

DecayCell

New member
מסופקני אם זה כיף ../images/Emo4.gif

אני, על כל פנים, ויתרתי על התענוג המפוקפק למדי... שלנו בשדה-בוקר - התלמידים המורים לעשות את כל העבודה השחורה בשביל החיילים שמשרתים בבסיס ההוא

עכשיו אני אענה לכם...

כי אני פה!!! היה לנו כאילו חיילים כי..לא יודעת למה.לנו לא ביטלו...וזה היה בשדה בוקר...וגם לארגנטינאים היה גדנ"ע בשדה בוקר...ככה שלא יודעת מה איתכם...אבל יש גדנ"עות בשדה בוקר.....אולי סתם נדפקתם:) וירון אתה כל כך טועה.....זה היה כל כך כיף!!!!!! סוף הדרך!!!! ואם מפונקת כמוני אומרת שהיה כיף...זה היה ממש כיף... למרות החרא צוות שהיה לי...כל הערסיות ההן מיא4 שהחליטו שהן עושות לי את המוות בגלל שאני חנתרי"ת והן רוצות להיות... ולמרות העובדה שכלללל החברות שלי היו באותו צוות ורק אני לא.......ולמרות הגקור אימים שהיה באוהלים והעובדה שקפאנו מקור כל לילה וכל בוקר, ולמרות התורנויו שכל הזמן סינג'רו את הצוות שלנו.... היה ממש סוף הדרך...נהניתי לקום מוקדם אפילו, ולרוץ את כל הפק"לי כוח למיניהם, אפילו בתורנויות נהניתי...נורא נהניתי על המדים(אמרו לי שאני כוסית על המדים חחח...נראה בתמונות)...ושמתי *** על כל ההערות ההומופוביות ועל צעקות ה"לסבית! לסבית!" שחטפתי בדרך לתורנות מטבח ביום הרביעי...ושמתי *** יותר גדול על כל הערסיות בצוות שהחליטו לעשות לי את המוות ושיטחו אותי על השולחן בחדר אוכל..... ועכשיו אני פשוט מתעוררת אוטומטית ב5 לפנות בוקר למרות שיש לי יום שלם לישון ומשתגעת מלא לעשות כלום......איפה אני אמצא עכשיו מפקד שיריץ אותי לפק"ל בוקר?! טוב כתבתי פול דברים...מי שרוצה לשמוע על הגדנ"ע מוזמן לשאול......וגם מי שרוצה סתם לדבר......175063915 (אייסי כן?) זהו מיכל

למעלה