שבוע הספר!

כדאי ששתחילי עם...

רומח הדרקון זה ספרות קלה יותר רייסטלין המלך קיטיארה הזונה דורותי

אוווף...

אני שונאת שאנשים מדברים על דברים שאני לא מבינה....באיזה ספר הרייסטלין הזה נתקע?! ואם כבר מישהו שולט, זה מוות! -ליאת-

ליאת

רייסטלין הוא אחד מהדמויות הראשיות ברומח הדרקון. הוא רב מג עם לב אפל אך הוא עוזר לחבורה בהרבה מצבים הוא דיי מניאק אבל המלך. ושי אתה אוהב את קיטיארה??? איכס היא מגעילה!!! וחבל שריסטלין לא נלחם בפינסטנדנטילוס טוב זה הכל דורותי

דוד דב

New member
מה לא נלחם ?

בטח נלחם ... נלחם וניצח שהוא חזר לעבר ואחריו קמרון חזר ... הוא השתלט על הגוף שלו ... וככה הוא נפטר מכל הכאבים שהיו לו אחרי המבחן במגדל המכושף ... בגלל זה אומרים שפינסטנדנטילוס נעלם אחרי שהוא ואיזה כוהנת ניסו לעבור דרך השער לגיהנום כדי להלחם בטקיזיס ואז הוא חזר הרבה הרבה שנים אחרי שקמרון בא לחלץ אותו ...

Hermione

New member
תשובות תשובות

תראי, אין מחיר ממוצע לספר כי יש כל מני- יותר ארוכים, יותר קצרים, יותר פופולריים, של סופרים מסויימים. ואני לא חושבת שהארי פוטר נחשב מד``ב, כי הוא לא קשור למדע. אני הייתי מגדירה אותו כספר פנטסיה (הז`אנר החביב עלי). אני קניתי את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה שעולה בסטימצקי (למרות שהוא ספר פיצפון עם כרכה דקה) 70 ש``ח (!!) אבל בגלל שבוע הספר הייתה להם הנחה של 20% (כן כן, רק עשרים אחוז. מה לעשות- זה סטימצקי) אתם יודעים מתי נסגרים הדוכנים של שבוע הספר? כי יש מלא ספרים שאני רוצה לקנות וחשבתי שזו הזדמנות ממש טובה. אה, וגם לי יש את שלושת שרי הטבעות באנגלית בספר אחד. זזה עם הציור המדהים של גנדאלף על הכריכה? ואת יודעת מה עוד ראיתי? יש לקנות בסטימצקי מפה מצויירת כזאת ממש יפה של מידל ארת`. כמובן שהמחיר ממש מוגזם, אבל זה ממש יפה!!! מה עוד רציתי לכתוב? בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה אה!! נזכרתי! הזריקה ההיא- נוראית! בזריקה עצמה זה לא כואב בכלל, אבל כעבור כמה זמן זה מתחיל ממש ממש לכאוב! אני לא יכולתי להזיז את היד בכלל שלושה ימים! והטיפות ממש מגעילות...

רחלי!

New member
דוכן הארי פוטר?

חשבתי שזה שבוע הספר ה-ע-ב-ר-י (הם חייבים לעשות אופציה להדגיש מילים, נמאס לי כבר!) מה שמו שם? תפרטו! ואיפה בכלל נמצאים דוכני שבוע הספר?

שרונה57

New member
שבט דוב המערות!!!!!!!!!!!!!!!!!

הספר הכי יפה שקראתי!! LUNATIC- לא ידעתי שכל כך הרבה אנשים קוראים את זה! לפני חודשיים לא שמעתי עליו אפילו אבל כשקראתי פתאום המון אנשים אמרו לי שזה ספר ממש יפה. חוצמזה- לפני שבוע סיימתי את עמק הסוסים (יונדאלאר...). טוב, די עם הספר הזה... עוד ספרים שאהבתי: מישהו לרוץ איתו - דייויד גרוסמן (המלצה של PRONGS) סודות ששמרתי בבטן- ליהיא לפיד (חדש אבל מומלץ) תמיד פולני- יאיר גרבוז (די מצחיק- בהמלצת המורה האימתנית לספרות) הקיטנה של קנלר- אתגר קרת (וגם צינורות וגעגועי לקיסינג`ר) לא קראתי עוד שום ספר של הארי פוטר אבל זה יקרה בקרוב... זה מה שאני זוכרת בינתיים, ביי * היי לדוד (=

העצלנית

New member
שבט דוב המערות

זה ספר טוב ההמשכים דפוקים. שר הטבעות וההוביט כמובן מעולה!!!!!! ז`ול וורן (יש מלא) ויש ילדים זיגזג- אחד מהספרים היישראליים היחידים שאהבתי יש עוד מלא אבל אולי מחר

ולשלל ... !

ובן, ביקרתי בשבוע הספר ובקושי מצאתי ספרי מד``ב , עד שהגעתי לדוכן של כתר ושם קניתי את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, ואת שני ספרי ההמשך! רק אח``כ מצאתי דוכן עם המון ספרי מד``ב, חולית ואחרים- רק שביזבזתי כבר את כל הכסף! לא משנה, יש לי את מה שחיפשתי... ואגב, יש לי ספרייה קרוב לבית. אבל מבחר ספרי המד``ב די מצומצם, וגם יש מעט קוראים יחסית בספרייה שהם קהל היעד לספרים האלו, והם לא טורחים לחדש !!!! וכך נמנעים ממני (ומעוד אנשים אני מקווה) לקרוא את רומח הדרקון למשל! נ.ב. ליאת, ה RPG עושה לי בעיות !

Hermione G

New member
במד``ב

אתם קוראים רק סידרות וספרים? אתם לא קוראים סיפורים קצרים של מד``ב? אני הכי אוהבת מדע בידיוני שהוא בא בסיפורים קצרים - כמו אסימוב - אסימוב הוא הסופר האהוב עלי - הוא כותב מדע בידיוני מצוין - בעיקר סיפורים קצרים אבל גם ספרים שלמים. מישהו קרא את ``ילד האתמול`` של אסימוב? ספר משגע - אחד האהובים עלי.

ילד האתמול...

לקחתי את זה מספריית בצפר, אבל זה נראה לי כבד מידי והיה לי רק שבוע לסיים את זה ולקחתי עם זה את ``לא מזיק ברובו``...נראה, אני אקח את זה שנה הבאה, אולי...האחרונים שלקחו את רוב הספרים של אסימוב בספריה שלנו היו מורים...*רועדת* מפחיד... -ליאת-

Hermione G

New member
אבל אסימוב ממש טוב

והוא מ-מ-ש לא כבד תנסי לקרוא ונראה לי שתאהבי :)

נמרה

New member
קראתי את זה

ולמען האמת לא התלהבתי. לא היה לי כוח לסיים אותו היה לי קנס ענק בספריה ולא הספקתי לקרוא עד הסוף. ואני לא ממש מצטערת על עך.

נמרה

New member
זיגזג וקיסינג`ר

שנים מהספרים האוהובים עלי ביותר, את געגועי לקיסינג`ר קראתי איזה שלוש פעמים (קניתי אותו) ואת יש ילדים זיגזג נורא נורא אהבתי והושפעתי ממנו. ``יש ילדים שלא מתאימים למסגרת המרובעת של בית הספר, יש ילדים משולשים ויש משושים ויש.. יש ילדים זיגזג!`` אני מאוד מצילצה לקרוא את יש ילדים זיגזג. ספר יפה ומותח היוצא עם איש מסתורי לגלות פרטים על אמו. מומלץ מאוד! ציון (1-5): **********************************************

Hermione

New member
יש ילדים זיגזג

חברה שלי אמרה לי שהוא כזה ספר מדהים ושאני חייבת לקרוא אותו כל כך הרבה פעמים, עד שכבר לא יכולתי להתנגד, אז קראתי אותו, ולומר את האמת, לא התלהבתי יותר מדי. זה אפילו היה די מטומטם. וכל-כך צפוי מראש!!!!

Hermione

New member
יש ילדים זיגזג...

חברה שלי אמרה לי שהוא כזה ספר מדהים ושאני חייבת לקרוא אותו כל כך הרבה פעמים, עד שכבר לא יכולתי להתנגד, אז קראתי אותו, ולומר את האמת, לא התלהבתי יותר מדי. זה אפילו היה די מטומטם. וכל-כך צפוי מראש!!!!

Hermione

New member
נכון!

שבט דוב המערות- ספר מעולה את ההמשך שלא לא אהבתי... זה היה נמרח ומעצבן את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ממש אהבתי ההוביט ושר הטבעות הם פשוט הספרים הכי מדהימים בעולם ומי שלא קרא אותם פשוט לא יודע מה הוא מפסיד. חוצמזה יש גם את הסיפור שאינו נגמר- ספר מדהים בצורה בלתי רגילה

בדיוק מה שרציתי להגיד

ספר הפנטזיה שהכי אהבתי (בנתיים לפחות) היה הסיפור שאינו נגמר, פשוט חבלז, לא הפסקתי לרוא, עד שגמרתי, ואני חייבת להודות שקראתי אותו, זה היה הספר הראשון העבה שלי שקראתי, טוב, זה היה מאוד מזמן....... אבל סיפור כזה אני לא יכולה לשכוח........

למעלה