שאני אבין

ל יב י

New member
שאני אבין

כולכם עדיין אוכלים? או נחים אחרי הארוחות פיצוץ? אני מרגישה פה כ"כ לבד...

קומפוט

New member
אני גם פה

אבל אפי ישנה. בהזמנות זו אני מזכיר לכם לשלוח את הבחירה שלכם בתחרות "שנות טובות" לתיבת המסרים שלי (שמתמלאת עם הדקות). אנא גם זכרו שמחר בצהריים אהיה כבר מקולקל ובלתי אכיל (לא שעכשיו אני משהו), כך שהזמן דוחק. ולי דווקא לא משעמם, משום ששאריות המרק, שני הגפילטע שנשארו, הרגל הקרושה ואנוכי מריצים דאחקות במקרר.

קומפוט

New member
היא אמרה שהיא ענתה כבר

(היא מדברת מתוך שינה), ומשום שהיא לא פה, אני מרשה לעצמי לבקש בקשה חשובה: אמנם החג עדיין בעיצומו, אבל קשה לי להאמין שלא נוצרו לכם בעיות חדשות, הגיגים טורדניים ומצוקות שאין להם פתרון אלא אצלנו. ושנית, הטריד אותי מאוד (ואף שוחחתי על זה עם אפי לפני שנרדמה מול סרט תיעודי על חיי המין של האיגואנות בערוץ 35) שהשרשור אודות הקשר האפלטוני ומהותו עדיין נמצא כאן בעמוד הראשון - דבר שמרמז שחוץ מלהגיד שנה טובה ולהתלונן על ארוחות החג שלכם, לא הטריד אתכם דבר. אני קורא למיצוי הפורום !!! (אני שוקל לא להעיר אותה ולגרום להפיכה הצבאית הראשונה בתולדות תפוז).

ל יב י

New member
הי קומפוט, לך תעיר את אפי

משעמם פה ב ט י רו ף !!!! (כמה כבר אפשר לקרוא על סקס?)

אושר מ

New member
ליבי ליבי ליבי

(הו כתם דם שותת. מצטערת אסוציאציות). מה לעזאזל חומר הקריאה שלך?
.

מישהו דיבר על סקס ???

בשביל זה הערתם אותי ??? אמנם אני בדרכי החוצה, אך זה לא יימנע ממני להעיר לך, ליבינק´ה, שבמקום לקרוא על סקס, יש אפשרויות רבות למימושו (זוועתיות ככל שיהיו). ובלי קשר, נגמרו לך הבעיות ???

ל יב י

New member
אז ככה זה בחופשה

אני לא מתעסקת בספרות שקשורה ללימודים שלי (פילוסופיה ודתות) וגם לא בחומר שקשור לעבודה שלי (פסיכולוגיה ופסיכיאטריה) ואת עיתוני סופהשבוע חיסלתי מזמן ופוליטיקה קשה לי להבין וגם המצב הבודד שלי השאיר אותי נטולת סקס (לא מחפשת מזדמן) אז מרוב חסך ושיעמום הגעתי לחומר קריאה שעוסק ב: סקס ופנטזיות. מה לעשות, גם אני בנאדם!!!!!!!!!

taz512

New member
יש לי רעיון בשבילך

כמו שאמא שלי תמיד אמרה לי, "משעמם לך?! תדפוק את הראש בקיר." שעות שלמות של הנאה מובטחת, אבל אולי בגלל זה אני יצאתי ככה. לא לא יכול להיות זה חייב להיות משהו אחר. רק למה יש לי בליטה ענקית מעל הראש? עכשיו כשאני חושב על זה, זה היה שם כל החיים שלי כמעט. "אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" טאז, השד והשטויות

Dor K

New member
מה אני עז?

לא יכולת להגיד גם לי משהו במסרים? לא חשבת על זה שיש אנשים בודדים וגלמודים, שחברתם נסעה לה הרחק, והם יושבים בבית ורק מחכים למסר, איזה אות חיים קטן שזוכרים שהם קיימים, שזוכרים אותם, שמרגישים בחסרונם? לא חשבת על זה, אה?! חסרת רגישות שכמוך! עם שלם סמך עלייך ותראי מה עשית!
דור, העז הבודד.

אושר מ

New member
דור יקירי../images/Emo24.gif

מה קרה שהחברה נסעה? לא נורא. עוד מעט חזורת.. יהיה טוף.

taz512

New member
לא עז.......

כבש, בשר הרבה יותר טעים, במיוחד עם תיבולים טובים מוכן מדיום ריר. עוד מישהו רעב? אני מת מרעב. טאז השד הרעב

taz512

New member
טאז הגיע לפה, אפשר להתחיל בבלאגן

משיהו אמר לבד? מישהו דיבר על משעמם? בשביל זה יש שדים. וברגע שאושר ברוב טובה תועיל לארגן לי לינק לצ´אט שהוא יפתח עם שורת כתובת (ככה שאני יוכל להיכנס) אז הכל יהיה הרבה יותר טוב. ואז נוכל להיכנס לצ´אט, לשגע את קומפוט ולתת לאפי לישון שינה עריבה כמו עץ ערבה. (טוב אז אני לא כותב חרוזים מעולה) אז אושר איפה הלינק? ומה אין בעיות? כנראה בגלל ראש השנה כולם באופוריה של החג? או שבגלל שכולם אמרו לכולם שתהיה לך שנה טובה בלי בעיות, אז לכולם נעלמו הבעיות, אנחנו מובטלים
טאז השד המובטל

ל יב י

New member
טאז, עכשיו לא לילה בטאזמניה.

וא- פרופפו שעמום קיצוני, טזמניה באמת קיימת אי שם ליד אוסטרליה? האם חיים בה אנשים? האם היא שייכת לאוסטרליה? משעמם, כבר אמרתי.

taz512

New member
כן לכל השאלות

ויש אפילו חייה כזאת שקוראים לה שד טאזמני. זה חייה מאוד אכזרית שגם תוקפת בני אדם, אבל היא לא דומה לטאז השד מהמציורים בכלל. אבל עדיין זאת חיה אכזרית. את יכולה לעשות חיפוש על המילה שד טאזמני (כמובן באנגלית.) ותמצאי את כל הפרטים. טאז, השד האכזרי

leeloo

New member
למען שמירת התמימות הילדותית

והנוסטלגיה, אני ממליצה שלא לראות כיצד הדבר הזה ניראה במציאות.. זה כמו שגיליתי שהדרדסים היו נאצים או משהו כזה.. ושבימבה אינה בימבה, אלא בינבה.... טאז הוא טאז, הוא חמוד, הוא מדליק, והוא יורק. שיישאר ככה.

taz512

New member
תודה רבה

בתאריך 08/09/2002 בשעה 18:19:15 leeloo כתב: טאז הוא טאז, הוא חמוד, הוא מדליק, והוא יורק. שיישאר ככה. וואלה תודה באמת. מאיפה את מכירה אותי כל כך טוב? אבל באמת תודה לך, אני אוהב לשמוע מחמאות רבות. טאז, השד המסמיק

למעלה