שבוע חדש....

RoieL

New member
פייג' זה לא המתולתל?

זה שליד נופלר כשהוא מבצע את הסולו [או שנופלר זה זה ששר חוץ מקלפטון? שניהם נראים כמו נופלר]

RoieL

New member
טוב, זה עם הטלה מזכיר לי קצת את ג'ף

בק אבל יש סיכוי שזה פייג' לפי השנה, זה בא מהתקופה שהוא הופיע לא מעט עם טלה.

Welsh

New member
פייג' זה המתולתל

קנופלר זה האדון שעבד עם דייר סטרייטס על האלבום הבא שלהם, אתה כנראה מדבר על אנדי פיירווטר-לאו, די להנפיץ

קלפטון1

New member
תשמע

יכול להיות שאין לי "הוכחות מוצקות",אבל כשחפשתי את ההופעה הזאת באינטרנט, קבלתי הרבה קטעים של השיר הזה שבוצע על ידי קלפטון,פייג',בק, ונופלר. כאשר הראתי את הסרטון לאימי, חובבת מוזיקה רוק מושבעת, היא ישר אמרה לי מי זה כל אחד מהם. דבר שני יש לי קליפ של השיר SULTANS OF SWING שבו מרק נופלר נראה כמעט זהה, אולי חוץ מהחליפה והגיטרה, לקטע שנראה פה.

Welsh

New member
כתוב בתוכנות השיתוף? משכנע../images/Emo45.gif

מה אתה עושה צחוק?! אתה יודע כמה שטויות רשומות שם? כמו שקלפטון ניגן עם האיגלז את 'הוטל קליפורניה' ופינק פלויד, לד זפלין, הנדריקס והביטלס מנגנים את 'שלומית בונה סוכה', אם על זה אתה מסתמך, כדאי מאוד שתפסיק. בקשר לאמא שלך (
), אני יכול להבין למה היא התבלבלה, יש דמיון דק בין השניים, אבל אם אתה מעוניין להתעלם מן ה'הוכחות המוצקות' שבכתובים, תראה עוד פעם את הסרטון ושים לב, הבחור מנגן עם מפרט וכידוע, קנופלר לא.

Welsh

New member
חוץ מזה, בקטע הטוב../images/Emo13.gif

סתם מחרפן אותי לראות כאלו הנפצות

קלפטון1

New member
אני לא משתמש בתוכניות שיתוף

לא אמין מספיק בשבילי, אני דברתי על אנשים אחרים שאמרו לי אבל בסדר,גם הם לא מספיק אמינים כנראה. לא בא לזלל חס וחלילה הם באמת לא אמינים כל כך.

RoieL

New member
תשמע

הוא נראה ונשמע כמו נופלר. הדבר היחיד שאין לו זה סטראט אדומה.

The Walrus

New member
קנופלר לא תמיד ניגן בסטראט אדומה

הוא ניגן בגיטרת קאסטום כלשהי (pensa או משהו כזה), והוא גם ניגן בלס פולים, די הרבה (כולל בbrothers in arm).

RoieL

New member
כן אני יודע

בודגוב סיפר לי על הקאסטום שלו פעם כשהייתי בחנות שלו ודיברנו עליו. על לס פול הוא ניגן כמעט בכל אחים ביד [הידוע מביניהם הוא מאני פור נוט'ינג], וגם בקטע הראשון שלו שראיתי [ליילה עם קלפטון, רק שניהם] הוא ניגן עם לס פול. למרות זאת- כל הסטראטיות שעליהם ניגן בתקופה שלאחר פרסומו [אם אני לא טועה]- הן אדומות.

Welsh

New member
טוב

אתה צודק, allmusic לא אתר אמין מספיק וקנופלר מנגן עם מפרט.

loomer4

New member
../images/Emo45.gif אין לסמוך על תוכנות שיתוף

המון בולשיט, אולי הכי גדול שיצא לי לראות זה ביצוע של מארק נופלר וג'נגו ריינהארדט לקטע מיינור סווינג.

למעלה