הממ
לא היו תגבורים היום
התחלתי לקרוא את אשתו של הנוסע בזמן (של אודרי ניפנגר) וזה ממש מגניב ולא מעייף. הספר שסיימתי אתמול נורא כבד מבחינת תיאורים, אז למרות שהוא מעניין הוא די מעייף. אני בעמוד 147 כרגע, שזה קצת יותר מרבע הספר.
נכשלתי טסט >_> זה מעצבן ומתסכל כי זה היה ב8 ומשהו כך שבשביל שיעור לפני כן קמתי ridiculously מוקדם. וכי שתיתי לפני כן שוקו ואז הרגשתי רע. (
המורה קנה לי שוקו וקרואסון שוקולד P

וכי הבחור שהיה אחריי הוא נהג גרוע בערך כמוני, אבל היה לו טסט מושלם והוא עבר (ראשון). וכי גם לי היה טסט טוב, אבל במשך איזה שתי דקות באמצע היו לי שתי פאשלות גרועות. וכי נמאס לי, פשוט נמאס לי ממש. אני לא רוצה את זה בכלל ולא כיף לי (המורה אחלה, זה לא קשור אליו) ונמאס לי ללכת לשיעורים ולחזור מהם אובדנית. חוץ מזה, ההורים שלי ממש עיצבנו אותי. אבא שלי היה חייבבבבבבבב לבדוק את התשובה באינטרנט לפני שהמורה מודיע לי. אני לא רציתי מהאינטרנט, והוא בדק בכל זאת - בלי לבקש ממני רשות, עכשיו כשאני חושבת על זה. בלי שידעתי שההורים יודעים, אמא שלי באה אליי והתחילה תכלס להגיד לי שלא עברתי בלי להגיד שהיא באמת יודעת. "חשבתי על מה שאמרת וזה נשמע שבטח לא תעברי", "מה תעשי אם לא תעברי? תמשיכי ללמוד, נכון?" ושטויות כאלה. אמג מה הקטע, תעזבי אותי.
חוסר טאקט קרצייתי שכזה מצד שניהם.
עונה 6 של באפי פשוט... כואבת.
ביליתי הערב איזה שעתיים בנמנום ספונטני. *_* בלי באמת לישון, פשוט נמרחתי במיטה וזה היה נחמד.
סוף סוף התקשרו אליי מחיל האוויר ונתנו לי תאריך לבדיקות הרפואיות לתפקיד. עכשיו צריך לעשות שתי בדיקות ולקחת לשם את התוצאות. אני ממש אוהבת את הפרסומת האחרונה של בזק. יש להם פרסומות מגניבות, וזו במיוחד.

היי השמיעו שיר בביצוע של רונה בכוכב נולד. ^^