שאל בני, שאל

יאמייקה

New member
השנה?

אני בכלל רגשנית כשזה קשור למשפחה שלי ולקרובים שלי. אבל ריגש ריגש? זה שהחלטתי סופית איפה אני אלמד ומה אני אלמד. מה היית מעדיפה, מתנה קטנה כל יום או מתנה גדולה פעם בשבוע?

אופציה 2- ברור

איזה תפקיד את הכיי אוהבת לעשות בבית: לקפל כביסה\לשטוף כלים\בייביסיטר\להציע מיטות

יאמייקה

New member
בתור אחת

ששינתה השנה 5 בתים, אני הכי אוהבת לגהץ. סתומרת זה הכי לא מזיז לי... ולבשל אני גם יכולה (קצת...) באיזה מקומות בעולם מעניין אותך לטייל? ומנגד, היכן לא היית רוצה בחיים למצוא את עצמך?

יאמייקה

New member
אוהו!

אמממ.... חכם, עם לב זהב, עם חוש הומור, גבוה, חתיך, עם משקפיים
, שנון, נחמד, אופטימי בקיצ'.... אין כזה! כשהיית קטנה מה חשבת שתהי "כשאני אהיה גדולה"?

אני מאמינה מתי שנוח לי

ואת יכולה לא לאהוב את זה כמה שבא לך. אני סיימתי לנסות לרצות אנשים בקטע הזה. :) מה התכונה הכי בולטת אצלך?

ברור. זה לגמרי שאלה רטורית :)

אלא אם כן הם יורידו לי פרופיל שיאפשר לי לעשות רק ש'ל ואת זה אני ממש ל-א מתכוונת לעשות. מה את אוהבת לעשות?

רעידת אדמה

המוות הכי מעאפן וואי. לא עולות לי שאלות כרגע. X: אממ. מה את אומרת על הטרנד המנוקד שחזר אלינו? ועל בגדי הגוף? S:

יאמייקה

New member
מנוקד זה סבבה

בגדי גוף? דעה? אין לי כזו... אם היית יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה מאה היית חוזרת?

אממ. שאלה ממש קשה..

ימי הביניים נשמע סבבה כזה.. המאה השלישית.. הייתי חוזרת למאה ה17-18 ככה כי האנשים הכי גדולים היו שם (שייקספיר, מולייר, גלילאו, פסקל וניוטון עם כל כמה שאני שונאת את הפיזיקה שלהם, ויואלדי, באך ועוד המון) והייתי חוזרת ליוון בשנות 300 לפני הספירה (אם אפשר) כי זה פאקינג אלכסנדר שחי שם. סגנון מוזיקה מועדף? (או משהו שאת שומעת הרבה בזמן האחרון)

יאמייקה

New member
בזמן האחרון

אני שומעת הרבה רוק. אבל אני גם אוהבת את יעדן רייכל (סגנון מיוחד במינו)... אהבה ראשונה, היתה?

danravia

New member
ביינתים כן.

שאחיות שלי יתקלקלו. נראה לי בכל אופן איזו ארץ הכי שנואה עליך?

למעלה