אבל תשמע קטע מצחיק: לפני המון זמן נקרעה לי הגומיה של הפטיפון. אני כולי הייתי מדוכא וחצי שנה ניסיתי למצוא גומיות לפטיפון ולא הצלחתי........ לפני כמה ימים הסתובבתי בעיר השכנה, ופתאום ראיתי פטיפון די שבור ליד פח זבל. חיטטתי בו, והפלא ופלא- גומיה חדשה לגמרי! פאק, כמה שמחתי
אבל תשמע קטע מצחיק: לפני המון זמן נקרעה לי הגומיה של הפטיפון. אני כולי הייתי מדוכא וחצי שנה ניסיתי למצוא גומיות לפטיפון ולא הצלחתי........ לפני כמה ימים הסתובבתי בעיר השכנה, ופתאום ראיתי פטיפון די שבור ליד פח זבל. חיטטתי בו, והפלא ופלא- גומיה חדשה לגמרי! פאק, כמה שמחתי
אם אתה לא מוצא בחנויות לאודיו גומיות לפטיפונים, אתה יכול לקנות איזה מטר של חוט גומי (מהסוג העבה), ולתפור אותו לצורה של גומיה. אני עשיתי את זה לפני שמצאתי גומיה, וזה עבד מצוין
זה שג'ימי פייג', ג'ף בק ואריק קלפטון (היארדבירדס לכל דורותיה) מופיעים ביחד על אותה במה, גם סטיבי ווינווד שם. יש לי את המופע המלא, אם זה חשוב לך אני יכול לבדוק מה שמות הנגנים המלווים (מלבד ריי קופר ואנדי משהו שהופיעו עם קלפטון גם באנפלאגד).
בגלל שאין לי כוח לריב עם אח שלי על הטלוויזיה וזה לא מספיק חשוב לי בשביל לחפש בגוגל, אני אאלץ להשאר בחוסר ידיעה
מי שכן מעוניין, שם הקונצרט הוא a.r.m.s concert , זה היה גיוס כספים לא בשביל בנגלדש ולא בשביל אף מדינה מקופחת, זה היה גיוס כספים למען עמיתם חולה הטרשת, הגיטריסט של הsmall faces.