שאני אבין

leeloo

New member
על לא דבר, אני מעריצה גדולה (נקבה!)

יש לי תמונות שלך ביומן של שנה שעברה והיה לי פוסטר שלך.. אבל אתה קצת סנוב אתה יודע.. ראיתי אותך מסתובב שם ליד העץ עם החץ, וקראתי לך כדי שתוכל לחתום לי במקומות שאף אחד לא חתם, אבל המשכת להתסובב לך ואני נשארתי לבדי.. גלמודה.. ואושר יריקה יכולה להיות מחמאה, תלוי איך מסתכלים על זה..

taz512

New member
אני יודע שאת נקבה.

תשימי לב שאני כתבתי איפה "את* שמעת אלי. בלשון נקבה, כשהיה רשום leeloo כתב, זה לא באשמתי זה המערת ציטוטים המיוחדת של השדים, היא שובינסטית. אנחנו עובדים על לתקן את הבאג הזה. ואני מצטער שלא עצרתי, אבל את יודעת איזה קשה זה לעצוק סיבוב של 200 ומשהו קמ"ש. פלוס עם אני עוצר לחתום לך אז אני צריך להתחיל לחתום לכולם, ואז אני לא מספיק לאכול. ואז אני יהיה רעב וזה כבר בלאגן שלם. טאז, השד והחתימות

ל יב י

New member
מה פתאום הדרדסים היו נאצים?

פירוש המילה דרדסים בגרמנית זה נעלי בית. ומה שלום גרגמל, אם כבר מדברים על החמודים האלה, ונזכרתי גם בחת-חתול פתאום.

פולדרה

New member
הסבר.

דרדסים הם נעלי בית וכך גם אנפילאות. בקשר לנאצים, שמועות רצות על כך שבגרמניה, ארץ מולדתם של הדרדסים, כינו את גרגמל יהודון ושאר ירקות, נוהג שמן הסתם לא עבר עם הדרדסים לארץ הקודש. אבל אלו רק שמועות, בינתיים.

מיטללל

New member
שזה ישאר ככה

אני מעדיפה להמשיך לחיות בעולם שהדרדסים הם סתם יצורים כחולים וחמודים.

leeloo

New member
וזה לא הכל

אמרו שדרדסית הייתה "יהודייה", כיוון שגרגמל יצר אותה, והיא הייתה בעלת שיער שחור, חסרת תרבות ומרושעת, וברגע שהיא הפכה לטובה, נהייה לה שיער בלונדיני, מעין שינוי סימבולי למהפך לארית "יפה וטובה", לעומת בעלת שיער שחור ורעה (ויהודייה).. אבל ברור שאלו רק השערות, ואני לא מייחסת להן יותר מידי חשיבות. הדרדסים היו ותמיד יהיו נוסטלגיית ילדות נפלאה, ואף אחד לא יהרוס לי את זה.

אושר מ

New member
יווו איזה כיף.

כבר אני אמצא את הלינק. אבל איזה כיף זה לחזור מהטלפון ולראות מעטפה
.

taz512

New member
פשוט אושר צרוף

איזה משחק מילים משעשע
אני כל כך שנון היום, זה בטח בגלל הסטייק פילה 300 גרם מאתמול. סתם הייתי חייב לחלוק את זה
או שזה הגזים מהנאצ´וס של המנה הראשונה. לא משנה מה זה אני מאושר. תגידו זה מסוכן לעשן אחרי שאוכלים שועית? טאז, השד והגזים

taz512

New member
אפי!!!!!!!!!!!!!!!!! תגידי לה!!!

היא מציקה לי על הסגריות, אני לא רוצה שהיא תמשיך
תגידי לה להפסיק
טאז, השד המעשן

ל יב י

New member
אני אגיד לה

לעשן זה כיף. אבל להתנשק עם מעשן זה כבר סיפור אחר....

אושר מ

New member
כן../images/Emo4.gif. אני יודעת

ניסיתי פעם אחת ומאז אני פחות או יותר פוסלת כל בחור מעשן..

taz512

New member
מה???????????

אני פסול
איזה עצב
אני לא מאמין
ככה לפסול שד תמים
טאז, השד הפסול

leeloo

New member
מסכימה איתך

כמו ללקק מאפרה.. מגעיל ביותר, מוריד כל משיכה, והורס כל רגע קסום.. וגם אם ביקשתי ממנו לא לעשן, הוא לא היה מסוגל שלא לעשן, אז גם הגעתי למסקנה שיש לפסול אותם מראש..

leeloo

New member
לי זכורות כמה וכמה פעמים שהסכימו

איתך... בייחוד אני.. אבל חפיף, אם אינך זוכרת, אינך זוכרת, זה בסדר.. לא נפגעתי או משהו בסגנון.. באמת שלא..

למעלה