שאתה נוגע בי

שאתה נוגע בי

שאתה נוגע בי .... אני מתעוררת קמה לתחייה שאתה נוגע בגופי אז כמו עוף החול התשוקה עולה מעלה משתוקקת אליך אני להביע עצמי במגע לך לומר אהבה גבר כמותך איש אהוב רוצה בך אהובי החושני להטמע בתוכך עכשיו לחדור מתחת לעורך החיבור הכי שניתן בין גבר לאשה חמה אוהבת אותך אהובי להתעופף עמך לשמים ולחזור אל האדמה

נוגע בי

כאשר אתה נוגע בי מדליק את שתי עיניי כפנסיי רחוב אורם זוהר למרחוק נוצץ מתוך ליבי. מרעיד רוחות של ערב רוטטות בשיר ענוג אל עורקי חושי אל שלווה מאושרת. כאשר אתה נוגע בי נוטף הזמן לתוכי נעצורת הדקות בפעימות הולמות של אהבה .

יערית 1

New member
נגיעות אהבה

נגיעות אהבה ציירת בגופי, במהלומות אור הארת דרכי. מתמכרת לך אט בתשוקה מתפתלת תחתך בתאווה. שזורה בתוכך, נפעמת משובל אהבתך בחוטים של ערגה אורגת ליבי בליבך.

deerman

New member
כשאת נוגעת בי..

גופי רועד נשימתי נעתקת וליבי דופק. כשאת נוגעת בי.. פצעיי מגלידים פחדיי נעלמים שלווה שבה. כשאת נוגעת בי.. חוזר הצבע לחיי דם זורם בעורקיי את השמש של חיי. כשאת נוגעת בי.. אני מתחיל לחיות אני מתחיל לחוות אני מרגיש. כשאת נוגעת בי.. שחור הופך ורוד ים עומד מזעפו רוח נעימה נושבת.

לאיש שליטף אותי אתמול

אותך מבקשת לחוש שנית יודעת שגופי עכשיו רגוע כי בי נגעת אתמול ברכות ובחום שבקשתי בידך החמה אותי ליטפת והנשמה שלי חגגה בעונג את החיבור של גבר ואשה לך חיכיתי ימים רבים מבט אחד עליך ונמסתי כולי מבט על גופך הגברי וחסון מגע ידיך על גבי הרוטט לחוש ידיך המלטפות אותי מחכה וגם מצפה לקולך לקול העוטף אותי שומעת אותו בדמיוני וחשה שהאהבה בחיקך לי היתה נעימה ומיוחדת

יערית 1

New member
נגע בי

נגע בנשמתי, נגע בליבי, נגע בנפשי, נגיעות רכות לטיפות אוהבות ברכות באדוות נעורים.

גע בי!

דומיה זה השקט שלפני הסערה ואיך שאני מרגישה את גופך לוהט קרב אליי גופי מסעיר את גליי חידודים חידודים של תשוקה מפעפעת בנקביי פעימות אהבה קרבה לגעש גליך שועט בנקרות באור יקרות שהבאת לחיי ורק כשסוער אני רגועה שקטה בתוכי אותה בערה שהדלקת......

odo13z

New member
געי בי......./images/Emo66.gif

געי בי ..... בקצות האצבעות בנגיעה רכה סביב הטבור...... על קו האמצע של הבטן הרוטטת. המכווצת. בשפתייך החמות ולשונך הרטובה על קו הכינור של העורף המייחל. המצטמרר. במבטך העמוק והאוהב אל תוך עיני המצפות. המצפות רק לך..... בואי אלי. בכוח. בחוזקה. בתאווה.

למעלה