יש לך 3 טעויות.
1. "בלי אבוקסיס ופנסטיל, הילדים של מכבי עושים לנו בי"ס"- סליחה?! פעם אחרונה שבדקתי, 3-0 להפועל, היא לא ממש תוצאה שעליה אפשר להגיד "הם עשו לנו בית ספר". לפי ממוצע הגיל שלהם, ולפי תוצאת המשחק- הם אלו שצריכים ללכת לעשות שיעורי בית, לא אנחנו. לא משנה כרגע איך שיחקנו, ולא משנה כרגע אם הם הראו ניצוצות טובים, ברגע שהמשחק נגמר ב-3 שערים לנו, ו-0 שערים להם- אז אתה לא יכול להגיד, (בשום קונסטלציה) שהם עשו לנו בית ספר. 2. הילדים של מכבי, כפי שכינית אותם, עלו למגרש עם 20 אלף טון של מוטיבציה. הם גדלו במועדון, הם מרגישים חלק ממנו, ולכן רק חיכו להזדמנות לעלות על המגרש במשחק כמו דרבי ולתת את הנשמה. מהבחינה הזו- לא היה לי ספק שהרכב הנוער יתן את הנשמה וילחם עד הסוף. על כן, העובדה שקאנן עלה איתם ולא עם הבוגרים- דווקא הקשתה על הפועל במובן מסוים, מאחר ולפחות מבחינת המוטיבציה הם עולים על הבוגרים של מכבי. וכפי שכתבתי בשרשור הקודם, לפי איך שהבוגרים של מכבי נראים בעונה הנוכחית, אני לא בטוחה שההחלטה לעלות עם הצעירים הקלה על הפועל.
3. "מה יעשו הבוגרים של בית"ר?"- את זה אין לדעת. מצד אחד, בית"ר היא קבוצה שכרגע נראית טוב מאוד. מצד שני, בית"ר היא גם הקבוצה שרק עכשיו הפסידה לקבוצה חלשה כמו הפועל פתח תקווה. לסיכום- באמת שאי אפשר לדעת. אני מחזיקה בדעה דומה לשלך, כי יהיה קשה מאוד לנצח את בית"ר בלי אבוקסיס ופנטסיל. מצד שני, כדורגל (וזה תמיד היה ככה) הוא קרקע פוריה להפתעות, ולנו נותר רק לחכות ולראות.