שבוע חדש :)

theEscapist

New member
היום אני והמורה לנהיגה שלי החלטנו שישראל הפכה

לבית אבות לרוקרים מזדקנים

bachner1

New member
../images/Emo45.gifתכלס

חוץ מריהאנה שעומדת להופיע פה, אין בערך אף אמן מצליח שמופיע בישראל בשנים האחרונות שלא נמצא איזה 10-20 שנה אחרי שיא הקריירה שלו

LadySilkworm

New member
וחוץ מפול מקרטני ~הייתי חייבת~

הוא אמנם לא צעיר, אבל תמיד רלוונטי. והייתי סוג-של מכניסה את אלטון ג'ון, אבל זה גבולי. חוצמזה יש מלא להקות רוק אלטרנטיביות צעירות שבאות להופיע פה :} וגם חלק מלהקות המטאל שבאות לפה לא בדיוק מזדקנות :} אבל אני יודעת שלא התכוונת אליהם בהודעה שלך, אלא לאמנים שנחשבים לממש ענקיים וכו'..

bachner1

New member
את באמת חושבת שפול ואלטון ג'ון

לא נמצאים הרבה אחרי שיא הקריירה שלהם?
וכן כמובן שבסצנות שלא בדיוק מדווחים עליהן בתקשורת ההמונים יש הופעות של להקות בשנות השיא של הקריירה (למשל להקת הפורום הזה ואפיקה...), אבל התכוונתי להופעות שרוב האנשים בארץ ידעו עליהן.

LadySilkworm

New member
לא, אני חושבת ש

יש אמנים שתמיד יהיו רלוונטים ועניינים בעולם המוזיקה, ולא משנה מתי הקריירה שלהם הייתה בשיאה. ואני גם חושבת שמאז שפול מקרטני נהיה כל כך מוכר ומפורסם בעולם [וזה התחיל מהביטלס], הקריירה שלו תמיד הייתה בשיאה, כי פשוט לא הפסיקו להתעסק בו. מבחינת המוזיקה שהוא הוציא היו לו שנים גרועות יותר [האלבומים שלו משנות ה-80 לדוגמא נחשבים לכאלה], אבלעובדה שאין, גם השנים האלה לא מחקו אותו מהתודעה ולא הורידו את ההערכה שיש כלפיו ואת הדימוי האפילו אגדתי שנדבק בו, וגם הוא עד היום ממשיך להוציא אלבומים ולהתעסק במוזיקה שגם זוכה להערכות חיוביות, מן הסתם זה גם בגלל הביטלס. אבל לדעתי, זה מתחיל גם מלאהוב את המוזיקה של הביטלס בכלל, של פול ספציפית. אם אתה לא כל כך אוהב את המוזיקה שלהם, או רק אוהב כמה שירים וזהו, יכול להיות שאולי כן תהיה לך הערכה כללית אליהם כי בכל זאת הם השפיעו על עולם המוזיקה, אבל לא תבין מה עושים כל כך מפול מקרטני.אגב אני לא מדברת עליך ספציפית, זה תיאורטית P: . ומן הסתם אצל כל אחד זה משתנה, אני קצת מכלילה עכשיו. ובקשר לאלטון ג'ון, אמרתי, לדעתי זה גבולי. :)

LadySilkworm

New member
למה ההודעות שלי תמיד יוצאות ארוכות X:

זאת הייתה אמורה להיות תשובה קצרה, באמת..

bachner1

New member
זה בסדר אין לי בעיה עם הודעות ארוכות ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, אני לא חושב שאפשר לומר שכל הזמן הקריירה שלו בשיאה, בגלל שכל הזמן מתעסקים בו וכו' וכו', כמעט רק בגלל השנים שלו עם הביטלס, שאלה היו שנות השיא שלו. אילו התקופה הזאת לא הייתה קיימת- לא נראה לי שהיו מתעסקים בו עשירית ממה שהתעסקו בו אחר כך. (אני לא מכיר שיר אחד שלו לבד, וגם לא שמעתי על שיר שהוא רק שלו שהפך לקלאסיקה או משהו...) כך שנראה לי שרוב ההתעסקות רק נובעת מהשנים שלו עם הביטלס בשנות הששים, לא מדברים שקרו אח"כ... וכן אני מודה שאני מהאנשים שאף פעם לא הבינו מה ההתלהבות הכ"כ גדולה מהביטלס. ברור שאני מקבל את זה שהם השפיעו על המוזיקה וכו', אבל תמיד נמשכתי יותר למה שבא בעקבותיהם יותר מאליהם עצמם
(למרות שיש להם שירים שאני אוהב, כמו עם הרבה אמנים) אני גם בגלל זה לא מבין בכל הסיפורים שהיו בין חברי הלהקה, אז אין אצלי ממש הבחנה בין פול לג'ון וכו'... (למרות שמהמעט שאני יודע נראה לי שבאופן כללי אני אוהב יותר את השירים שפול כתב) בכל מקרה, לא חשבתי שעם חוסר הידע שלי אני יכול לחפור עליהם ככה :X

Brombit

New member
.............

כותרת אופיינית אני כמוך בפסקה השניה, אבל יודעת עליהם הרבה מאבא שלי ומדני רובס (יש לו תוכנית רדיו שיצא לי לשמוע הרבה, והוא מעריץ שרוף שלהם
) ואני יכולה לחפור רק על הסלידה שלי מההתלהבות העצומה מהם
זה רק מפריע לי להנות ממה שהם עשו

הממ

לא היו תגבורים היום
התחלתי לקרוא את אשתו של הנוסע בזמן (של אודרי ניפנגר) וזה ממש מגניב ולא מעייף. הספר שסיימתי אתמול נורא כבד מבחינת תיאורים, אז למרות שהוא מעניין הוא די מעייף. אני בעמוד 147 כרגע, שזה קצת יותר מרבע הספר. :)
נכשלתי טסט >_> זה מעצבן ומתסכל כי זה היה ב8 ומשהו כך שבשביל שיעור לפני כן קמתי ridiculously מוקדם. וכי שתיתי לפני כן שוקו ואז הרגשתי רע. (
המורה קנה לי שוקו וקרואסון שוקולד P:) וכי הבחור שהיה אחריי הוא נהג גרוע בערך כמוני, אבל היה לו טסט מושלם והוא עבר (ראשון). וכי גם לי היה טסט טוב, אבל במשך איזה שתי דקות באמצע היו לי שתי פאשלות גרועות. וכי נמאס לי, פשוט נמאס לי ממש. אני לא רוצה את זה בכלל ולא כיף לי (המורה אחלה, זה לא קשור אליו) ונמאס לי ללכת לשיעורים ולחזור מהם אובדנית. חוץ מזה, ההורים שלי ממש עיצבנו אותי. אבא שלי היה חייבבבבבבבב לבדוק את התשובה באינטרנט לפני שהמורה מודיע לי. אני לא רציתי מהאינטרנט, והוא בדק בכל זאת - בלי לבקש ממני רשות, עכשיו כשאני חושבת על זה. בלי שידעתי שההורים יודעים, אמא שלי באה אליי והתחילה תכלס להגיד לי שלא עברתי בלי להגיד שהיא באמת יודעת. "חשבתי על מה שאמרת וזה נשמע שבטח לא תעברי", "מה תעשי אם לא תעברי? תמשיכי ללמוד, נכון?" ושטויות כאלה. אמג מה הקטע, תעזבי אותי.
חוסר טאקט קרצייתי שכזה מצד שניהם.
עונה 6 של באפי פשוט... כואבת. :(
ביליתי הערב איזה שעתיים בנמנום ספונטני. *_* בלי באמת לישון, פשוט נמרחתי במיטה וזה היה נחמד.
סוף סוף התקשרו אליי מחיל האוויר ונתנו לי תאריך לבדיקות הרפואיות לתפקיד. עכשיו צריך לעשות שתי בדיקות ולקחת לשם את התוצאות. אני ממש אוהבת את הפרסומת האחרונה של בזק. יש להם פרסומות מגניבות, וזו במיוחד. :) היי השמיעו שיר בביצוע של רונה בכוכב נולד. ^^

theEscapist

New member
../images/Emo45.gifחמישי../images/Emo31.gif

צה"ל מפגרים. קמתי מוקדם והתייצבתי ב-8 בבוקר, ואז הם אומרים לי שהייתי אמורה להיות ב11 וחצי (
!!! הם אמרו לי 8 בטלפון!) וחוצמזה, יש כרגע בעיה עם מי שהייתה אמורה לראיין אותי אז חזרתי הביתה ואני זמינה בטלפון, והם עוד יכולים לקרוא לי בצהריים.
לפחות אני בבית לעוד קצת
פראצ'ט זה נהדר D: הספרים שלו תמיד משעשעים אותי ועושים לי טוב על הלב D:

theEscapist

New member
ובמחשבה שניה, זה היה צריך להיות בהודעה אחרת,

אבל התבלבלתי. לא חשוב.

../images/Emo45.gifמבחן אחרון באנגלית.

ומתחילה ב10:00.
אח"כ שעתיים ערבית. אבל בכ"מ אני לא לומדת עם הכיתה ערבית, אז אני יכולה לישון בכיתה.

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

יום חופש לפני מתכונת במתמטיקה. הולך להיות קל.

../images/Emo20.gif

בטעות הלכתי לישון מאוחר אתמול, ומכיוון שקמתי ב8 אני עייפה. :(
כשהגעתי הביתה (ב11 ומשהו נראה לי) קראתי קצת ונמנמתי עד 2
עכשיו אני צריכה לסיים מהר שיעורים בפינית (יש שיעור היום) ו...להתכונן למתכונת במתמוות מחר...
אה ושכחתי לכתוב אתמול שבאיזשהו שלב של היום פתחתי את המקרר ופשוט היו שם מיליון דגים
וכמה מהם היו גם בתוך סיר על הכיריים
למה אני צריכה לראות את הזוועות האלה

../images/Emo7.gif

התחלתי ללמוד למחר. כלומר, בקושי התחלתי. ואני כבר סובלת!
אני אפילו לא מתרגלת כי התוצאות של זה אצלי עלולות להיות טראגיות, אז אני פשוט קוראת את הסיכומים של המיקודית (ובעיקרון גם כללים וכאלה מהמחברת, אבל התחלתי מאוחר היום אז אני בטח לא אספיק. הסבל גורם לי לקרוא לאט
), וגם זה מזעזע חושים. אמג אם אני לא אלמד? *_________________* ~מתחילה לחבוש לעצמי את יד ימין ולהתאמן על "נקעתי את היד, אני לא יכולה להיבחן
"~

../images/Emo13.gif

יום סבבה לגמרי היה לי. המבחן היה בסדר גמור חוץ מהשאלה המפגרת שנראה לי שבסוף צדקתי. ואז שעה ערבית ושעה סרט על שאהידים והביתה.
שומעת את הקאבר הכי מתוק ויפה לפפראצי.
הולכת לדימוש מאוחר יותר.
יום ראשון מתקרב!!!11
מחר בוחן במדעים לא למדתי כרגיל אוף. הו וול.
הטמפ' הורגת אותי.

Sanguine Sky

New member
הידד לפראצ'ט!

מה את קוראת עכשיו? אני מחפשת המלצות. ממש נהניתי מתרועת מוות.

theEscapist

New member
סיימתי אתמול את Thief of Time

אבל בתכל'ס, כל עולם הדיסק שווה קריאה :)

למעלה