שבוע חדש!

shirlapes

New member
../images/Emo45.gif יש לי את המשחקים ../images/Emo13.gif

השיפוצים אצל השכנים מעליי העירו אותי ב-7 בבוקר. הידד!

../images/Emo45.gifפרשיית הנמלים באה לסיומה!../images/Emo6.gif

אוקי, מסתבר שהשיירה שראיתי לא הסתיימה (או התחילה, תלוי איך מסתכלים על זה) היכנשהו מתחת לבלטות בחדר האמבטיה. אבא שלי גילה שהשיירה מגיעה לשם מהבייסמנט! נמלים. חיות... קצת מפחידות, למען האמת. מעין שילוב קטנטן של חיילי סטאלין כאלה וחיילים נאצים. עם כוחות על. עכשיו, תבינו מה עשו היצורים האימתניים (אך קטנטנים בצורה מגוחכת) האלה: הנמלים יצאו להן מהקן, והתחילו ללכת. הן הלכו בצמוד לקיר כלשהו, ופשוט המשיכו איתו. הן עלו את המדרגות, והמשיכו למדרגות הבאות. הן טיפסו לקומה השלישית, המשיכו לאורך הקיר עד הגיען לאמבטיה, וכשהן נתקעו שם בארון, כמובן - באופן טבעי - הן המשיכו איתו למעלה והגיעו לשיש, אבל שם כנראה הייתה הנקודה האחרונה שלהן, שם הן התפזרו ללא כל מטרה לחייהן הזעירים. קצת עצוב, אפילו. אני לא מבינה איך נמלים כ"כ טיפשות לא נכחדו במהלך האבולוציה.
אבא ריסס אותן, המסכנות הקטנות. איכות חיי השתפרה עד אין קץ.
אתמול מצאתי באיזה עיתון סודוקו 16X16, והיום סיימתי אותו!
מה זה פרק הסיום הזה של האוס??????????????
ראיתי הרבה סרטוני יוטיוב נחמדים היום
ארוחת ערב חלבית כמו שצריך! קצת כבדה :X אבל חלבית! ואפילו לא היו דגים על השולחן, איזה 100מם.

../images/Emo45.gifרביעי../images/Emo31.gif

יש מאי-שם בחוץ מוזיקה מזעזעת חושים בווליום היסטרי וזה הורס לי את החיים

theEscapist

New member
../images/Emo45.gifחופש, בית, נחמד

אני נהגת כ"כ כ"כ כ"כ גרועה
יש לי מתכונת שאני מדחיקה (ואני צריכה לחזור שוב על ע. הגמר שלי כי שכחתי אותה לגמרי עד שסופסוף אני צריכה להיבחן ><)
היה אתמול ריב עם אמא, ולמרבה הצער היא גם צדקה.

../images/Emo24.gif

גם אני נהגת מזעזעת, בואי נקים קבוצת תמיכה
להדחיק מבחנים זה לא טוב, כי בסופו של דבר לומדים לפנות בוקר וזה... חבל. :X בהצלחה עם זה

theEscapist

New member
בואי! אני בעד../images/Emo122.gif

הקטע זה שאני דווקא אוהבת לנהוג, ואפילו די נהנית מזה, פשוט בשיעורים האחרונים אני נוהגת בצורה שלא הייתה משאירה אותי בחיים דקה ורבע. וזה חבל. ותודה
וביליתי את הבוקר בלחפש בגרויות עבר בספרות. מעניין לציין, שלמרות שספרות מקצוע נורא קל לכאורה ואני בד"כ טובה בו, ברגע שאני צריכה לזכור רומאן, מחזה, וכמות נכבדת של סיפורים קצרים פחות או יותר בע"פ, זה נהיה הרבה יותר קשה. טוב, די עם זה.
|סקיטור|

כן וואו כמות החומר בספרות...

כל הבגרויות האלה שצריך לשנן בשבילן כמויות עתק של חומר ואז לפלוט אותן במבחן באותה הצורה בה הן נכנסו, מזעזע חושים
אבל בסופו של דבר תכלס מצליחים להתמודד עם זה, ועוד שניה זה פשוט נגמר :')

גם לכם מותר לחלוםםםםםםםםםםםםםם

מיטב שירי הראל סקעת המלךךךךךךךךךךךך. ♥♥♥♥♥♥♥ טוב שלא אוהבת אותו מגיל 8.
מחר מבחן פיזיקה מתה ביי.
אמאבאמעוז בגרמניה עכשיו, והזכרתי להם נורא שאני מאוד אוהבת נעליים ואקססוריז מסיקס. נורא אוהבת.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשישי../images/Emo42.gif

אמאבאמעוז חזרו הביתה, ואיתם המתנות. עכשיו רק שיתעוררו ויפתחו את המזוודות עם המתנות. ♥
כשאמא חוזרת מחו"ל הכי כיף לנצל אותה. "אמא אפשר להשאר בבית ולא ללכת למבחן בפיזיקה שלא למדתי אליו כי הייתי נורא חולה?" -"ברור. התגעגתי אלייך!!1"
מתה מעייפות.

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

למה באתי לבצפר?! למה?!!!! החדר מורים היה ריק! בקושי היו תלמידים. נראה לי המורים עשו לעצמם גשר. הלכתי אחרי 20 דקות הביתה.... סתם באתי לשעת אפס.

איזה באסה כשזה קורה =\

אבל לפחות יכולת לחזור הביתה :) זו התקופה הזו שבה המורים כבר לא מסוגלים להגיד לתלמידים ש"השנה עוד לא נגמרה!
", כי גם מבחינתם השנה נגמרה כבר מזמן

Brombit

New member
סיימתי את זומה. כבוד ../images/Emo115.gif

בנסיון ה-16 סיימתי את סדרה 12

למעלה