שאלת "תצפית"...

Secular

New member
שאלת "תצפית"...

מעניין אותי לדעת בכמה ואיזה מצפים הייתם בארץ ובעולם... בכל מקרה,הנה הרשימה שלי... 1.עזריאלי-3 פעמים. 2.אטומיום(בריסל)-פעמיים. 3.מגדל אייפל-פעם אחת... 4.הסירס-פעם אחת... 5.הסטרטוספייר(לאס וגאס)-פעם אחת... 6.פסל החירות-פעם אחת... ו... 7.מאיץ החלקיקים במכון וימן רחובות
(באמת יש שם מצפה...)!! טוב,עכשיו תורכם!!!!!!!

Building freak

New member
תשובה שלי

1.עזריאלי-פעמיים 2.הסטרטוספייר-פעם אחת 3.פסל החירות-פעם אחת ואני רוצה להוסיף 4.אמפייר סטיט-פעם אחת 5.מגדלי התאומים (ז"ל)-פעם אחת

Secular

New member
לא יצא להיות במצפה בתאומים../images/Emo7.gif

אבל ראיתי אותם חודשים לפני יום מותם...

oren*

New member
אפשר גם?

עזריאלי מגדל אייפל שער הניצחון האנדרטה של וושינגטון CN טאוור המצפה על אלף האיים בקנדה (לא להאמין כמה מים שיש להם במדינה הזו) המצפה המסתובב במלון מריוט מרקיז בטיימס סקוור פסל החירות מגדלי התאומים בית נטופה (מומלץ בחום)

stan_southpark

New member
גשהייתי

בקנדה בפסח, יש מלא מים אפשר לבזבז שם מים חופש אתה צודק אורן

טוב, אז ככה..

בחו"ל עוד לא הייתי, ורק החודש אני הולך לעזריאלי. על המאיץ גם לא יצא לי לעלות, למרות שנדמה לי שהייתי בו פעם..
זהו. בקיצור, פאת´דיק... נראה מה יהיה עוד 4 שנים..
* אבל מהבית שלי רואים נוף יפה דווקא! *

מצפה מגדל שלום ב- תל אביב

מישהו כאן שכל הזמן מבלבל את המוח על מגדל שלום ב- תל אביב שכח שיש על הגג של מגדל שלום מיצפה ו-גם מוזיאון שעווה ו-גם פארק שעשועים שניקרא מאירלנד . היכן אתה עכשיו דיליג´יאן ??????????????????????????????

avib222

New member
מצפה מגדל שלום?

סרוסי תתעורר! מוזיאון השעווה והמאירלנד נסגרו מזמן! ובימים אלה ממש נסגר גם המצפה....

חבל מאוד לצערי

דווקא אהבתי שמה את האוויר הנעים והפתוח ואת המשקפות שאתה מכניס שקל ויכול להיסתכל לאן שבא לך

danezeq

Member
הנה שלי ../images/Emo13.gif

1. פעם אחת - עזריאלי 2. 4 פעמים מגדל שלום (והכי נהנתי) 3. פעם אחת אמפייר סטייט 4. הגג של הבית שלי
זה אחלה מצפה

kyle

New member
טוב....

עזריאלי - 3 התאומים - 2 (גם אני הייתי באזור חודשיים לפני קריסתם...) אמפייר - 2 סי אן טאוור - 1 ספייס נדל - 1 סטרטוספייר - 1 פסל החירות - 1

stan_southpark

New member
הנה שלי

עזריאלי-פעם אחת פסל החירות-פעמים התאומים ז"ל -פעם אחת(אני לא זוכר כלום כי היייתי בן שנה) וואשיגטון מוניומנט-לא זוכר כמה פעמים(גרתי חצי שעה נסיעה מוושינגטון והדבר האהוב עלי בוושיגטון זה לעלות לשם) קויט סן פרנסיסקו-פעמים לא יודע עם זה נחשב-טווין פיקס סן פרנסיסקו-פעמים

reshef

New member
תשובת "תצפית"

מגדל אשכול באוניברסיטה - פעם אחת מגדל אייפל - פעם אחת CN TOWER - פעם אחת מגדלי התאומים - פעם אחת מלון דן אילת (לא לזלזל יש שם אחלה נוף) - חמש פעמים מלון הרודס אילת - פעמיים מלון רויאל ביץ´ אילת - פעם אחת אה וגם עשיתי פעם "צניחה" בסופרלנד..

four seasons

New member
גם אני

עזריאלי שלום וולפסון מוזאון ישראל כולם בת"א אייפל (פריז) פומפידו השער בלה דפינס עוד שני מצפים שלא זוכר את שמם בברצלונה ובאמסטרדם.

למעלה