שאל בני, שאל

יאמייקה

New member
יופי../images/Emo3.gif

ההתחממות הגלובלית, מה דעתך על הנושא הזה? מה אפשר לעשות בקשר למצב המזעזע שהקוטב הצפוני נמס?

aint mindless

New member
אין לי דעה

בעניין. וכל מה שאיכשהו קשור לגיאוגרפיה כרגע, אני מתעב. לדעתך, מהו הפתרון לשלום עולמי?

יאמייקה

New member
בעייתך

גאוגרפיה זה המקצוע המעניין היחיד (אחרי ביולוגיה). לא יודעת אם יש פתרון. אבל 2 ארצות ל2 עמים ולא בכל מחיר! גזענות, נושא טחון, אבל מה דעתך? (עוד יקראו

aint mindless

New member
הבעיה

בג"ג" זה שאני לומד אותה לבגרות כבר ארבעה חודשים וזה יצא לי מכל החורים. גזענות זה דבר שמגעיל אותי, בין אם המופלה הוא אתיופי, אשכנזי, ספרדי או תאילנדי. זה דבר שצריך לעקור מהשורש, את זה ואת כל הגזעניים לבושי השחורים בעמנואל. חופש ביטוי, או צנזורה כשצריך?

יאמייקה

New member
חופש ביטוי

אבל יש דברים שחובה לשים עליהם צנזורה. או שלהראות אותם בשעות הלילה המאוחרות כשהילדים כבר ישנים. אהבה ממבט ראשון, מאמין בזה? ומה עם אהבת נצח? יש למושג הזה סיכוי אצלך, או בכלל בעולם?

aint mindless

New member
בטח שמאמין.

אומנם לא תמיד קשרים מהסוג הזה צולחים (כמו כל קשר בעצם), אבל אין ספק שזה יכול לקרות וגם נראה לי שדי מגניב להתחיל ככה קשר. לגבי אהבת נצח, אני לא ממש יודע, כי השיגרה בזוגיות היא על תקן מלאך המוות, ואף אחד לא ממש יכול להתחמק ממנה או ממנו. אני נוטה להאמין שהאהבה "נחלשת" עם הזמן ואם הכל מסתדר, אז הקשר מבוסס על אמון, חיבה וכבוד הדדיים. בן הזוג שלך (חבר/בעל) בגד בך. מה תעשי?

יאמייקה

New member
אני חושבת ככה

מנסה להבין למה הוא את זה. מה יש בה שאין בי. אם זה משהו שאני לא יכולה לשנות בי, אז הכל נגמר ביננו, אם זה סתם היה בשביל "לשבור את השגרה", והוא בכל זאת נשאר איתי, אז נראה לי שאכעס עליו, אבל לא נגיע לפרידה. מתי נראה לך העולם יצא מהמשבר הכלכלי?

יאמייקה

New member
../images/Emo5.gif

שונאת ריח של דלק.. אבל טיפקס זה ה-ריח! את עכשיו נמצאת בתקופה שאת אוהבת את עצמך יותר/פחות ממשלפני חצי שנה נגיד?

טוש ארטליין- להסניף. . .

וכן, אני חושבת שאני נמצאת במעין בועה של כיף, יותר מלפני חצי שנה. אולי כי אני כבר חוקית וכל זה/tapuzforum/images/Emo8.gif אממ, את זוכרת שפעם היה במבה בשם " פה גדול"?

למעלה