שבועות

sha na na revol

New member
כך גם

עןשה כל ילד בן 14 בימינו.
אני לי שום דבר נגד אביב גפן... אבל צשמע, אמרו לי משפט נכון בכמה ימים האחרונים... אין אמן שכותב את השירים לעצמו שאין בו משהו כנה. אם כבר בזמנו היו לו דרכים מקוריות להעביר את המסר...

שנטיפי נהייה ממוסחר מדיי (סטייל בומבמלה), ומי

שהולך לשנטיפי הולך בשביל הסטלה. כשיש הרבה אנשים ומיסחור ברמה שכזו- זה מאבד מהאיכות שלו. תאכלס, אפשר גם ללכת לים עם חברים לבד, ממילא ההופעות הישראליות שהם מציעים שם לא משהו לדעתי ואפשר הרבה יותר להינות פשוט עם חברים.
בכלמקרה, אם אני אשמע על משהו מעניין בשבועות אני אודיע פה

oasisforever

New member
לא ראיתי איזה הופעות הולך להיות

אבל לא נראה לי שווה ללכת לשם יש מספיק פסטיבלים כאלה והופעות אפשר למצוא במקומות אחרים

rabeat

New member
כן סתם...אריק ברמן, שייגעצ

אביב גפן והתעויוות, בלה בלה. אה , סינרגיה. לא הכי מתה עליהם. טוב, תכלס שאביב גפן נותן הופעות טובות.

../images/Emo220.gifיש הופעה של יוסלסP:

אני כל כך הולכת לשם(בתקווה שלא יהיה ריב עם אמאXDDDDDDD) :) ואמפ. יש גם משהו של XL לא יודעת ממש הרבה פרטים. זה כמו שהיה הערסי(כי היו מלא ערסים.אני יודעת שארסי זה עם א!!!) קוקה קולה לייב ווליום תל אביב. משהו בסיגנון. בטח משהו כמו הארסי.:) מעפןP: או כן. ויש גם קרבות מים(מה?לא אשמתי שחברות שלי[ושל שאל החברות הקרובות מיבנה]יש חברות רעננה שבאים לכאן ויש קרב מים כי זה שבועות!!!!) או כן. ויש מפגש פריקים(לא.) אימואיםP:(איכ) אמפ. ת'אמת.יש מלא דברים בשבועות=]

למעלה