שאראס ולינור

דלילה38

New member
השאלה היא מה הם הפרשי הגבהים

היא אמורה להיות גבוהה יחסית אני מניחה, אבל הוא בטח יותר גבוה מיחסית, לא?

התמ-ים

New member
כישלון ידוע מראש שיגמר בחתונה ...

או זוגיות מלבבת שתסתיים בחתונה ... < דורש בדיקה: למה החתונה מסיימת סוף? >

חתונה כנראה תהיה

אבל נראה לי שקשר כזה של מרחקים לא מחזיק מעמד לנצח.. אני בעד שהבחור יעשה עליה, יחזור למכבי הגוססת ויביא ללינור ולנו נחת!

BABELICIOUS

New member
נורא מרתק

בואו נראה מה צפוי בפרק הבא של פסוקו של יום
או במלים אחרות... מעניין לי ת'.........

3שרונית

New member
למה ככה שלי?? לא יפה

פורום חדש תני לו הזדמנות.... יאללה פתחי שרשור מעניין, תראי להם איך עושים את זה...

BABELICIOUS

New member
לפי השרשור הזה

זה פורום על סלב'ס אפרופו סלב'ס, בחיים לא הייתי רוצה להיות עם מישהו מפורסם. חוץ מהעובדה שזה אומר אובדן הפרטיות שזה קדוש בעיני... היה ונפרדים, אח"כ אני צריכה לראות אותו במדורי הרכילות עם כל חצאית תורנית כמו אפרת בוימולד שסובלת מלראות ת'אקס של החמש שנים עם הנינט ואולי מחר זו תהיה מישהי אחרת. יודעת כמה חרא זה יכול לעשות על הלב פרידה, גם ככה... כשאומרים רחוק מהעין רחוק מהלב זה כ"כ כ"כ נכון. לא רואים אותו, לא חושבים עליו עד שהרגשות נכבים, ככה זה אצלי, בדוק. works everytime

3שרונית

New member
לא לא, זה פורום בסגנון "סיינפלד"

על הכל ועל כלום....ומי שרוצה יכול לדבר גם על סלב'ס... מסכימה איתך...לא רוצה סלב'ס ....לא רוצה פפארצ'י, לא רוצה !!!!!!

ידעתי שהם לא יגיעו לחופה

אין מצב. פשוט אין מצב. היא לא תהיה אהבלה מספיק כדי להתחתן עם ליטאי ולשנות את השם שלה ללינור יאצ'יקובאס (או משהו בסגנון)

Barvazoom

New member
אני מוכנה שיקראו לי יאסיקביצ'וס...

מה זה משנה עם מי היא מתחתנת? אני פשוט בהלם מהעליהום שעשו להם ובנוסף הפליירים המשוגעים שהפיצו בתל אביב על ה"התבוללות" שלה... הרי היא יהודיה, מה זה משנה אם הוא לא הרי לפי הדת היהודית אגב הילדים יהיו יהודים, SO?? בקיצר, שיהיה להם בכיף, כן יחזיקו לא יחזיקו זו בעיה שלהם.

דנטל

New member
וואי, רק מהעצבים הייתי ישר מתחתנת איתו

אלוהים, איזה חצוף.

למעלה