שבוע הספר!

LuNaTiC

New member
השבט והסיפור

גם אני פחות אהבתי את ספרי ההמשך של השבט.. אבל ציידי הממותות היה טוב, הרבה יותר מעמק הסוסים וערבות המעבר. אבל עדיין קראתי את כולם כי.. ככה, אני צריכה את הסוף. הסיפור שאינו נגמר יש לי בבית אבל עוד לא יצא לי לקרוא.. חברה שלי מטורפת על זה ממש!!! היא פשוט... מצטטת לי שירים וקטעים משם כל הזמן.. אני חושבת שאני אתחיל לקרוא את זה סוף סוף.. ביי ביי ענבל yeah i kiss football אהם טוב... נכון שהקליפים של דאפט פאנק מעולים???

Hermione G

New member
כדאי לך מאוד

לקרוא את הסיפור שאינו נגמר!!! זה ספר מצוין!!!! הספר האהוב עלי :) הוא פשוט נפלא!!! מישהו פה קרא את ``מומו`` של אנדה ( אותו סופר שכתב את הסיפור שאינו נגמר)? גם זה ספר מאוד יפה. פחות יפה מהסיפור שאינו נגמר אבל זה בגלל שהסיפור שאינו נגמר הוא פשוט לדעתי ספר הפנטזיה הכי טוב שנכתב אי פעם.

נמרה

New member
אני מתה על מיכאל אנדה!!!!!!!!!!!!!!

קראתי את הספר הזה והתאהבתי בו!!!!!! קראתי גם את מומו והתאהבתי גם בו!!!!! ויש לו עוד שני ספרים שנקראים ``ג`ים ונהג הקטר`` ו``ג`ים וכנופיית השלושה עשר`` שכל כך אהבתי עד שקניתי אותם! הסיפור שאינו נגמר זה לא רק ספר המאה, זה ספר כל המאות ביחד!כמו שאמרתי, כל כך הושפעתי ממנו שלפעמים אני נכנסת לצ`ט בתור בת ירח. ברצינות! אני ממש ממש אוהבת את הספרים שלו. אבל ממש. ממש. ממש ממש. באמת ממש. אוקיי הבנתם.

Hermione

New member
ג`ים ונהג הקטר!!!

זה הספר של החיים שלי!! אני כל כך מתה עליו! וגם אני קניתי אותו וגם את ג`ים וכנופית ה-13, למרות שהוא היה קצת פחות טוב הסיפור שאינו נגמר הוא גם אחד מהספרים האהובים עלי. פשוט מדהים, למרות שהוא קצת מסובך. אבל אני אוהבת ספרים מסובכים. למי שרוצה ממש להבין ה-כ-ל, כדאי מאוד לקרוא יותר מפעם אחת. אפשר לגלות מלא דברים שלא שמת לב קודם. שלכם, הקיסרית הילדותית

Hermione G

New member
אין

אין ספר יותר יפה מהסיפור שאינו נגמר... הוא כל כך מלא דימיון ויש בו גם קצת פילוסופיה שגורמת לך לחשוב... הוא הספר הכי טוב בעולם! אנדה הוא באמת סופר מצוין :)

leehee

New member
סוף סוף מישהי שקראה את שבט דוב המער

זו סדרה מדהימה. קראתי את הסדרה הזאת מלא פעמים ועילה לדעתי היא פשוט דמות מדהימה. אני רק מצטערת שאין עוד ספרים שלג.מ.אואל אחרי ערבות המעבר. עוד ספרים מומלצים: ערפילי אבלון, לא בל בתי, פרחים בעלית הגג..... אם מישהו רוצה עוד שרק יגיד.

LuNaTiC

New member
חחח

יונדאלאר.. חמוד! כמו.. בראד פיט כזה.. תקראי את שאר ההמשכים, ציידי הממותות ממש נחמד.. יש לי בבית את מישהו לרוץ איתו, כרגע אצל חברה. לקח לה הרבה אומץ לקרוא את זה כי הבחורה שעל הכריכה, אז היא כזה.. עושה לנו צמרמורת כשאנחנו מסתכלות עליה. חח זה ממש טפשי אבל פשוט לא יכולנו להסתכל על הספר במשך הרבה זמן.. ענבל gringo forever!

LuNaTiC

New member
הממ זאת הייתה תגובה לשרונה57

לא יודעת למה זה פה, נראה לי התלבלבתי. בעע ענבל

Hermione

New member
אה.....

מישהו לרוץ איתו זה לא משהו. לא יודעת, קראתי אותו וממש השתעממתי. אני לא אוהבת את כל ``סיפורי החיים`` האלה של אנשים משעממים. אני אוהבת דברים דמיוניים, זה הרבה יותר נחמד. לכן גם כל כך התחברתי להארי פוטר. אההה, ושכחתי עוד סדרה מדהימה- כל ספרי נרניה המ-ע-ו-ל-י-ם של ק. ס. לואיס. הכי אהבתי את ``האריה, המכשפה וארון הבגדים``. חובה.

S.tal

New member
גם אני אוהבת ...

גם אני ממש אוהבת את סדרת ספרי נרניה וביחוד את``האריה, המכשפה וארון הבגדים``, למרות שהיו קטעים קצת מוזרים בספר. כרגע אני לא זוכרת עוד ספרים מהסדרה. איזה עוד יש? טל

Hermione G

New member
עוד מלא

אבל לדעתי כל הספרים האחרים הם לא משהו הכי יפה זה ``האריה, המכשפה וארון הקסמים``...

האלכימאי

האלכימאי של פאולו קאולו הוא ספר יפה מאוד והוא גם פילוסופי וגורם להפעיל את התאים האפורים

S.tal

New member
נכון...

גם אני מכירה את האלכימאי! הוא באמת ספר שמעלה מחשבות רבות. והוא ממש מעניין.

Hermione

New member
דוקא את האלכימאי

לא ממש אהבתי. זה היה מוזר כזה ונורא נמרח.

למעלה