שאני אוהבת אותך

שאני אוהבת אותך

שאני לך אומרת אני אוהבת אותך זה אומר שיש בי רגש אהבה אליך אבל זה לא אומר שאני מאוהבת בך זה לא אומר שאני מאהבת שלך זה לא אומר שאני חושקת בך זה אומר שאוהבת אותך כחבר נאמן כזה שאבוא לקראתו שהוא צריך אותי ואוהב אותו לתמיד ולעדי עד תמיד אחבק ואכיד את דעתי שלי ואתקשר אליו אומר מה שלומך לומר לו אוהבת אותך ותהיה חזק זה אומר שאתה חבר בלב ובנפש אישה צריכה חברים לדרך החיים שיהיו שם להגיד מילה טובה שצריך עם כתף חזקה ותומכת לימים קשים החברות היא הדדית של הנפש לא משנה מה מצבם המשפחתי חבר טוב זה הרבה יותר מחברה טובה הוא יודע לפרגן וחושב קצת אחרת מחברה

אתן לך אותי במתנה

אתן לך אותי במתנה איתך לחוות אהבה ערסל אותי בזרועותיך ולערפל האהבים אסחף נחבור בתשוקה וריגוש התעוררות של הנשמה החושים יתעוררו הגוף יתרגש ויסער נשמות שיצאו לעולם נפגשו במילים שלטפו והם ליטפו זה את זו שדרו אהבה ותשוקה דרך היצירה נפגשו שרו זה לזו אהבה חרזו על התשוקה משתוקקים לאהבה החלומות לוהטים מקווים שזה יתגשם בליל זמרו לירח שהאיר את הליל האיר את חייהם האיר דרך ללבבות שלו ושלה לליל אהבה אז הוא נתן משלו היא נתנה את עצמה ללא ספקות או מגבלות נטו אהבה שלו ושלה הוא נתן את כולו באהבה גדולה ונדיבה היא לקחה בשני ידים והאהבה נפעמת ונסערת לאיש שביקש ,תני לי אותך היא נתנה את כולה

למעלה