שבוע חדש!

../images/Emo45.gifראשון../images/Emo31.gif

מאוחר מדי?

bachner1

New member
דווקא לא :)

החלטתי לפני כמה ימים שאני עושה פסיכומטרי בספטמבר :) גם ככה אני בבית הרבה, ואני מניח שלפעמים אני אוכל גם במשרד ללמוד (אני לא אקח קורס). והחלטתי שהדבר הראשון שאני אעשה כדי להתכונן יהיה מבחן לדוגמא, לראות את נקודת הפתיחה. ועשיתי את המבחן היום, ו...מסתבר שיש לי נק' פתיחה ממש טובה
מחר משמרת, ואז אני מדרים לעין צורים לשבועות, מסתבר שהישיבה שנסגרה, נפתחת רק לחג, וצפויה נוכחות די מרשימה, אז גם אני מגיע

מבחן ראשון שעשית בחיים בלי ללמוד,

והלך לך טוב? :0 וואו, אתה כנראה מהמיוחדים האלה. 0.0 הקטע עם קורס, לפי מה שהבנתי, הוא שמלמדים אותך *איך* לענות ושזה חשוב במבחן כזה. כל מיני שיטות וכו'. אבל יש יחידי סגולה, שכנראה אתה משתייך אליהם, שמסוגלים להוציא 4000 בלי לקחת קורס. בהצלחה עם זה :)

bachner1

New member
כן, האמת שהפתעתי את עצמי חח

למרות שלפחות עפ"י הסטטיסטיקות שיש באתר הממשלתי של הפסיכומטרי, ההבדל הממוצע בציון של מי שלומד לבד למי שלוקח קורס הוא רק 10 נקודות... בכל מקרה, אני אפילו לא יודע מה אני רוצה ללמוד

הממ

אולי ההבדל הקטן בממוצע הוא פשוט כי אלה שאשכרה ניגשים בלי קורס, הם אלה שמראש יודעים שהם מסוגלים. :0 לא יודעת. XD הממ אני מניחה שפסיכומטרי הוא נקודת התחלה בכל אופן, תכוון לכמה שיותר גבוה ואז זה לא משנה כרגע מה תחליט בעתיד, כי אם תצליח ממש טוב, רוב הסיכויים שתהיה מסודר למה שתרצה. נראה לי. XD

shirlapes

New member
נההה ../images/Emo3.gif

יש לי את הספר החדש של המורה שלי. הוא הרבה יותר מרוכז מהספר הראשון
...ובדרך הביתה פגשתי מישהי שלמדה איתי בתיכון וגם היא מורה לפ. קול כיום. היה נחמד.
סוף סוף יש לי אוכל בבית!

:0

איזה חוםםםםםםםםםםםם
קמתי בבוקר לתגבור באזרחות. :{
יצאתי מאזרחות לפני הסוף (חבל, זה היה תרגול של שאלות לפני המתכונת וזה די חשוב) כדי ללכת לביולוגיה. עשינו את החלק האישי של הביודע (לא אנחנו הקבוצה, כל המגמה). אמג זה היה כזה לא כיף!
התחלנו ב12 וטיפה ויצאתי משם ב4. X_X פשוט... אני איטית :X אני חושבת נורא לאט וכאלה. :X אבל באמת עבדתי ברצף. ;;;;;;;;; בסוף זה יצא לי די טוב... אני מקווה... רק שלא הספקתי לעבור על מה שכתבתי בסעיפים האחרונים כי לא היה לי זמן כבר...
אני יכולה לומר עכשיו רשמית... סיימתי עם הביודע!!! יש כמובן בגרות עליו (31.5) אבל אני לא צריכה לכתוב ולהכין שום דבר בשביל זה. למעשה, (מלבד העבודה במחשבים שאני אמורה לעשות בשנה הבאה) ב3.5-4 השנים הקרובות לפחות, אני פשוט לא צריכה יותר להכין עבודות!!! *__________________________* (וזה רק בתנאי שאלך לאוני', כי אם אני הולכת להיות פרזיטית/הומלסית אני לא אלך לאוניברסיטה בכלל ואז אני לא אכין עבודות יותר אף פעם בחיים!
)
אשתו-של פשוט הולך ונעשה יותר ויותר נורא
נורא מבחינת "אמג בא לי למות זה כזה עצוב", כלומר. זה לא הגיוני אפילו. ;;
בטעות לא קבעתי גם היום שיעורי נהיגה :X טוב, בטח גם ככה לא הייתי יכולה לקבוע להשבוע כי לא היה למתי, אז אני אתקשר מחר ואקווה שאולי יש איזה שיעור השבוע, ואם לא, אקבע לשבוע הבא.
איזה חוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שיט זה יצא נורא ממורמר ופסימי

אממ... ~מהרהרת~ אה נו ברור!
אמא הכינה עוד יויו :0 אמג איזה בית שמן אנחנו. אבל נו, זה ממש ממש טעים. :X

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשני. ../images/Emo10.gif

חולה רצח וכל הלילה הקאתי ודווקא היום אנחנו אמורים לקבל תשובות אם הולכים למשלחת או לא. נשמע את זה מחברה או משהו...בכ"מ יצא לי כל הלילה לחשוב על זה וככל שאני חושבת אני יותר בטוחה שאין לי שום סיכוי.
100 במבחן אחרון בהיסטוריה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני יוצאת למשלחת לגרמניהההההההההה

קראעחםןקאע אני הכי שמחה שאפשר עכשיו.
הודיעו לי בטלפון יאי. ♥

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gifבגרות ראשונה מאחוריי ../images/Emo13.gif

הייתה לי בגרות באנגלית. (שאלון E). היה סביר

:)

משהו ששכחתי מאתמול:
ביום שישי ראיתי איזה שתי נמלים על השיש באמבטיה והנחתי שהן פשוט הענף הפחות מוצלח של המשפחה, והן היו כזה "יה, שיש! :0 הגענו למטבח! D:::" אבל אתמול בבוקר היו איזה 20-30 נמלים על השיש X_X ואז אבא שלי שטף את השיש, אז הן נעלמו. וזמן מה מאוחר יותר הן חזרו.
ונראה לי שאח"כ אבא שלי ריסס והן שוב נעלמו. ויותר מאוחר הן חזרו.
(אין שום דבר אכיל באמבטיה, אין לי מושג מה הקטע. :|)
היה היום מנקה והנמלים נעלמו לגמרי. אני מקווה.
המנקה הניח/השליך איזו כרית על המיטה שלי והיא נחתה כך שהיא נגעה באחד הקקטוסים ושברה לו ענף או שניים ;;;;;;;; זה קקטוס גדול אז זה לא כזה קריטי אבל זה חבל ;;;;;;;;;;;;;;; אולי הוא יצליח לשקם את הענפים שלו? :{
חם :{
אני עם מזגן. למרות שאני מרגישה נורא אשמה תמיד כשאני מדליקה מזגן :X עכשיו אני עם מזגן, מחשב, אור והפלאפון בטעינה. ;;;;;;;;;
סיימתי אתמול בלילה (ב3 בלילה :X) את אשתו-של
רוקנתי כמעט לגמרי את הדויאיישנז שהצטברו לי בחודשים האחרונים *_* עכשיו יש רק... 4000 ג'ורנלים וניוז ארטיקלס :X תראו איזה כיף http://alenasvambergova.deviantart.com/gallery/#TARJA-TURUNEN

אמג אקספלורר מתועב

ברור שכשאני שנייה מלשלוח הוא עושה... אין לי מושג מה אפילו
ופשוט עובר איכשהו לעמוד הקודם (בלי יכולת לחזור לעמוד הבא כך שזה מוזר במיוחד) והכל נמחק
הנמלים! מיליונים מהן!!!!!
|טראומות| |גדלה להיות בחורה פגועה נפשית באופן קשה כתוצאה מטראומות חוזרות ונשנות שנגרמו ע"י חרקים במהלך חיי| אבל!!! לפני כמה דקות מצאתי את השיירה שלהן ואיתרתי את האזור שבו כנראה ממוקם הקן שלהן. מחר - נרסס!!!

ואם אני כבר מקטרת

המחשב מרעיש כמו ממותה שהתינוק שלה נרצח מול עיניה ואח"כ F16 דרס אותה. הרעש של הF16 כלול. צריך שאבא שלי ישאב אותו (אבק, מאוורר, בלגן) אבל הוא לא מרגיש 100מם כרגע אז צריך שהוא ירגיש טוב כדי לעשות את זה ובינתיים הראש שלי פשוט עומד ליפול מהרעש הנוראי הזה!

shirlapes

New member
אל תשהי את זה יותר מידי זמן

במקרים קיצוניים המאוורר יכול ללכת לעזאזאל. been there, done that. אקספלורר זה פויה. עדיף פיירפוקס

shirlapes

New member
תלוי

בכל דפדפן אם תעשי backspace כשאת *לא* כותבת אז את תחזרי אחורה. אבל סתם ככה? הממ...לא יודעת. אני רק יודעת שלאיכספלורר יש מצבי רוח ולפיירפוקס אין.

בדיוק לפני 5 דקות אבא שלי שאב את המחשב../images/Emo6.gif

זה פשוט קורה אצלי לעיתים יחסית קרובות כי החדר שלי הוא 60% אבק, 40% חדר. :X אני יודעת שדפדפנים אחרים יותר טובים מהאקספלורר ושכבר כמעט אין אתרים שלא מותאמים אליהם, אבל... לא יודעת למה אני לא עוברת. אני רגילה לאקספלורר, אני מניחה.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשלישי../images/Emo41.gif

לא אוהבת את החופש הזה, נאלצת להיות תקועה בבית.

למעלה