שבוע חדש....

Perfect sense

New member
שבוע חדש....

ואיתו סתם רציתי לשתף אותכם באחד השירים הטובים בהיסטוריה. עזבו את זה שהקול של אריק קצת בלוי... :) Layla

Perfect sense

New member
אגב,

יש לי את האלבום Layla של אריק והדומינוס, ויניל מקורי... ו-Layla זה הצלצול בפלאפון של אמא שלי, חח..

RoieL

New member
איזה מהם?

יש עוד הוצאה, יותר מאוחרת, עם עוד סשנים ועיבודים יותר יפים לטעמי לשירים. אילו מהם יש לך?

RoieL

New member
זה כיף לשמוע דברים כאלה בויניל

נסה את Dark Side of The Moon, פשוט תענוג.

Perfect sense

New member
אין לי אותו בויניל

אבל תשמע קטע מצחיק: לפני המון זמן נקרעה לי הגומיה של הפטיפון. אני כולי הייתי מדוכא וחצי שנה ניסיתי למצוא גומיות לפטיפון ולא הצלחתי........ לפני כמה ימים הסתובבתי בעיר השכנה, ופתאום ראיתי פטיפון די שבור ליד פח זבל. חיטטתי בו, והפלא ופלא- גומיה חדשה לגמרי! פאק, כמה שמחתי

Perfect sense

New member
אין לי אותו בויניל

אבל תשמע קטע מצחיק: לפני המון זמן נקרעה לי הגומיה של הפטיפון. אני כולי הייתי מדוכא וחצי שנה ניסיתי למצוא גומיות לפטיפון ולא הצלחתי........ לפני כמה ימים הסתובבתי בעיר השכנה, ופתאום ראיתי פטיפון די שבור ליד פח זבל. חיטטתי בו, והפלא ופלא- גומיה חדשה לגמרי! פאק, כמה שמחתי

RoieL

New member
אוי, בא לי לנשק אותך

שני פטיפונים שלי לא עובדים כבר קרוב לשנתיים והזכרת לי את הגומייה!! אני כבר בודק אם זו הבעייה אבל הדרך היחידה למצוא גומיות זה בפחי זבל? איפה אתה גר?

Perfect sense

New member
זו עלולה להיות הבעיה,

אם אתה לא מוצא בחנויות לאודיו גומיות לפטיפונים, אתה יכול לקנות איזה מטר של חוט גומי (מהסוג העבה), ולתפור אותו לצורה של גומיה. אני עשיתי את זה לפני שמצאתי גומיה, וזה עבד מצוין

נוןעומר

New member
כיף לשמוע פינק פלויד בפאטיפון

בלי שהפטיפון יסובב את השולחן, רק להניח את המחט על התקליט ולסובב עם האצבע. אפשר ככה לעשות שיישמע כאילו גילמור עושה שרדים :)

Welsh

New member
הhighlight של המופע זה

זה שג'ימי פייג', ג'ף בק ואריק קלפטון (היארדבירדס לכל דורותיה) מופיעים ביחד על אותה במה, גם סטיבי ווינווד שם. יש לי את המופע המלא, אם זה חשוב לך אני יכול לבדוק מה שמות הנגנים המלווים (מלבד ריי קופר ואנדי משהו שהופיעו עם קלפטון גם באנפלאגד).

Welsh

New member
עוד פעם, אם זה באמת חשוב לך,

אני יכול לשים את הסרט בדיוידי וזה ייתן את הcast המלא

קלפטון1

New member
אני יודע מי אלה

יש עוד גיטריסט שמנגן איתם שהוא נורא מפורסם, הוא כבר לא נראה ככה. מי האדם הזה?תבדוק אתה לא תאמין.

Welsh

New member
אוקיי

בגלל שאין לי כוח לריב עם אח שלי על הטלוויזיה וזה לא מספיק חשוב לי בשביל לחפש בגוגל, אני אאלץ להשאר בחוסר ידיעה
מי שכן מעוניין, שם הקונצרט הוא a.r.m.s concert , זה היה גיוס כספים לא בשביל בנגלדש ולא בשביל אף מדינה מקופחת, זה היה גיוס כספים למען עמיתם חולה הטרשת, הגיטריסט של הsmall faces.

RoieL

New member
ועוד ניחוש

אני לא בטוח, אבל זה עם הטלה [הראיה שלי לא משהו.. זו טלה, נכון?] השחורה מזכיר לי קצת את קית' ריצ'רדס..

למעלה