שבוע הגיטרה במוזיאון ת"א

hilalosh3

New member
שבוע הגיטרה במוזיאון ת"א

אפשר לפנות ליהודה שרייר במס': 0545622201

Amiram_e

New member
בקיצור קובעים להופעה של ה- 27.2?

התלמידים של יהודה? אני מזמין ממנו כרטיסים. מתכוון ללכת להופעה הזו של עימנואל סגרה - לא מוותר על קונצ'רטו מלארנחואז ב- 3.3 להופעה של קאסופי יאנג.

Katarzis

New member
מבורך, אבל

למה לא עושים אף פעם כזה דבר לגיטרה חשמלית?

Katarzis

New member
תזכיר לי איזו הופעת רוק נטו

של גיטריסט היתה פה ב50 השנה האחרונות? הגיע הזמן לעשות את שבוע הגיטרה החשמלית אני אומר. (או לפחות לצרף כמה חשמליסטים לשבוע הזה).

Pletzet

New member
צודק../images/Emo45.gif

משום מה ,כשיש מופעים בארץ שקשורים לגיטרה חשמלית זה תמיד סביב הג'אז ובמקרה ה"קיצוני" ביותר- בלוז . חבל שלא מתייחסים לרוק/מטאל/פרוגרסיב אינסטרומנלי בארץ. (הכוונה היא שלא מביאים אמנים כאלה לארץ,ונגנים ישראלים לא מעלים מופעים מסוג זה) |

b l a c k d o g

New member
דוקא לפני חצי שנה

היתה באברי בתל אביב בהופעה של פיאמנטה {רוק חסידי} שהעופה היתה נטו רוק היו שם שליחי הבלוז שלמה מזרחי {אני חושב שלמה} ששניגנו הרבה הנדריקס והיה ממש אחלה אז זה לא שיש הרבה כאלה אבל מידי פעם יש

Pletzet

New member
אבל זה בלוז..

כמו שאמרתי,רק ג'אז ובלוז ! אף נגן שהזכרת לא קשור לרוק או מטאל אינסטרומנלי (כמו סטיב מורס,אריק ג'ונסון,סטיב וואי וכו')

b l a c k d o g

New member
טוב זה ברור...

סך הכול הרוק התפתח מהבלוז אז זה ברור שיש השפעה על הנגינה שלהם אבל עם להגדיר אותם כנגני בלוז.. לא יודע

יאסון1234

New member
אחי רק בלאק דוג למשל

הפראזה המרכזית היא בלוז לגמרי... מובי דיק - מבנה בלוז לכל דבר

blahblah123

New member
missFlag השקת אלבום מחר

להקת missFlag בהופעת השקת אלבום הבכורה, לפני טור שני לארה"ב ואירופה. ירושלים : יום שישי, 9.2 בצוללת הצהובה בירושלים, שעה 21:30 אפשר להוריד 2 שירים חינם באתר הלהקה, ואתם מוזמנים לבקר במייספייס ! www.missFlag.com www.myspace.com/missFlag

למעלה