שבוע חדש :)

נמנמ

תגבור ממש, אבל ממש חסר תועלת שהיה בזבוז זמן משווע, במתמוות. ~_~ ועוד הייתי צריכה אח"כ לחזור הביתה ברגל בחום הזה. >_>
עשיתי הזמנה מהחנות שמצילה את העולם!
תיק ושרשרת בשבילי, צמיד וטבעת מתנה לחברה ועגילים וטבעת מתנה לחברה אחרת. לקח לי 4000 לבחור את המתנות ולהחליט על כל דבר

MR Lordi

New member
מחר מתכונת באופטיקה... ../images/Emo10.gif

4 שעות תגבור באופטיקה... היה די מיותר...

Brombit

New member
קצת רגוע כזה ../images/Emo115.gif

נלחצתי ממנו, אבל עדיין קצת פחות מבד"כ, כי לא היו פרובוקציות המעילעםכומתה נמצא
היא הבטיחה טוסטים והחנות בכלל סגורההההההההההההההההההה אני שונאת לענות לטלפונים של תקלות. אלא אם אני יודעת מה להגיד, וזה לא קורה מספיק

theEscapist

New member
תכלס! אתמול כמעט נמסתי והיום לא הרבה יותר טוב

סיימתי עם הפרויקט בביו' לעולמי עד! והבחינה בע"פ הלכה סבבה, נראה לי
פיזיקה. מחר.
וה$@$%@^% ~צונזר~ האלה מורידים עדשות מהמיקוד של השאלון התיאורטי, אבל למה שזה יאמר שאין עדשות גם במעבדה?! חס ושלום! אנחנו ננצל כל הזדמנות לבחון אתכם מיישמים ידע שלא הייתם אמורים ללמוד השנה!
נו, לפחות יש לי תירוץ להבריז מספורט.
חיחי, מחר בערב אני שוב בבית, ויש לי יום חופש שלם ומקסים ביום רביעי! D:

MR Lordi

New member
../images/Emo9.gif

הלך לי ככה-ככה במתכונת. את רוב השאלות ידעתי. אבל השאלות שהיו על דחיסה ופורמטים- זיבלתי. (עצה של המורה לאופטיקה- אם אתה לא יודע- תזבל. וזה מה שעשיתי).
החוםםםםםםםםםםםםם!!!
לא יכול עם זה!!!

../images/Emo31.gifכאמור - החום

הייתי בשיעור נהיגה היום והמורה היה עם האוטומטי כך שלפניי, האוטו פשוט עמד לו בשמש ובלי מזגן. תסס לי העור בערך מלגעת בחגורה, בהגה ובמוט ההילוכים.
אה כן, עוד שיעור מעפן. P: אני לא מצליחה להיות מרוכזת כמו שצריך, כי אם אני לא מפוקסת ברמה פסיכית אני מפשלת וקשה לי להיות מפוקסת ברמה פסיכית
מתישהו אחה"צ הפסיק להיות חם והתחילה רוח קרירה ומבורכת, שנמשכת גם עכשיו
גלידת וניל עוגיות זה טעימי
ראיתי ביוטיוב מן פאנל ריוניון של באפי מ2008, וזה היה מגניב וממש מצחיק. היו חסרים כמה אנשים וחבל, אבל זה בכל זאת היה כיף. ^^
בכלל, באפי ואנג'ל זה כיף.
יש תאריכים לחפיפה בבית הנוער!
זה יוצא ה21-22-23 ביוני, כשב24 ביוני יש לי בגרות בביולוגיה
אז אני כנראה אחזור ב22 וככה אפספס יום, שזה ממש ממש חבל.
וחוץ מזה זה אומר שאני אלמד פחות זמן משתיכננתי, התכוונתי להמשיך עם ההרגל שהתחלתי השנה - ללמוד למבחן יומיים מראש ולא יום אחד כדי לא להתאבד בטעות מעומס החומר בכמה שעות בודדות. פשוט אי אפשר לעשות את זה בתאריכים אחרים, אז אני אאלץ להתמודד. =\ (טוב נו, כנראה שאני היחידה מהצוות העתידי שלומדת ביולוגיה...
)
94 במתכונת של 4 יח' בצרפתית ו100 במתכונת של 5 יח'!

LadySilkworm

New member
|מוציאה תסכול|

זה כל כך מייאש שזה כבר מצחיק- איך יכול להיות שהזמן עובר והימים נהיים יותר ויותר גרועים?! או בקיצור, היה לי פשוט יום נוראי.. וסתם לא בא לי שיגיע מחר. או ללכת מחר.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשלישי

מתחילה ב9:00.
ככל הנראה, 0 בחנ"ג.
מחליפים לנו מחר את מתמט באנגליתתתתתת. לא שאנגלית עם לריסה זה תחליף טוב, אבל הכל יותר טוב ממתמט.

:)

כשהתעוררתי נשבה עליי מהחלון רוח קרירה וכיפית, זה היה קסום *_*
עכשיו כבר חם
אחרי 4000 שנה, סיימתי את הספר ההוא שקראתי! אני מתלבטת מה לקרוא עכשיו! :0 האופציות הן ~מסתכלת על המדף~ המיתולוגיה האינדיאנית (זה פשוט על המיתולוגיה האינדיאנית, כמו אלה שיש לי על הפינית ועל הסקנדינבית) גלגולי לשון (ספר בלשני. סופר סופר מעניין, אבל אני לא בטוחה שבא לי ספר של "מידע", אלא עלילתי. נראה לי. זה תקף גם לגבי המיתו' האינדיאנית) מען לא ידוע (זה ממש דק, נורא קצר, אבל זה ספר שואה :X אולי ביום השואה הבאה? :X) חיי פיי (קנו לי לפני כמעט שנה :X) אשתו של הנוסע בזמן (קניתי לעצמי לפני כמעט שנה :X) מילון הכוזרים (משהו מוזר ופסיכי אבל נראה ממש מעניין, הקטע שצריך לחשוב קודם *איך* לקרוא אותו XD וזה לא בדיוק משהו קליל) יש גם את אליס בארץ הפלאות שרציתי לקרוא (מעניין אם קראתי אותו פעם במלואו כילדה
), ואת הנסיך הקטן שרציתי לקרוא שוב, אבל אלה לא ספרים ארוכים, כידוע. P: אז מקסימום בהזדמנות, כשממש ממש יתחשק לי. יש לי גם ספר על עברית, של אבשלום קור, שקראתי חלק גדול ממנו ביסודי אבל עצרתי משום מה. חשבתי אולי להתחיל אותו שוב יום אחד. ו...טוב, יש את שר הטבעות 2 ו3 שאני רוצה לקרוא פעם... :X תכלס, נראה לי שהאופציות הכי מתאימות כרגע הן חיי פיי ואשתושל. חיי פיי קצר יותר והספר שסיימתי עכשיו היה נורא ארוך אז אולי, אבל אני די סקרנית לגבי אשתושל כי כל העולם אומר שזה ספר מדהים. מי רוצה לעזור לי לבחור?

theEscapist

New member
מכיוון שלא קראתי אף אחת מהאופציות, אין לי מה

לומר
אבל הרשי לי לחלוק איתך את האובססיה הנוכחית שלי (לא כזה אובססיה, פשוט קראתי כל ספר שמצאתי שהוא כתב): גאי גבריאל קיי. זה פנטזיה כזה, אבל (לרוב) לא ממש "על טבעי" אלא פשוט בדיוני, היסטוריות אלטרנטיביות כאלה, וזה מדהים
(ואין לי מושג מאיפה תשיגי, למרות שבטח יש בספריות, אני סתם ממש מתלהבת מזה בזמן האחרון
)

זה יכול להיכנס לרשימת ה"לקרוא" שלי

אבל כרגע יש לי כמה ספרים על המדף שמחכים כבר הרבה זמן
אז... יקח זמן

למעלה