שאראס ולינור

kkarinn

New member
נראה לך?!?!?

נראה לך שהוא יוותר על האזרחות שלו בשביל אזרחות ישראלית?!? חוץ מזה, אין איזה חוק שאוסר עליו כי הוא גם משחק עבור נבחרת המדינה שלו?

kkarinn

New member
אירופאי נחשב יותר

יותר קל להיכנס איתו לכל מיני מקומות בעולם, וכמובן למקומות שלישראל אין איתם יחסים דיפלומטיים (ולא חסר כאלה, לצערנו).

ברור

זה לא שחור או לבן והייתי שמחה מאוד אם היה לי דרכון אירופאי בנוסף לדרכון הישראלי . אבל עדיין יש דברים שהישראלי טוב יותר מהאירופאי..

kkarinn

New member
לי יש גם וגם ../images/Emo13.gif

במה ישראלי יותר טוב? אני באמת שואלת, מהתעניינות

אז ההורים שלך עשו בשכל

או סבא וסבתא :) בכל מיני דברים, סתם לדוגמא..ארצות הברית רוב הדרכונים האירופאים לא צריכים ויזה (חלקם כן אבל הרוב לא) אבל הם יכולים להכנס לארצות הברית גג עד 3 חודשים ובלי אפשרות להאריך. דרכון ישראלי לעומת זאת צריך ויזה, אבל כשיש ויזה נכנסים לארצות הברית עם שהייה מותרת בדרך כלל עד 6 חודשים סטנדרטי עפ אופציה להאריך עד שנה. אז כל הצעירים שלנו לדוגמא שנוסעים לארצות הברית במטרה להתנחל...גם אלו שיש להם דרכון אירופאי, מנסים להשיג ויזה על הישראלי, כי כאן לדוגמא, זה יותר שווה :)

kkarinn

New member
יש משהו בדברייך

אבל מי צריך להיות 6 חודשים בארה"ב? לי אכן מספיק 3 חודשים. אל תשכחי, שהיום יותר קשה להוציא ויזה לארה"ב. אמא שלי נולדה באירופה, ולכן יש לי דרכון אירופאי. היא עלתה לארץ לפני שהיה צריך לוותר על האזרחות הקודמת ... זה חוק ממש מטומטם לדעתי.

טוב "מי צריך"

זו כבר שאלה שאי אפשר לשאול כי כל אחד ומה שהוא רוצה וצריך במסגרת עבודתי אני עדה למאות "צריכים" מידי שנה... כמובן שמי שסתם רוצה לבקר שם לאיזה חודש חדשיים ויכול לנצל את הדרכון האירופאי לשם כך, התמזל מזלו...

kkarinn

New member
הטענה שלך נכונה, אבל...

בשביל אנשים כמוהו, חתונה עם לא יהודי (לא משנה שהיא יהודיה) זה אסון נורא. סוף העולם. יום הדין. לילה טוב צפניה

למעלה