שבועות

כהה שנטיפי

160 שלוש ימים והלונה פארק פתוח והופעות אחושרמוטההה חבר שלי יחצן....והייתי הולך אם לא הייתה לי בגרות במתמטיקה יום אחרי שבועות.

sok777

New member
ראיתי פרסום, לא התלהבתי

למה אפשר לחשוב מה זה הלונה גל. זה נחמד, אבל יום אחד פעם ב..שנה-שנתיים. זה מספיק. חוצמזה, ההופעות בכלל לא מרשימות אותי. בית הבובות? וכל מיני להקות כאלו. יש גם אביב גפן שזה בסדר גמור ואולי ראיתי שם בפרסום גם ברי סחרוף [?] זה גם טוב. חוץ מזה לא התלהבתי בכלל.

imry100

New member
לא...../images/Emo108.gif

ברי סחרוף היה אמור להיות ביום סטודנט של מכללת תל-חי, אני לומד שם אבל הוא ביטל והיו אמנים אחרים.... בשנטיפי מההופעות, חוץ מאביב גפן, אין מי יודע מה אבל הפסטיבל עצמו אמור להיות מגניב...

לדעתי, גם אביב גפן הוא לא מי יודע מה, אבל זה

כבר טעם אישי

rabeat

New member
הביעה היחידה שלו בעיניי

זה שהוא פחות מדי אמיתי, בסדר, תעשה פוזות, אבל הי!.. והוא גם חש. רצח. הוא כזה מתנשא שלא בא לי להעריץ אותו.. לא מתנשא בנואליות מגניבה שכזאת.(
) איכ.

עזבי את האופי, מה זה הקול הזה? יש לי בעיה

מהותית עם הקול שלו. מתבכיין כזה.

rabeat

New member
לפעמים אני לא יכולה לדמין שירים שלו עם זמר אח

אחר, ודוקא בגלל הקול עם כמה שהוא דוחה,אבל את עיגולים שחורים אני מתה לבצע בעצמי
אז בקרוב. בכל מקרה אני לא שומעת אותו מליונים... כמו שאמרתי יש לו הופעות מגניבות, נכון?כולם צורחיםXD

אביב גפן הוא אחד האמנים הכנים בישראל

לא מתבייש להגיד את הדעה הפוליטית שלו לצאת נגד ההורים שלו ולחשוף את הבעיות האישיות שלו לדעתי הוא אמן גדול

shmuelr

New member
מסכים מאוד, למרות שהמיסחור שולט אצלו במחזור

הדם, ברמות לא אנושיות... ה4 תקליטים הראשונים שלו זה פשוט יצירת מופת.. מדהים מדהים מדהים.

אני לא יכול להגיב לגבי המסחור

כי אין לי בבית אלבומים שלו ואני מכיר רק את השירים המפורסמים של אביב. כל שיר שלו נגע בי, שזה הדבר הכי גדול שהמוזיקה נותנת לאדם.

rabeat

New member
הוא באמת לא פוחד להגיד את הדעות שלו

עד כמה שהן מוזרות, אבל הוא לא כזה מקורי (ע"ע חו"ל, כולם רוקסטארים בועטים. בישראל פשוט תופס הנינט) אנלא יכולה פשוט לבקר את המוזיקה שלו - היא נוגעת בכ"כ הרבה אנשים שאין לי איך לומר שבעיני היא בינונית.
תשתדלו לא להרביץ לי חזק.

sha na na revol

New member
ואם אני אכתוב משהו,

זה יהיה דעות של מישהו אחר
בטח שלא, זה לא משנה כמה הזוי ומרוחק יהיה מה שאני אכתוב, זה עדיין ישקף את דעתי. כך מי שמתעסק בכתיבה יודע שאין דבר כזה לכתוב משהו שהוא חיצוני לך לגמרי, זה תמיד הולך להראות צדדים באמן. אולי למעריצים שאוהבים את הכתיבה של אביב אמת וכנות זה עניין של שחור ולבן, לאמנים אחרים יש אמת יפה יותר לדעתי.

למעלה