שבוע חדש התחיל לו

צילוש43

New member
אחחחחח ברקי...../images/Emo24.gif

תמונה מרהיבה ביופיה. כמו הנוף שנשקף כאן בימי...בחופי. היכן צילמת את התמונה? והשיר...נהנתי לשומעו כמספר הפעמים שהושמע

ברק 188

New member
צילוש צילמתי את התמונה בחוף...

אפולוניה שבהרצליה מקום יפה ושמח שאהבת את השיר והזמר הנה משהו אחר מקווה שתאהבי גם את מה שראיתי בעינייך ולשרה לה שכעת בעמדת השמירה משמרת נהדרת של כוכבים נוצצים ומחשבות עם תבונות ולאחר מכן שינה דשנה לך ומתוקה וקחי לעצמך קצת מנוחה ליל מנוחה ולהשת'100 לכול תקוותי עד בלי די

צילוש43

New member
האמת שחשבתי בהתחלה ברקי...

שזה מחוף הצוק...גם בהרצליה. ממליצה לך גם שם לבקר
תודה על השיר...

זהובנית

New member
בוקר טוב

הבוקר התעוררתי עם שלוש המסננות של סוקרטס חכם היה האיש, קראו ומקווה שתאהבו, יום טוב לכולם ******** אחד מידידיו של סוקרטס בא לבקרו. "שמעת מה שמספרים על ידידך ?" שאל אותו. "רגע", אמר סוקרטס, "לפני שאתה מספר לי - האם העברת את השמועה הזאת דרך שלוש המסננות ?" "איזה מסננות ?" "המסננת הראשונה היא המסננת של האמת. האם אתה בטוח שמה שאתה עומד לספר לי הוא אמת ?" האורח היסס קצת. "אני לא כל כך בטוח. שמעתי את זה ממישהו. ומה המסננת השנייה ?" "המסננת השנייה", אמר סוקרטס, "היא המסננת של הטוב . "האם מה שאתה עומד לספר לי על ידידי הוא דבר טוב ?" "להפך, זה דבר איום ונורא. ומה היא המסננת השלישית ?" "המסננת השלישית היא המסננת של הנחוץ : האם באמת נחוץ שתספר לי את הדבר הנורא ששמעת על ידידי ושאתה לא בטוח שהוא אמת ?" האורח חשב לרגע ואחר כך אמר "לא. זה לא כל כך נחוץ." "אם כך, תשתוק !", אמר סוקרטס.

alondli

New member
עניין חכם..../images/Emo13.gif בעיקר בעולם הוירטואלי ש..

כל כך מידע חלקי, לא ברור ולא מדוייק עובר "מפה לאוזן " מאז רס"ן שמועתי החל לכתוב מסרים ומסנג'ר..
אבל..אינני יודע אם התירגום של מדוייק, כי "טוב" זה עניין סוביאקטיבי..טוב למי ? טוב למה ? האם הכוונה משהו חיובי ? וגם נחוץ..בערך דבר דומה ..
נחוץ למספר לסר ? נחוץ ולטובתו של צד שני לשמוע? גם זו מילה סוביאקטיבית שרכילאי וירטואלי ממוצע,כזה ..בלי כוונות רעות אפילו, יכול לפרש זאת ,לטובתו" גדי להמשיך "לגלגל" דברים מפה לאוזן, מאחד לשני לשלישי..

למעלה