שבוע הספר...?

Athaclena

New member
טוב אז הספר שקראתי טעה.

ואני לא יכולה לצטט כי אין לי אותו.

Rincewind

New member
אווווווווו, שני טקסים

גם אני הופעתי היום בשני טקסים! יום הזכרון ויום העצמאות! YAY ME!

Death of Rats

New member
אה....

יום הזיכרון ומסיבת סיום, במקרה שלי. סיוט, אני אומרת לכם, סיוט (אבל זהו, אין יותר יום הזיכרון השנה).

רועי ו

New member
אהמ...

לא הבנתי את הכיתוב בסוגריים בסדרת המשמר: איזו אכזבה? להפסיק עם מה? אני עכשיו מסיים את Men at arms וזאת הסדרה האהובה עליי. מה מאכזב בה?

Rincewind

New member
סדרת השומרים סדרה מעולה

ויימס הוא אחת הדמויות החזקות של פראצ'ט. אבל לאחרונה זה נראה כאילו היא גם הדמות היחידה שלו.

ויימס

New member
נו, העיקר שהוא לא יכתוב על סתמרוח

חלילה וחס! נמאס לו, למסכן, הוא צריך לבטא את היצירתיות שלו!!!
סתם, סתם...

ויימס

New member
תודה לך על פיסת מידע מעניינת זו.

אבל אני יודעת שאם הוא יכתוב על סתמרוח עכשיו זה לא יהיה טוב, אז עדיף ככה. רק שהמכשפות יצאו לי מכל החורים (ואם רוני ישאל, לא שמעת את זה ממני).

TankBoy

New member
קודם כל,

זה באמת ספר מצויין. עכשיו, יש איזה קטע בעמוד 242-243 בספר, שבכלל לא הבנתי. בקטע הזה יש אומן סיני\יפני שמתכוון לצייר דוגמנית שעומדת על גשר ליד פגודה, כשפתאום רינסוויד מגיע בריצה, כשאחריו רודפים שומרים של הקיסר, עובדי כביסה, וגם מתאבקי סומו, והורס לו את הכל. אחרי שכולם נעלמים, והוא נשאר רק עם צבע כחול, הוא מחליט בכל זאת לצייר את מה שהוא ראה. הקטע נגמר ככה: "Let me see, now," he thought. "Jade Fan being pursued over a bridge by man waving his arms and screaming 'Get out of the way!' followed by man with prod, three guards, five laundry man, and a wrestler unable to stop." He had to simplify it a bit, of course. עכשיו, אני מניח שזה מתייחס לאיזשהו ציור סיני מפורסם, וזו בטח בדיחה מצחיקה נורא אם רק הייתי מבין אותה. למישהו יש מושג על מה מדובר שם?

Athaclena

New member
על פי lspace

"Three Solid Frogs is inventing the Willow Pattern Plate, the well-known blue oriental picture of a maiden standing on a bridge. "מה, אתה לא מכיר את ה-annotations עדיין? נו, אז הנה קישור. יש לכל הספרים.

ויימס

New member
אין לי כוח לפרט על זה יותר מדי,

אז אקצר- זעם, דיכאון, מרירות, ומאז הפסקתי לקרוא ספרים חדשים והתחלתי לקרוא שוב ושוב ספרים שכבר קראתי (בעיקר צבע הכשף/ אור מופלא). סתמרוח, על במותיך חלל. יום יבוא וטרי יסבול קשות על מה שעולל לשנינו, אהוב ליבי.

ויימס

New member
איך להסביר את זה?

דמותו של סתמרוח אינה זוכה בו לעדנה מחודשת, זאת אכזבה בשבילי בהשוואה לספרים אחרים איתו. והאיחוד עם זוגפרח בכלל לא היה מה שציפיתי.

אני חושב שאני מבין

גם אני קצת הצטערתי שבכל הספרים במכשפות מציגים את גראני כבלתי מנוצחת וחזקה יותר מכולם והכל, ודי התאכזבתי שתמיד טרי מציג אותה ככה. עד שהוא כתב את קארפה ג'גולום ונוכחתי שוב ש... אין, אין... אין על גראני! אז תתעודדי

ויימס

New member
ספויילר לקרפה ג'גולום:

גם שם היא בלתי מנוצחת. היא לא הפסידה. היא תיכננה הכל והיא ידעה בדיוק מה היא רוצה לעשות.

לא? (../images/Emo58.gif לקרפה)

סליחה, ומה עם כל הקטע שנמשך עמודים על עמודים על זה שהיא מתמוטטת, מרוטה לגמרי, כמעט מתה לולא הכוהן הזה תמך בה והדליק לה אש. ואיך שהיא מופיעה מול הערפדים, ספוגה בגשם. ואיך שהיא הולכת לאחר הנשיכה להחזקי בברזל, מחזיקה צרחות מרוב כאב. את חייבת להודות שזה שונה מגישת האני-גראני-לא-נפגעת-מכלום-בלתי-מנוצחת-ותמיד-יודעת-מה-לעשות. היא אפילו הודתה בחלק מהספר שהיא לא מצליחה למצוא דרך לנצח אותם, כמובן שאחר כך היא מצאה אבל זה רק מוכיח ש... אין, אין... אין על גראני!

למעלה