שאלת תקשורת

עוד עזרה בבקשה

$750 עבור 2 קסדות, 2 סטים של אוזניות בתוכן וגם קופסת חיבורים? זה נשמע זול מאוד. לאחרונה קניתי זוג אוזניות בארה"ב שעלו קרוב ל-$400 (אמנם טובות עם ANR, אבל לא הכי יקרות שהיו להם). אם אלה הנתונים, זה נראה זול. דוד

שתפתור את בעית האוזניות..

אני אנחה אותך איך לתפור את הכנף (החופה מעל הראש) מסדינים ישנים ולא לבזבז על זה כסף...

omni

New member
כל התשובות טובות

לדעתי כל ההצעות שקיבלת כאן הן טובות מאד ואפילו מתאימות למצבים שונים, למשל אני משתמש בשתי לבניות וחוט כשאני רוצה לטלפן לנכד שלי בקצה השני של הדשא (וזה כבר משוכלל כי כשאני היתי בגיל של נכדי השתמשנו בגליל הקרטון של נייר הטואלט וכממברנה שימש לנו נייר טואלת מתוך וזה עבד מצויין). כמו כן לבנות מערכת אלקטרונית מתקדמת לבד יכול לחסוך הרבה כסף, אבל אתה צריך להחליט מה אתה רוצה, לחסוך כסף או לתקשר עם הנוסע. נידמה לי שאתה רוצה לתקשר עם הנוסע! וזה עולה כסף!!! יש הרבה אפשרויות כפי שראית מתשובות הפורום, אני מציע לך להתקשר אלי באומני הורייזן ואתן לך מספר הצעות וכן את הכתובות בהם תוכל לרכוש את המערכת הנבחרת עליך. ולסיום- - משהוא כללי לא אישי- - טיפש לומד מנסיונו, חכם לומד מנסיונם של אחרים ו..... לא לומד. www.ulm.omni.co.il

תודות

ראשית ברצוני להודות לכל הקומיקאים והבדרנים שנמצאים בפורום לא שיערתי בליבי שאתם יכולים להיות כה מצחיקים, כאחד שממש מתחיל בתחום הצלחתם להבהיל אותי, אני מקווה שאין אתם נוהגים כך בכל החברים החדשים ולא גם בינכם לבין עצמכם. באשר למחיר עבור אינטרקום בסה"כ זו מערכת פשוטה מאוד לכן אני לא מצליח להבין למה המחירים הגבוהים. ובאשר לקסדות פה אולי אני מבין את המחירים הגבוהים וגם זה בספק אחרי הכל גם זה דבר פשוט מאוד. ובאשר אליך מר איציק מאומני הורייזן אני מחכה לטל´ ממך משעות הצהריים אחרי שהשארתי לך הודעה במשיבון.

אנו מנסים לאותת לך משהו...

לפני הרבה שנים ,שהייתי בצבא, נדרש אחד מחברי לחתום מת"ש על קסדה שהוא איבד...האפסנאי הביא לו איזה מסמך שגרס שמחיר הקסדה הוא 150 לירות (כן, כן, היה פעם מטבע כזה) וזה מה שהוא צריך לשלם..תגובתו של ידידי היתה "השתגעתם ? 150 לירות לקסדה ?? הראש שלי, שעליו היא צריכה להגן לא שווה כ"כ הרבה ".. טיסה והמערכות הקשורות אליה עולות כסף מכיוון שבטיחות ואי נטילת סיכונים מעורבות בה. תשאל מה לאינטרקום ובטיחות ? ובכן שתהיה תלוי להנאתך מתחת לכנף הגמישה ותמצא את עצמך מנסה לתקן/ לבדוק/ להתגבר על תקלה בגין 100$ שחסכת ומשום כך תשומת לבך תוסט מאיזה כבל חשמל בין שני עמודים או חבר אחר שנמצא בקרבתך..אני מניח שאזי תבין את הקשר.

קשר פנים בלבד

כדוגמה לבעיה שיכולה להופיע בקשר פנים אפשר לתת את התופעה של שמיעת תחנות רדיו במערכת האינטרקום, באיזור שבו טסים רוב הממג"ם שממריאים ממינחת הדרים, הבעיה חריפה במיוחד, בגלל הקירבה לתחנת השידור של בזק, ואם מופיעה בעיה כזאת, תשמע מוסיקה ערבית בעוצמה כזאת שגם את עצמך לא תוכל לשמוע, שלא לדבר על הנוסע שלך

למעלה