שאני אבין...

זיגזג8

New member
שאני אבין...

אין באתר של אונ' חיפה גם סוג כלשהו של פורום חברתי? אה, וכמובן - שבת שלום לכווווווולם!

amitk80

New member
לא אין

אין להם פורומים חברתיים לכלל האוניברסיטה וגם לא לחוגים. בשביל זה יש את הקומונות השונות בתפוז. שבת שלום..

stkachov

New member
אוניברסיטה

לא מנהלת פורום חברתי בעבור הסטודנטים שלה. בד"כ זה מגיע במסגרות אחרות כמו באתר של אגודת הסטודנטים, או במקרה שלנו כאן בתפוז. מה הבעיה עם הפורום שלנו? למה הוא לא מספיק חברתי בעינייך?

זיגזג8

New member
הפורום

הזה הוא חברתי ביותר :) רק שאני רגילה עוד מהטכניון שיש פורום חברתי כמו זה באתר שלהם. אז יש פורום כזה גם באתר אגודת הסטודנטים של אונ' חיפה??

TheBigBrother

New member
לא

מהבחינה החברתית הוירטואלית אונ' חיפה מאוד לא מפותחת לדעתי זה הדבר היחידי כנראה שקיים

זיגזג8

New member
אוקיי

אבל עכשיו שאתה אומר את זה, זה מעניין לדעת - אילו מסגרות חברתיות כן יש באונ'?

stkachov

New member
בעיקר לא וירטואליות ../images/Emo13.gif

להפגש עם החברים בהפסקות וכדומה. אונ' חיפה שונה מאוד מהטכניון, במיוחד בזה שהיא משמשת כאוניברסיטה קל"ב, ורוב הסטודנטים באוניברסיטה לא גרים בקמפוס או בסביבתו, כפי שזה בטכניון. לכן גם אין יותר מדי מסגרות חברתיות, כי אין עבור מי לעשות אותן. רוב ההווי החברתי מתרכז בזמן הלימודים במהלך היום.

זיגזג8

New member
אוף...

דווקא חשבתי שאם אני אגור במעונות, יהיו לי אחלה חיי חברה באונ'... אני מקווה שבכל זאת, לפחות אלה שגרים במעונות, עושים דברים מעניינים מעבר לחרישות...

amitk80

New member
תשמעי

אני מאמין שתוכלי למצוא גם חבר'ה נחמדים בקמפוס. בסופו של דבר בכל רע יש גם את הטוב ואת זה אני עכשיו מבין בדרך המאד כואבת ואני כבר מסיים שנה שניה עכשיו באוניברסיטה בחוגים שהם די תחרותיים וחבר'ה דורסים שם אחד את השני. אם תצטרכי משהו את מוזמנת לפנות.

אבי2511

New member
שתדעו

הפורומים החברתיים לא קיימים רק בטכניון אלא בכל מוסד שמכבד את עצמו. זה קיים באוני' בן-גוריון, במכללת ספיר ועוד. שאלתי את אגודת הסטודנטים למה זה לא קיים באתר שלהם והם אמרו שהם בדרך למכרז חדש שבו החברה המפעילה תספק להם גם פורום שכזה. לגבי ההערה של מנהל הפורום, אין שום דבר רע בפורום הנוכחי אבל הוא לא מחולק לתתי-חדרים עפ"י תחומי עניין, אקדמיה וכו'. נקווה שבקרוב זה יהיה קיים גם בחיפה..

למעלה